339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

evet canım memleketler uzak olduğu için, tanışma isteme söz nişn hepsi bi arada olcak:3: evde yapıcaz zaten aile arasında sayılır... ne giycem falan telaş sardı beni şimdiden valla...bu kadar yakına hazırlamamıştım kendimi.. sürpriz oldu biraz gelişmeler.

evet canım ya zaten bu telaşeyle sana günler çabuk geçer:)şafağı düşünmezsin.

Kubat- Funda Arar İnce İnce

Akşam olup gün düşünce
Hüzün çöker ince ince ince ince
Saçlarıma karlar yağar
Beyaz döker ince ince ince ince

Düşlerim yalnız üşüyor
Sensizligin atesinde
Umutlarım bekleşiyor
Odamın her kösesinde

Başım yastığa değince
Yaş süzülür ince ince

Düşlerim yalnız üşüyor
Sensizliğin ateşinde
Umutlarım bekleşiyor
Odamın her köşesinde

Prangalarım kolumda
İncitiyor ince ince ince ince
Hasret düştü sol yanıma
İnletiyor ince ince ince ince

Düşlerim yalnız üşüyor
Sensizliğin ateşinde
Umutlarım bekleşiyor
Odamın her köşesinde

Başım yastığa değince
Yaş suzulur ince ince

Düşlerim yalnız üşüyor
Sensizliğin ateşinde
Umutlarım bekleşiyor
Odamın her köşesinde

bende bu şarkıyı dinliyorum bu aralar:(

bu da çok güzel.. paylaştım bile facede :40:

evet canım ya zaten bu telaşeyle sana günler çabuk geçer:)şafağı düşünmezsin.

düşünmez olur muyum hiç aklımdan çıkmıyo ki:14: 2 gündür yine fenalardayım telefonu kapatasım gelmiyo zorla kapatıyorum , kapatır kapatmaz içime bi köz düşüyo..sonra düşünüp kendime moral veriyorum.. hayatımda hiç bu kadar dalgalı ruh halim olmamaıştı hiç unutamayacağım günler...ama unutmak istiyorum hiç hatırlamamak

sağol canıııııım:34: darısı sana diyeyim belki evlisin nişanlısn tam hatırlamıyorum ama

amin inşallahh:61: biz de gelsin işe girsin ocak gibi söz,nişan birlikte düşünüyoruz.dönünce aileleri bir an önce tanıştırmaya bakıcaz.biz farklı şehirlerde olduğumuz gibi benim annem babam ayrı olduğu için onlar da ayrı şehirlerde.nasıl kalkıcaz altından bakalım.kavuşalım da bir an önce hepsi çözülür umarım.

amin inşallahh:61: biz de gelsin işe girsin ocak gibi söz,nişan birlikte düşünüyoruz.dönünce aileleri bir an önce tanıştırmaya bakıcaz.biz farklı şehirlerde olduğumuz gibi benim annem babam ayrı olduğu için onlar da ayrı şehirlerde.nasıl kalkıcaz altından bakalım.kavuşalım da bir an önce hepsi çözülür umarım.

biz de uzak şehirlerdeyiz canım.. 10 saatlik falan bi mesafe var.. geldklerinde 2 gün falan kalacaklar muhtemelen o yüzden biraz heyecanım.. gelip gitcek olsalar neyse de kalcak olmaları daha da heyecanlandırıyo beni:3: herkes göz açıp kapayıncaya kadar olur biter bişey anlamazsın bile diyo ama bakalım.. yaşayıp tecrübe edicez.. sizin de en gzel şeklde olur inş. canım.. takma kafana bi orta yolu var herşeyin

biz de uzak şehirlerdeyiz canım.. 10 saatlik falan bi mesafe var.. geldklerinde 2 gün falan kalacaklar muhtemelen o yüzden biraz heyecanım.. gelip gitcek olsalar neyse de kalcak olmaları daha da heyecanlandırıyo beni:3: herkes göz açıp kapayıncaya kadar olur biter bişey anlamazsın bile diyo ama bakalım.. yaşayıp tecrübe edicez.. sizin de en gzel şeklde olur inş. canım.. takma kafana bi orta yolu var herşeyin

