- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.781
günaydınnn herkeseeee yeni haftaya 39 la başladıkk
çok şükür 30 lu rakamlara düştük 20 -10 derken bi bakmışız bitmiş olcak :98:
elifcim çok sevindim canım topiğimizden ilk gelin sen olacaksın hadi bakalım hayırlısı
hem şafağımız 39 hemde bugün sevdiğimle msnden konuştuk neşe doldu içim.elifçim senin içinde çok sevindim hayırlı olsun şimdiden darısı başımıza:)
hem şafağımız 39 hemde bugün sevdiğimle msnden konuştuk neşe doldu içim.elifçim senin içinde çok sevindim hayırlı olsun şimdiden darısı başımıza:)
ohhh ne güzell bütün bir haftan böle neşe dolu geçsin handecim
canım ne güzel ya.bide biz çarşı yüzü görebilsekde msn de konuşurdukartık bayrama heralde.bayramdada çarşı vermezlerse.artık dönüşünü bekleriz napalım:)
canım senin askerin çarşıya çıkmıyomuki?bizimde her hafta olmuyo zaten.inşallah yakın zamanda görürsün yağmurcum
canım bazı yerler öyle ne yazıkki.çarşı izni kırk yılda bir.neyse artık çok az kaldı doya doya görüşcez zaten inşallah.bir günü daha bitirdik.şafak atıyorrrrr.herkese iyi geceler:)
arkadaşlar iyi akşamlar.ben askerdeki erkek arkadaşıma yiyecek birşeyler(sarma,börek,kek vs.) göndermek istiyorum.kargoyla gönderebilir miyim?ben istanbuldayım sevgilim ankarada.:26:
Geliyorlaaaarrr 341ler geliyoooorrr yani bizim canlarımız bitiriyor
Ay nasıl da bekliyordum bugünü
40lar 30lar derken gelcekler içim kıpır kıpır oldu
Elifcim canım tebrik ederim çok sevindim
canım ben sürpriz yapmak istiyorum ona.daha önce mektup ve parfüm gönderdim kargoyla ancak yiyecek birşey göndermedim.aranızda belki gönderen vardır diye sorayım dedim
Şafağı attırayım bari
Bizim şafağımız 34
Az kaldı az 20lere iniyoruuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?