- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.801
günaydın yarenler :) şafak 38 bugün. 34 gibi bir şafak nasıl oluyor ki :26: 2 gün yol izni olanların şafağı 37. ondan daha erken çıkılabileceğini zannetmiyorum. 158 gündü bizim askerlerimizin asker günü çünkü.
duygucum izin kullananlar 42 sayıyor kullanmayanlar 37 benim bildiğim kadarıyla... 39 olamaz askeriyenin sitesinde bile şafağımız 37...
kırklar otuzlar gerçekten zormuş....artık hiç geçmiyor....
afedersiniz. askeriyenin sitesinde şafak nereden bakılıyor ben bulamadım da yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden tşklr
uzakta olanlar 1-2 gün erken çıkabiliyor yol izni olduğu için...askeriyede yanlış olmaz kızlar teslim oldukları saat bile hesaba dahil olur die biliyorum... sevdiceğimle ben 37 gün sayıyoruz başka yerleri bilmiyorum... hayırlısı ile bitirip gelsinlerde 1-2 gün çokta sorun değil artık...
canım ben sürpriz yapmak istiyorum ona.daha önce mektup ve parfüm gönderdim kargoyla ancak yiyecek birşey göndermedim.aranızda belki gönderen vardır diye sorayım dedim
bizde 37 sayıyoruz canım yani tahminen 17si sabahı çıkıcak çok uzak olmadığı için yol izni vermiycekler.kafam karıştı benimde of zaten 17sinde onu göremiycem bile
17 sinde neden görüşemiyor sunuz canım(
biz aynı şehireyiz normalde ama arkadaşımın düğünü var c.tesi akşamı kına var pazar akşamıda düğün yani 17sinde görüşmeyiz.belki o 18inde düğüne gelir belli değil.siz ne zaman görüşüceksiniz canım
Kızlar sevgilimle de konuştum o da 37yi doğruladı :26:
19 eylülmüş 2 gün de yol 17 eylülde burda inşallah
Neyse yeter ki gelsin 3 gün fazla-eksik dayanılır
Daha önce komutanları hesaplamıştı koğuşa asmışlar hepsi öyle biliyormuş
Bugün acı haberi ben vermiş oldum hepsine :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?