öyle canım ya hallolur hepsi.çok haklısın tabi heyecanlanmakta.insan ne yapcağını bilemiyo.hem sevsinler,beğensinler istiyo, ya ters bişey olursa diye de korkuyo of offf. buradan gene alalım güzel haberlerini.o zaman oldu bitti bile diye konuşuruz belki =)

peki canım geldiklerinde sizde mi kalacaklar.neresi uygun olur acaba kalmaları için.ben de onu düşünüyorum son zamanlarda?

öyle canım ya hallolur hepsi.çok haklısın tabi heyecanlanmakta.insan ne yapcağını bilemiyo.hem sevsinler,beğensinler istiyo, ya ters bişey olursa diye de korkuyo of offf. buradan gene alalım güzel haberlerini.o zaman oldu bitti bile diye konuşuruz belki =)

peki canım geldiklerinde sizde mi kalacaklar.neresi uygun olur acaba kalmaları için.ben de onu düşünüyorum son zamanlarda?

evet canım bizde kalırlar.. zaten sadece 5 kişi ailesiyle gelecekler.. okadarcık kişiyi de başka yere göndermek olmaz diyo annem. ama başka arkadaşlarım da misafirhane öğrtmen evi vs. yerler ayarlamıştı sayı daha fazla olunca... aileler birbirini tanısın maksatı da oldupu için kalsınlar ki alışsınlar birbirlerine

evet canım bizde kalırlar.. zaten sadece 5 kişi ailesiyle gelecekler.. okadarcık kişiyi de başka yere göndermek olmaz diyo annem. ama başka arkadaşlarım da misafirhane öğrtmen evi vs. yerler ayarlamıştı sayı daha fazla olunca... aileler birbirini tanısın maksatı da oldupu için kalsınlar ki alışsınlar birbirlerine

sağol canım doğru demiş annen 5 kişilerse başka yere göndermektense birarada olmak daha iyi.hem daha çabuk kaynaşılır.senin tecrübelerinden faydalancaz biz sanki ilerde :61:

bu arada 12yi geçmiş şafak attıralımm :):) 37 günümüz kaldı kavuşmamıza:69:

sağol canım doğru demiş annen 5 kişilerse başka yere göndermektense birarada olmak daha iyi.hem daha çabuk kaynaşılır.senin tecrübelerinden faydalancaz biz sanki ilerde :61:

bu arada 12yi geçmiş şafak attıralımm :):) 37 günümüz kaldı kavuşmamıza:69:

valla ben heyecandan olan biteni anlayamıcam bile sanırım ama elimden geldnğnde tabiki yardmcı olmaya çalşırım:40: şafaklarımıza maşallah yaa :nazar: bizim de 42 :72::72: buarada ticker ımdaki gelinle damat bile elele tutuşcak nerdeyse onlara baktıkça bile içim kıpır kıpır oluyooo taa uzaktaydılar birbirlerine:1: iyiki varsınız hepiniz arkadaşlar...

valla ben heyecandan olan biteni anlayamıcam bile sanırım ama elimden geldnğnde tabiki yardmcı olmaya çalşırım:40: şafaklarımıza maşallah yaa :nazar: bizim de 42 :72::72: buarada ticker ımdaki gelinle damat bile elele tutuşcak nerdeyse onlara baktıkça bile içim kıpır kıpır oluyooo taa uzaktaydılar birbirlerine:1: iyiki varsınız hepiniz arkadaşlar...

o gelinle damat elele tutuşup kocaman,sıkı sıkı sarılcaklar canım azcık kaldıı :64:
bütün yarenler iyi ki var canım,sen de öyle.tek kişi beklemekten çok çok daha güzel destek almak...

