- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.861
kızlarrrrr kızlaaaaaaaar günaydıııııııııınnnnnnnnn.......çok çok mutlu hissediyorum bugun.aşkımla konuştum.sesi çok iyi geliyodu.dolayısıyla bende mutlu oldum...günler geçiyo....bi gün gelicek bu ayrılık biticek.....bi daha hiç ayrılmıcaz....hiç....hımmmmm şafaaaaak 41 olmalı:)
selamlar:) 337ler yani bizimkiler geleli nerdeyse 3 ay olucak şaka gibi ama zaman öyle çabuk geçiyor ki, askerlik çok uzun zaman önceymiş gibi..
üstelik benimki öyle askerlik anısı falan anlatmadığı için sanki yapmamış, o günleri yaşamamış gibiyim..
neyse gördüm ki torunlarınız geliyor, (bizim de torunlarımızın torunları vay be:))
torunlar geldi mi artık sizin askerlik bitti sayılır, bundan sonraki zaman su gibi akıp geçer, önemli olan bundan sonraki hayatınız
o kadar bekledikten sonra bizimkilerden maalesef ayrılanlar oldu, ama sözlenenler, evlenenler de var, benim gibi aynı devam edenler de:)
sizin de askerlik bittikten sonraki hayatınız şimdikinden çok daha iyi geçer umarım, hayırlı teskereler
selamlar:) 337ler yani bizimkiler geleli nerdeyse 3 ay olucak şaka gibi ama zaman öyle çabuk geçiyor ki, askerlik çok uzun zaman önceymiş gibi..
üstelik benimki öyle askerlik anısı falan anlatmadığı için sanki yapmamış, o günleri yaşamamış gibiyim..
neyse gördüm ki torunlarınız geliyor, (bizim de torunlarımızın torunları vay be:))
torunlar geldi mi artık sizin askerlik bitti sayılır, bundan sonraki zaman su gibi akıp geçer, önemli olan bundan sonraki hayatınız
o kadar bekledikten sonra bizimkilerden maalesef ayrılanlar oldu, ama sözlenenler, evlenenler de var, benim gibi aynı devam edenler de:)
sizin de askerlik bittikten sonraki hayatınız şimdikinden çok daha iyi geçer umarım, hayırlı teskereler
Ohhh havalara girdim kızlar.Biz de 337 lere imrenerek baktık nasıl gececek bu gunler dedik ama geçiyor işte,inşş şu kalan 41 mi 43 mi her neyse artık çabucak geçerde askerlerimize kavuşuruz.İnşallah bizim topiğimizde hiç ayrılan olmaz da çoluk çocuk severiz topikte
wakeupcall seni sizin topikten takip etmiştim ben.erkek arkadaşının geleceği zaman, gelmekle ilgili sorunlar yaşadığı zaman ve kavuştuğunuz zamanı bi solukta okudum roman gibi,çok hoşuma gitmişti ilişkiniz =) ilerde daha güzel haberlerini duyarız umarım ki.
Günaydın Kızlar Şafak 41
Burada söylenenlere göre hiç izin kullanmayanlar 19 Eylülde terhis edecek.Bu durumda bizim de 24 Eylül oluyor ve aşkımın dediği güne denk geliyor.Yani cumartesi gününe.
Elifciğim o zaman senin askerine de yol izni vermezlerse 24 ünde de çıkacak.Ama uzak oldugu için verirler heralde ona.İnş 22 sinde terhis edilirde planlarınız alt üst olmaz canım..
ayy canım çok sağoll :)
2,5 aydır görmüyorum sevgilimi, askerlik bitti bizim ama ayrılıklar bitmedi napalım
bizim kavuşmalarımız ve ayrılıklarımız çok fazla olduğu için hepsi roman gibi ve duygusal oluyor
inşallah tamamen birbirimize kavuştuğumuz haberlerini de veririm burdan, amin
sizin için de en iyisi olsun, askerlerinize kavuşun, bi daha da hiiiç ayrılmayın
bugün benim doğum günüm dü ama sevdiceğim yanımda yokburada olsaydı şimdi hatta bu saatlerde beraber kutluyor oluyorduk ama yok (
doğum günün kutlu olsun canımm,mutlu yıllar diliyorummüzülme,seneyeki doğum gününü düşün.o zaman yanında olcak.geldiğinde birbirinizden ayrı geçen tüm özel günler için ufak ufak bişiler yapın,yerini tutmaz ama olsun
bugün benim doğum günüm dü ama sevdiceğim yanımda yokburada olsaydı şimdi hatta bu saatlerde beraber kutluyor oluyorduk ama yok (
doğum günün kutlu olsun canım inşallah bundan sonraki doğum günlerinde hep yanyana olursunuz
doğum günün kutlu olsun canıminşallah bundan sonraki bütün doğum günlerinde sevdiğinle beraber olman dileğiyle.
kızlar iyi geceler herkese bugün 341.dönemin askerleri yola çıkıyor Allah hepsini korusun.Eşimin ilk gittiği 11 nisan gecesini hatırladım yine bugun asker gönderenleri görünce ne kadar çok ağlamıştım şimdi bile kötü oldum.Allahım hepimizi biran önce sevdiklerimize kavuştursun yetti bu özlem bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?