339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

canım biz geldiği gün görüşürüz heralde daha konuşmadık ama konuşmamıza gerek bile yok... hep öyle oldu çünkü acemi birliği bitince 2 günlüğüne geldiğinde evde 1 saat bile kalmadı yanıma geldi, evci iznine çıktığında yine öyle direk ben karşıladım... canım ben senin yerinde olsam kınaya düğüne geç giderim 1 saat bile olsa görmek isterim..

canım o yorgun haliyle buluşmaz evine gitmem lazım evine gidersem kınaya gidemem heralde :) çok yakın değil evi.siz yakınmı oturuyorsunuz bakalım nasıl olucak benim aslında isteğim otobüsten indiğinde karşılamaktı sürpriz yapıp.

ben göndermedim ama çarşı izninde ziyarete gittiğimde yiyecek götürmüştüm ozaman sorduğumda içeri götürülmüyordu ama bu belki yere göre değişir ama bence sorup öyle götür yani göndericem deme ama yiyecek getirenler varmı diye üstü kapalı sor istersen?ankarada nerde bu arada?

canım sağol ama üstü kapalı bile sorsam anlar benim zeka küpü :33: o zamanda ne gerek var deyip hevesimi kırar.ankarada gatada rehabilitasyon merkezinde.senin askerinde mi ankarada?

Kızlar sevgilimle de konuştum o da 37yi doğruladı :26:
19 eylülmüş 2 gün de yol 17 eylülde burda inşallah
Neyse yeter ki gelsin 3 gün fazla-eksik dayanılır :(
Daha önce komutanları hesaplamıştı koğuşa asmışlar hepsi öyle biliyormuş
Bugün acı haberi ben vermiş oldum hepsine :S

evet canım az kaldı işk günleri düşünüyorumda ne kadar kötüydüm ama alıştık şimdi.hayırlısıyla dönsünlerde 1-2 gün fazla beklemekten birşey olmaz

Sizi de yanılttım kızlar çok özür dilerim :26:
Komutan falan hesaplayınca ben de doğru sanmıştım ne bileyim :44:
Neyse yeter ki sağ salim dönsünler bize

19 eylül mü?eminmisiniz hesapladığımızda 17 eylül sabahı çıkmaları lazım izin kullanmayanların yolu uzak olanlarında 16sında çıkması gerekmezmi?

Amanin yine mi karıştı şafak :26:
Bunu koğuştaki arkadaşlarıyla hesaplamışlar canım
Yüzbaşının habercisi varmış bi de o da yüzbaşından rica etmiş
Doğrulamış tarihi ama daha önce diğer komutan aynı haltı yediği için haklı olabilirsin hatta inşallah haklısındır :1:
Bir gün bir gündür yani :1:

Doğrulamış tarihi ama daha önce diğer komutan aynı haltı yediği için haklı olabilirsin hatta inşallah haklısındır :1:

biizim için 1-2 gün o kadar önemli olacak ki.. benm haftasonu tatilime denk gelmesi , sevgilimin 23 eyllde evinde olması ki o gece yola çıkıp bize gelmeeleri lazım.. sonraki haftada da kendi görev yerine gitmesi..oooo Allah ım inş. hesapladığımız gibi olur herşey :44:

biizim için 1-2 gün o kadar önemli olacak ki.. benm haftasonu tatilime denk gelmesi , sevgilimin 23 eyllde evinde olması ki o gece yola çıkıp bize gelmeeleri lazım.. sonraki haftada da kendi görev yerine gitmesi..oooo Allah ım inş. hesapladığımız gibi olur herşey :44:

İnşallah canım çok sevindim tebrik ederim :71:
Sanırım biz de o tarihlerde aynı heyecanı yaşıcaz :69:
Ben çok tedirginim aslında ama :26:

