- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.841
evet canım memleketler uzak olduğu için, tanışma isteme söz nişn hepsi bi arada olcakevde yapıcaz zaten aile arasında sayılır... ne giycem falan telaş sardı beni şimdiden valla...bu kadar yakına hazırlamamıştım kendimi.. sürpriz oldu biraz gelişmeler.
Kubat- Funda Arar İnce İnce
Akşam olup gün düşünce
Hüzün çöker ince ince ince ince
Saçlarıma karlar yağar
Beyaz döker ince ince ince ince
Düşlerim yalnız üşüyor
Sensizligin atesinde
Umutlarım bekleşiyor
Odamın her kösesinde
Başım yastığa değince
Yaş süzülür ince ince
Düşlerim yalnız üşüyor
Sensizliğin ateşinde
Umutlarım bekleşiyor
Odamın her köşesinde
Prangalarım kolumda
İncitiyor ince ince ince ince
Hasret düştü sol yanıma
İnletiyor ince ince ince ince
Düşlerim yalnız üşüyor
Sensizliğin ateşinde
Umutlarım bekleşiyor
Odamın her köşesinde
Başım yastığa değince
Yaş suzulur ince ince
Düşlerim yalnız üşüyor
Sensizliğin ateşinde
Umutlarım bekleşiyor
Odamın her köşesinde
bende bu şarkıyı dinliyorum bu aralar
evet canım ya zaten bu telaşeyle sana günler çabuk geçer:)şafağı düşünmezsin.
kızlar tebrik ederim sizi,tatlı telaşlar sarmış ne güzeelllallah bir ömür ayırmasın inşallah.
sağol canıııııımdarısı sana diyeyim belki evlisin nişanlısn tam hatırlamıyorum ama
amin inşallahhbiz de gelsin işe girsin ocak gibi söz,nişan birlikte düşünüyoruz.dönünce aileleri bir an önce tanıştırmaya bakıcaz.biz farklı şehirlerde olduğumuz gibi benim annem babam ayrı olduğu için onlar da ayrı şehirlerde.nasıl kalkıcaz altından bakalım.kavuşalım da bir an önce hepsi çözülür umarım.
biz de uzak şehirlerdeyiz canım.. 10 saatlik falan bi mesafe var.. geldklerinde 2 gün falan kalacaklar muhtemelen o yüzden biraz heyecanım.. gelip gitcek olsalar neyse de kalcak olmaları daha da heyecanlandırıyo beniherkes göz açıp kapayıncaya kadar olur biter bişey anlamazsın bile diyo ama bakalım.. yaşayıp tecrübe edicez.. sizin de en gzel şeklde olur inş. canım.. takma kafana bi orta yolu var herşeyin
biz de uzak şehirlerdeyiz canım.. 10 saatlik falan bi mesafe var.. geldklerinde 2 gün falan kalacaklar muhtemelen o yüzden biraz heyecanım.. gelip gitcek olsalar neyse de kalcak olmaları daha da heyecanlandırıyo beniherkes göz açıp kapayıncaya kadar olur biter bişey anlamazsın bile diyo ama bakalım.. yaşayıp tecrübe edicez.. sizin de en gzel şeklde olur inş. canım.. takma kafana bi orta yolu var herşeyin
öyle canım ya hallolur hepsi.çok haklısın tabi heyecanlanmakta.insan ne yapcağını bilemiyo.hem sevsinler,beğensinler istiyo, ya ters bişey olursa diye de korkuyo of offf. buradan gene alalım güzel haberlerini.o zaman oldu bitti bile diye konuşuruz belki =)
peki canım geldiklerinde sizde mi kalacaklar.neresi uygun olur acaba kalmaları için.ben de onu düşünüyorum son zamanlarda?
evet canım bizde kalırlar.. zaten sadece 5 kişi ailesiyle gelecekler.. okadarcık kişiyi de başka yere göndermek olmaz diyo annem. ama başka arkadaşlarım da misafirhane öğrtmen evi vs. yerler ayarlamıştı sayı daha fazla olunca... aileler birbirini tanısın maksatı da oldupu için kalsınlar ki alışsınlar birbirlerine
sağol canım doğru demiş annen 5 kişilerse başka yere göndermektense birarada olmak daha iyi.hem daha çabuk kaynaşılır.senin tecrübelerinden faydalancaz biz sanki ilerde
bu arada 12yi geçmiş şafak attıralımm :):) 37 günümüz kaldı kavuşmamıza
valla ben heyecandan olan biteni anlayamıcam bile sanırım ama elimden geldnğnde tabiki yardmcı olmaya çalşırımşafaklarımıza maşallah yaa bizim de 42 buarada ticker ımdaki gelinle damat bile elele tutuşcak nerdeyse onlara baktıkça bile içim kıpır kıpır oluyooo taa uzaktaydılar birbirlerine iyiki varsınız hepiniz arkadaşlar...
o gelinle damat elele tutuşup kocaman,sıkı sıkı sarılcaklar canım azcık kaldıı
bütün yarenler iyi ki var canım,sen de öyle.tek kişi beklemekten çok çok daha güzel destek almak...
iyi geceler canımmmcanım gözlerim kapanıyo yine konuşalım böyleöpüyorum seni...diğer 339 güzellerine sevgilerimi selamlarımı sunuyoruuuum hoşkalın
düşünmez olur muyum hiç aklımdan çıkmıyo ki2 gündür yine fenalardayım telefonu kapatasım gelmiyo zorla kapatıyorum , kapatır kapatmaz içime bi köz düşüyo..sonra düşünüp kendime moral veriyorum.. hayatımda hiç bu kadar dalgalı ruh halim olmamaıştı hiç unutamayacağım günler...ama unutmak istiyorum hiç hatırlamamak
gelir gelmez o yorgunlukla bu teleşaye giriyolar demek:)ben daha bekliycem sanırım hayırlısı olsun sizin için
canım o yorgun haliyle buluşmaz evine gitmem lazım evine gidersem kınaya gidemem heralde :) çok yakın değil evi.siz yakınmı oturuyorsunuz bakalım nasıl olucak benim aslında isteğim otobüsten indiğinde karşılamaktı sürpriz yapıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?