o gelinle damat elele tutuşup kocaman,sıkı sıkı sarılcaklar canım azcık kaldıı :64:
bütün yarenler iyi ki var canım,sen de öyle.tek kişi beklemekten çok çok daha güzel destek almak...

canım gözlerim kapanıyo yine konuşalım böyle:34: öpüyorum seni...diğer 339 güzellerine sevgilerimi selamlarımı sunuyoruuuum:40: hoşkalın

düşünmez olur muyum hiç aklımdan çıkmıyo ki:14: 2 gündür yine fenalardayım telefonu kapatasım gelmiyo zorla kapatıyorum , kapatır kapatmaz içime bi köz düşüyo..sonra düşünüp kendime moral veriyorum.. hayatımda hiç bu kadar dalgalı ruh halim olmamaıştı hiç unutamayacağım günler...ama unutmak istiyorum hiç hatırlamamak

ramazanda daha az konuşuyoruz bizde bende hiç kapatmak istemiyorum telefonu.seni çok iyi anlıyorum

gelir gelmez o yorgunlukla bu teleşaye giriyolar demek:)ben daha bekliycem sanırım hayırlısı olsun sizin için

Teşekkür ederim canım :69:
Çok aceleye geliyor gibi hissediyorum ne zamandır erteliyordum bi şekilde ama
Şimdi hiç kaçış yolum kalmadı :1:
Tatlı telaşlar,korkular tabi
Allah bidaa ayrılık yaşatmasın hiçbirimize
Ömür boyu hayırlı,mutlu birliktelikler versin inşallah
İyi ki varsınız kızlar hepiniz,yeri geldi burdaki bi cümleye bakıp dayandım beklemeye çok zordu
Öpüyorum hepinizi iyi geceler :54:

Günaydın Kızlar Şafak 41 :nazar:

Burada söylenenlere göre hiç izin kullanmayanlar 19 Eylülde terhis edecek.Bu durumda bizim de 24 Eylül oluyor ve aşkımın dediği güne denk geliyor.Yani cumartesi gününe.
Elifciğim o zaman senin askerine de yol izni vermezlerse 24 ünde de çıkacak.Ama uzak oldugu için verirler heralde ona.İnş 22 sinde terhis edilirde planlarınız alt üst olmaz canım..

canım o yorgun haliyle buluşmaz evine gitmem lazım evine gidersem kınaya gidemem heralde :) çok yakın değil evi.siz yakınmı oturuyorsunuz bakalım nasıl olucak benim aslında isteğim otobüsten indiğinde karşılamaktı sürpriz yapıp.

ikimizde istanbuldayız canım yakın sayılırız araba ile gidip geliyoruz yürüme mesafesinde filan değiliz ama sevdiceğim ayarlıyor işte bende ona uyuyorum... şu saatte gelicem 1 saat evde dursam yeter, ona göre ayarla şu satte hazır ol diyor bende mecbur :)) sonuçta askeriliğini bitirmiş olucak birgün sonra görürsün canım içinde rahat eder kınada düğünde oynarsın mutluluktan :)) ayarlayabilirsen süprizde yap tabii ;)

bu arada şafağımız 36 olduuu...

günaydın kızlaaarrrr,şafak gitgide azalmaktaa:66:
bu arada daha önce izin kullanan askerler yol izni alamayacaklar bildiğim kadarıyla.çünkü askeriyede yol izni senede bir kez verilir.bizim sevdiceklerimiz zaten 6 ay askerlik yaptığı için bi kere kullandılar mı bi daha kullanamıyolar.ama herkesin farklı olabilir emin değilim.yani benim askerimin birliğinde acemilikten sonra 1 haftanın altında izin vermediler.iki gün almak gibi bi şansları yoktu.o nedenle izin kullanmadık biz.o izni kullananlar da yol iznini de içinde almış ve normal tarihten bir hafta geç çıkacakmış.umarım sizinkiler farklıdır kızlar da gecikme olmadan kavuşursunuz.

Back