- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.821
canım biz geldiği gün görüşürüz heralde daha konuşmadık ama konuşmamıza gerek bile yok... hep öyle oldu çünkü acemi birliği bitince 2 günlüğüne geldiğinde evde 1 saat bile kalmadı yanıma geldi, evci iznine çıktığında yine öyle direk ben karşıladım... canım ben senin yerinde olsam kınaya düğüne geç giderim 1 saat bile olsa görmek isterim..
ben göndermedim ama çarşı izninde ziyarete gittiğimde yiyecek götürmüştüm ozaman sorduğumda içeri götürülmüyordu ama bu belki yere göre değişir ama bence sorup öyle götür yani göndericem deme ama yiyecek getirenler varmı diye üstü kapalı sor istersen?ankarada nerde bu arada?
Kızlar sevgilimle de konuştum o da 37yi doğruladı :26:
19 eylülmüş 2 gün de yol 17 eylülde burda inşallah
Neyse yeter ki gelsin 3 gün fazla-eksik dayanılır
Daha önce komutanları hesaplamıştı koğuşa asmışlar hepsi öyle biliyormuş
Bugün acı haberi ben vermiş oldum hepsine :S
canım sağol ama üstü kapalı bile sorsam anlar benim zeka küpüo zamanda ne gerek var deyip hevesimi kırar.ankarada gatada rehabilitasyon merkezinde.senin askerinde mi ankarada?
Sizi de yanılttım kızlar çok özür dilerim :26:
Komutan falan hesaplayınca ben de doğru sanmıştım ne bileyim :44:
Neyse yeter ki sağ salim dönsünler bize
canım 19 eylül izin kullanmayanların mı????
Evet canım izin kullanmayanların 19 eylülmüş
Uzak olanlar için de 2 gün yol izni varmış
19 eylül mü?eminmisiniz hesapladığımızda 17 eylül sabahı çıkmaları lazım izin kullanmayanların yolu uzak olanlarında 16sında çıkması gerekmezmi?
Amanin yine mi karıştı şafak :26:
Bunu koğuştaki arkadaşlarıyla hesaplamışlar canım
Yüzbaşının habercisi varmış bi de o da yüzbaşından rica etmiş
Doğrulamış tarihi ama daha önce diğer komutan aynı haltı yediği için haklı olabilirsin hatta inşallah haklısındır
Bir gün bir gündür yani
biizim için 1-2 gün o kadar önemli olacak ki.. benm haftasonu tatilime denk gelmesi , sevgilimin 23 eyllde evinde olması ki o gece yola çıkıp bize gelmeeleri lazım.. sonraki haftada da kendi görev yerine gitmesi..oooo Allah ım inş. hesapladığımız gibi olur herşey :44:
İnşallah canım çok sevindim tebrik ederim
Sanırım biz de o tarihlerde aynı heyecanı yaşıcaz
Ben çok tedirginim aslında ama :26:
Amanin yine mi karıştı şafak :26:
Bunu koğuştaki arkadaşlarıyla hesaplamışlar canım
Yüzbaşının habercisi varmış bi de o da yüzbaşından rica etmiş
Doğrulamış tarihi ama daha önce diğer komutan aynı haltı yediği için haklı olabilirsin hatta inşallah haklısındır
Bir gün bir gündür yani
bende de mutluluk karışık bi tedirginlik var... uzaktan geleckler hiç görmedim ailesini bi de aylardan sonra sevgilimi görmenin heyecanı üst üste binecekben de siizi tebrk edeyim şimdiden o zaman inşallah hepsi tatlı tatlı olur biter.. sonra da aşkımla ayrı bi bulıuşma ayarlıcaz artık nişanlılığımızı kutlarız inşallahhhh... herkes de sevdiğine kavuşmuş olur oooo bayram olur hepimize
İnşallah canım çok sevindim tebrik ederim
Sanırım biz de o tarihlerde aynı heyecanı yaşıcaz
Ben çok tedirginim aslında ama :26:
gelir gelmez o yorgunlukla bu teleşaye giriyolar demek:)ben daha bekliycem sanırım hayırlısı olsun sizin için
handecim sevglm hakkariye gidecek ya görev yerine, sık gelip gidemez o yüzden bu fırsatı değrlendirelim istiyo.. o benden hevesli valla. askerliğin stresini bırakıyo bunları planlıyo düşünüyo canım benim.. hemen o yorgunlukla nası bi daha gözün alıyo diyorum da sen karışma üzümü ye bağını sorma diyoinanamıyorum ya bazen günlerin geçtiğine, dönüş planları içinde olduumuza.. Allah bi daha ayrılık vermesin hiçbirimize inşallah...
inşallah canım herkes sevdiğiyle bir ömür mutlu olur.senin içinde çok seviniyorum herşey gönlünce olsun.haklısınız o gitmeden bişeyleri yoluna koyun söz nişan bi arada mı düşünüyosunuz nasıl planlıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?