İnşallah canım çok sevindim tebrik ederim :71:
Sanırım biz de o tarihlerde aynı heyecanı yaşıcaz :69:
Ben çok tedirginim aslında ama :26:

bende de mutluluk karışık bi tedirginlik var... uzaktan geleckler hiç görmedim ailesini bi de aylardan sonra sevgilimi görmenin heyecanı üst üste binecek :3: ben de siizi tebrk edeyim şimdiden o zaman :34: inşallah hepsi tatlı tatlı olur biter.. sonra da aşkımla ayrı bi bulıuşma ayarlıcaz artık nişanlılığımızı kutlarız inşallahhhh... herkes de sevdiğine kavuşmuş olur oooo bayram olur hepimize :4:

bizimkiside tahmin daha henüz bilgi vermediler ama sandy nin dediğine göre internetten bakınca öyle oluyor.belli olsun en yakın zamanda ona göre ayarlayalım kendimizi:)

bende de mutluluk karışık bi tedirginlik var... uzaktan geleckler hiç görmedim ailesini bi de aylardan sonra sevgilimi görmenin heyecanı üst üste binecek :3: ben de siizi tebrk edeyim şimdiden o zaman :34: inşallah hepsi tatlı tatlı olur biter.. sonra da aşkımla ayrı bi bulıuşma ayarlıcaz artık nişanlılığımızı kutlarız inşallahhhh... herkes de sevdiğine kavuşmuş olur oooo bayram olur hepimize :4:

Canım benim hep güzel yazılarınla moral bulduk inşallah sen de çok ama çok mutlu olursun :nazar:

gelir gelmez o yorgunlukla bu teleşaye giriyolar demek:)ben daha bekliycem sanırım hayırlısı olsun sizin için

handecim sevglm hakkariye gidecek ya görev yerine, sık gelip gidemez o yüzden bu fırsatı değrlendirelim istiyo.. o benden hevesli valla. askerliğin stresini bırakıyo bunları planlıyo düşünüyo canım benim.. hemen o yorgunlukla nası bi daha gözün alıyo diyorum da sen karışma üzümü ye bağını sorma diyo :1: inanamıyorum ya bazen günlerin geçtiğine, dönüş planları içinde olduumuza.. Allah bi daha ayrılık vermesin hiçbirimize inşallah...

handecim sevglm hakkariye gidecek ya görev yerine, sık gelip gidemez o yüzden bu fırsatı değrlendirelim istiyo.. o benden hevesli valla. askerliğin stresini bırakıyo bunları planlıyo düşünüyo canım benim.. hemen o yorgunlukla nası bi daha gözün alıyo diyorum da sen karışma üzümü ye bağını sorma diyo :1: inanamıyorum ya bazen günlerin geçtiğine, dönüş planları içinde olduumuza.. Allah bi daha ayrılık vermesin hiçbirimize inşallah...

inşallah canım herkes sevdiğiyle bir ömür mutlu olur.senin içinde çok seviniyorum herşey gönlünce olsun.haklısınız o gitmeden bişeyleri yoluna koyun söz nişan bi arada mı düşünüyosunuz nasıl planlıyosunuz?

inşallah canım herkes sevdiğiyle bir ömür mutlu olur.senin içinde çok seviniyorum herşey gönlünce olsun.haklısınız o gitmeden bişeyleri yoluna koyun söz nişan bi arada mı düşünüyosunuz nasıl planlıyosunuz?

evet canım memleketler uzak olduğu için, tanışma isteme söz nişn hepsi bi arada olcak:3: evde yapıcaz zaten aile arasında sayılır... ne giycem falan telaş sardı beni şimdiden valla...bu kadar yakına hazırlamamıştım kendimi.. sürpriz oldu biraz gelişmeler.

mahsun kırmızıgülden dinlediğimde böyk dediğim şarkıyı ne güzel yorumlamış valla sorun şarkıda değilmiş demekki , ben çok beğendim paylaşayım dedim sizlerle güzeller

[video=youtube;mioNL4Lzn54]http://www.youtube.com/watch?v=mioNL4Lzn54[/video]

Kubat- Funda Arar İnce İnce

Akşam olup gün düşünce
Hüzün çöker ince ince ince ince
Saçlarıma karlar yağar
Beyaz döker ince ince ince ince

Düşlerim yalnız üşüyor
Sensizligin atesinde
Umutlarım bekleşiyor
Odamın her kösesinde

Başım yastığa değince
Yaş süzülür ince ince