339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

günaydın yarenler :) şafak 38 bugün. 34 gibi bir şafak nasıl oluyor ki :26: 2 gün yol izni olanların şafağı 37. ondan daha erken çıkılabileceğini zannetmiyorum. 158 gündü bizim askerlerimizin asker günü çünkü.

günaydın yarenler :) şafak 38 bugün. 34 gibi bir şafak nasıl oluyor ki :26: 2 gün yol izni olanların şafağı 37. ondan daha erken çıkılabileceğini zannetmiyorum. 158 gündü bizim askerlerimizin asker günü çünkü.

158 den sayanların şafağı 37 canım.. bu 34 gün olayını bende anlamadım 32-26 yazınca anlarız bakalım

valla doğrudur 159 olabilir bizimki çünkü bu dönemin şafağı karışıktı.erkek arkadaşım bile bana soruyodu netten bak kaçmış diye bi aralar :76: ben de merak ettim.inşallah yanlış bi bilgi yoktur arkadaşımız için,şafak sayısı daha yüksekse çok koyar insana sonradan.

Benim şafagım 42.Askerim 5 gün izin kullanmıstı acemi birliğinden sonra.Askerime kalırsa şafak 44.Yani 37 sayanların şafağı da 39 oluyor bu durumda.Askerim askeriye böyle söylüyor dedi.

dağıtımdan sonra yol izni kullanmayıp hemen teslim olanların yol izni saklı ve memleketin uzaklığına göre çıkış tarihinden düşülüyor. bu nedenle de 1 gün izni olanlar 38,2 gün yol izni olanlar da 37 sayıyor diye biliyorum ben.çoğu asker biletlerini almaya başladı bile buna göre.umarım bir hata yoktur.

duygucum izin kullananlar 42 sayıyor kullanmayanlar 37 benim bildiğim kadarıyla... 39 olamaz askeriyenin sitesinde bile şafağımız 37...

Son düzenleme:
uzakta olanlar 1-2 gün erken çıkabiliyor yol izni olduğu için...askeriyede yanlış olmaz kızlar teslim oldukları saat bile hesaba dahil olur die biliyorum... sevdiceğimle ben 37 gün sayıyoruz başka yerleri bilmiyorum... hayırlısı ile bitirip gelsinlerde 1-2 gün çokta sorun değil artık...

kızlar döndüğü zaman askerime bir hediye vermek istiyorum ama ne olabilir. sizin böyle düşünceleriniz var mı? paylaşabilir misiniz?

kızlar selaaam... bakıyorum herkes artık gün hesabına başlamış :3: bu da gösterşyo ki günlerimiz baya baya azaldı... 341 ler gidiyor bu hafta düşüdüm de sevgilimin ilk gittiği günü zaman nasıl geçmiş.. çok zor geçti ama bi şekilde geçmiş.. izin kullananlar terhis günü olarak ne dedi sevgiliz size? benmki 22 si diyo bütün planları ona göre yapıyoruz ama inş. daha geç olmaz.. sağ salim gelsinler artık yaaa dayanamıyorum:5: kargo göndermeyi soran arkadaşım için de şunu biliyorum, yerine göre değişiyo.. ben gönderemiyorum mesela çünkü bi tek ptt kargo gidiyo özel kargo şirketleri gitmiyo hudutta olduğu için. ptt de malum 1 haftada.. bişey göndersem ohoooo... ama merkezi yerlerdeyse gider 2-3 günde...

kırklar otuzlar gerçekten zormuş....artık hiç geçmiyor....

eveeettt.günde on kere sayaca bakıyorum hala 38,halbuki bana 30a kadar düşcek zaman geçmiş gibi geliyo :) böyle durumlarda açıyorum ilk gittiği günler yazdığım mailleri okuyorum. çarşı iznindeki msn konuşmalarımızı okuyorum. telefonda 110 gün var daha dediğimiz günleri düşünüyorum. o zaman bitmiş gibi geliyo. bi dahaki kötü ruh haline kadar idare ediyo işte :)

uzakta olanlar 1-2 gün erken çıkabiliyor yol izni olduğu için...askeriyede yanlış olmaz kızlar teslim oldukları saat bile hesaba dahil olur die biliyorum... sevdiceğimle ben 37 gün sayıyoruz başka yerleri bilmiyorum... hayırlısı ile bitirip gelsinlerde 1-2 gün çokta sorun değil artık...

bizde 37 sayıyoruz canım yani tahminen 17si sabahı çıkıcak çok uzak olmadığı için yol izni vermiycekler.kafam karıştı benimde of zaten 17sinde onu göremiycem bile:(

canım ben sürpriz yapmak istiyorum ona.daha önce mektup ve parfüm gönderdim kargoyla ancak yiyecek birşey göndermedim.aranızda belki gönderen vardır diye sorayım dedim :34:

ben göndermedim ama çarşı izninde ziyarete gittiğimde yiyecek götürmüştüm ozaman sorduğumda içeri götürülmüyordu ama bu belki yere göre değişir ama bence sorup öyle götür yani göndericem deme ama yiyecek getirenler varmı diye üstü kapalı sor istersen?ankarada nerde bu arada?

biz aynı şehireyiz normalde ama arkadaşımın düğünü var c.tesi akşamı kına var pazar akşamıda düğün yani 17sinde görüşmeyiz.belki o 18inde düğüne gelir belli değil.siz ne zaman görüşüceksiniz canım

canım biz geldiği gün görüşürüz heralde daha konuşmadık ama konuşmamıza gerek bile yok... hep öyle oldu çünkü acemi birliği bitince 2 günlüğüne geldiğinde evde 1 saat bile kalmadı yanıma geldi, evci iznine çıktığında yine öyle direk ben karşıladım... canım ben senin yerinde olsam kınaya düğüne geç giderim 1 saat bile olsa görmek isterim..

Kızlar sevgilimle de konuştum o da 37yi doğruladı :26:
19 eylülmüş 2 gün de yol 17 eylülde burda inşallah
Neyse yeter ki gelsin 3 gün fazla-eksik dayanılır :(
Daha önce komutanları hesaplamıştı koğuşa asmışlar hepsi öyle biliyormuş
Bugün acı haberi ben vermiş oldum hepsine :S

Son düzenleme:
Kızlar sevgilimle de konuştum o da 37yi doğruladı :26:
19 eylülmüş 2 gün de yol 17 eylülde burda inşallah
Neyse yeter ki gelsin 3 gün fazla-eksik dayanılır :(
Daha önce komutanları hesaplamıştı koğuşa asmışlar hepsi öyle biliyormuş
Bugün acı haberi ben vermiş oldum hepsine :S

üzülme canım öğrenmeleri iyi olmuş.az kaldı öyle düşünelim.kaç ay geçti bunlar mı geçmeyecek.20lere düşsek bi.

Back