339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

kızlarrrrr kızlaaaaaaaar günaydıııııııııınnnnnnnnn.......çok çok mutlu hissediyorum bugun.aşkımla konuştum.sesi çok iyi geliyodu.dolayısıyla bende mutlu oldum...günler geçiyo....bi gün gelicek bu ayrılık biticek.....bi daha hiç ayrılmıcaz....hiç....hımmmmm şafaaaaak 41 olmalı:)

canımmm Allah bozmasın evet bir gün gelecek hep onun yanında uyanacaksın.hepimiz için böyle olur inşallah.azcık kaldı.heyecan doruktaa hep böyle neşeli olursun dilerim ki =)

selamlar:) 337ler yani bizimkiler geleli nerdeyse 3 ay olucak şaka gibi ama zaman öyle çabuk geçiyor ki, askerlik çok uzun zaman önceymiş gibi..
üstelik benimki öyle askerlik anısı falan anlatmadığı için sanki yapmamış, o günleri yaşamamış gibiyim..
neyse gördüm ki torunlarınız geliyor, (bizim de torunlarımızın torunları vay be:))
torunlar geldi mi artık sizin askerlik bitti sayılır, bundan sonraki zaman su gibi akıp geçer, önemli olan bundan sonraki hayatınız
o kadar bekledikten sonra bizimkilerden maalesef ayrılanlar oldu, ama sözlenenler, evlenenler de var, benim gibi aynı devam edenler de:)
sizin de askerlik bittikten sonraki hayatınız şimdikinden çok daha iyi geçer umarım, hayırlı teskereler

askerlik bittikten sonra eminim zaman çabucak geçer ama şimdi öyle değil ne yazıkki canım.inşallah bizde senn gb bitirir ve hatırlamayız bile:)

wakeupcall seni sizin topikten takip etmiştim ben.erkek arkadaşının geleceği zaman, gelmekle ilgili sorunlar yaşadığı zaman ve kavuştuğunuz zamanı bi solukta okudum roman gibi,çok hoşuma gitmişti ilişkiniz =) ilerde daha güzel haberlerini duyarız umarım ki.

yarın bizim biletler geliyor kızlar gerçi ben sevgilimi yollarken bize biletler gelin artık diyenlere ve hatta şafak 34 filan yazanlara sinir oluyodummm şimdi biz onların durumundayız.çok şükür ki öyleyiz

Ohhh havalara girdim kızlar. Biz de 337 lere imrenerek baktık nasıl gececek bu gunler dedik ama geçiyor işte,inşş şu kalan 41 mi 43 mi her neyse artık çabucak geçerde askerlerimize kavuşuruz.İnşallah bizim topiğimizde hiç ayrılan olmaz da çoluk çocuk severiz topikte

ne güzel dilekler bunlar böyle.inşallah bu kadar bekledikten sonra ayrılan olmaz gerçekten de.torun tombalak sahibi oluruz bizler de ilerde,düğünlere koştururuz

ayy canım çok sağoll :)
2,5 aydır görmüyorum sevgilimi, askerlik bitti bizim ama ayrılıklar bitmedi napalım
bizim kavuşmalarımız ve ayrılıklarımız çok fazla olduğu için hepsi roman gibi ve duygusal oluyor
inşallah tamamen birbirimize kavuştuğumuz haberlerini de veririm burdan, amin
sizin için de en iyisi olsun, askerlerinize kavuşun, bi daha da hiiiç ayrılmayın

Son düzenleme:

yaaa inşallah 24 eylül olmaz 22si olur:44: neyse eğer 24 ü olursa da bi B planı yaptık hakkariye 2 gün geç gider artık... yol izni verilmez canım izin kullandğmz için... bakalım yaa sağ salim gelsinler de bir gn iki gün çok da önemli değil.. tabio son gğnler daha sancılı geçecek eminim ama en önemlisi sağ salim gelmeleri ben de bugün rahat rahat konştum sevdiğimle enerjik başladım güneeeee...o da diyo ki 41 gün deyince az gibi ama 1 ay 10 gün deyince çok gibi... iyice şafak sıkıştırmaya aşkımı telefon boyunca bitcek bitcek die kendine teseelli veriyo çok özledim çok... tarifi yok bunun...

canım benim sevgilim de benden uzakta.dönünce ilk benim yanıma gelip öyle geçecek ailesinin yanına.sonra da büyük ihtimalle senin gibi uzun zaman göremicem ben de. o yüzden çok iyi anlıyorum seni.
inşallah dediğin gibi hiç ayrılmayacağın günlerin haberini alırız burdan Allah kavuştursun sizi de canım,hepimizi öyle

bugün benim doğum günüm dü ama sevdiceğim yanımda yok burada olsaydı şimdi hatta bu saatlerde beraber kutluyor oluyorduk ama yok (

Son düzenleme:
bugün benim doğum günüm dü ama sevdiceğim yanımda yok burada olsaydı şimdi hatta bu saatlerde beraber kutluyor oluyorduk ama yok (

doğum günün kutlu olsun canımm,mutlu yıllar diliyorumm üzülme,seneyeki doğum gününü düşün.o zaman yanında olcak.geldiğinde birbirinizden ayrı geçen tüm özel günler için ufak ufak bişiler yapın,yerini tutmaz ama olsun

teşekkür ederim canımm çok saoll... yanımda olamadığı için bi burukluk bir hüzün var içimde ama az günümüz kaldığı için mutluyum tabi bir yandan da.. hele bir gelsinlerde canım hepimizin her günü kutlama gibi geçer artık....

doğum günün kutlu olsun canım inşallah bundan sonraki doğum günlerinde hep yanyana olursunuz

teşekkür ederim canım aminn inşllahhh.. sende bütün asker bekleyenler de hiç ayrılmasın bundan sonra hep birlikte olsunlar senin askerinde hep senin yanında olsun ...

doğum günün kutlu olsun canım inşallah bundan sonraki bütün doğum günlerinde sevdiğinle beraber olman dileğiyle.

canım teşekkür ederim inşllahhh.. sizde öyle, her doğum gününde her evlilik yıldönümünde hep birlikte olursunuz bir daha hiç ayrı kalmazsınız birbirinizden...

kızlar iyi geceler herkese bugün 341.dönemin askerleri yola çıkıyor Allah hepsini korusun.Eşimin ilk gittiği 11 nisan gecesini hatırladım yine bugun asker gönderenleri görünce ne kadar çok ağlamıştım şimdi bile kötü oldum.Allahım hepimizi biran önce sevdiklerimize kavuştursun yetti bu özlem bize

Allah sabır versin hepsine; ayrıldığımız ilk günü hatırlamak bile istemiyorum.hala gözlerim doluyo

Kızlaaaaarrr 341 ler gelio artık dimii? Allah hepsinin bekleynine ve kendine sabırlar versin,su gibi geçsin onların da bizim de zamanımız...Bu arada şafak 35 güzel izmir imize slmlaarrr eylüle az kaldı sabıırrr sabıırrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…