339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

günaydınnn herkeseeee yeni haftaya 39 la başladıkk :66:
çok şükür 30 lu rakamlara düştük 20 -10 derken bi bakmışız bitmiş olcak :98:

elifcim çok sevindim canım topiğimizden ilk gelin sen olacaksın hadi bakalım hayırlısı :nazar:

günaydınnn herkeseeee yeni haftaya 39 la başladıkk :66:
çok şükür 30 lu rakamlara düştük 20 -10 derken bi bakmışız bitmiş olcak :98:

elifcim çok sevindim canım topiğimizden ilk gelin sen olacaksın hadi bakalım hayırlısı :nazar:

hem şafağımız 39 hemde bugün sevdiğimle msnden konuştuk neşe doldu içim.elifçim senin içinde çok sevindim hayırlı olsun şimdiden darısı başımıza:)

hem şafağımız 39 hemde bugün sevdiğimle msnden konuştuk neşe doldu içim.elifçim senin içinde çok sevindim hayırlı olsun şimdiden darısı başımıza:)

canım ne güzel ya.bide biz çarşı yüzü görebilsekde msn de konuşurduk:( artık bayrama heralde.bayramdada çarşı vermezlerse.artık dönüşünü bekleriz napalım:)

canım senin askerin çarşıya çıkmıyomuki?bizimde her hafta olmuyo zaten.inşallah yakın zamanda görürsün yağmurcum

canım bazı yerler öyle ne yazıkki.çarşı izni kırk yılda bir.neyse artık çok az kaldı doya doya görüşcez zaten inşallah.bir günü daha bitirdik.şafak atıyorrrrr.herkese iyi geceler:)

başlığı ta martta açmışım neler olmuş bitmiş arada ama askerlik bitmemiş bi tek :59:

askerlerimiz gelmek üzere ama az kaldı kızlar. şafak 39. o da gitmek üzere. yarın kayseri'deyiz inşallah, şimdiden bi heyecan sardı içimi, sanki yarın gelecek :69:

Geliyorlaaaarrr 341ler geliyoooorrr yani bizim canlarımız bitiriyor
Ay nasıl da bekliyordum bugünü
40lar 30lar derken gelcekler içim kıpır kıpır oldu :69:
Elifcim canım tebrik ederim çok sevindim :71:

arkadaşlar iyi akşamlar.ben askerdeki erkek arkadaşıma yiyecek birşeyler(sarma,börek,kek vs.) göndermek istiyorum.kargoyla gönderebilir miyim?ben istanbuldayım sevgilim ankarada.:26:

arkadaşlar iyi akşamlar.ben askerdeki erkek arkadaşıma yiyecek birşeyler(sarma,börek,kek vs.) göndermek istiyorum.kargoyla gönderebilir miyim?ben istanbuldayım sevgilim ankarada.:26:

erkek arkadaşına sorabilirsin önce o bilir bence. ama bu sıcakta bozulursa bir de :(

canım ben sürpriz yapmak istiyorum ona.daha önce mektup ve parfüm gönderdim kargoyla ancak yiyecek birşey göndermedim.aranızda belki gönderen vardır diye sorayım dedim :34:

canım ben sürpriz yapmak istiyorum ona.daha önce mektup ve parfüm gönderdim kargoyla ancak yiyecek birşey göndermedim.aranızda belki gönderen vardır diye sorayım dedim :34:

Geliyorlaaaarrr 341ler geliyoooorrr yani bizim canlarımız bitiriyor
Ay nasıl da bekliyordum bugünü
40lar 30lar derken gelcekler içim kıpır kıpır oldu :69:
Elifcim canım tebrik ederim çok sevindim :71:

eveeeeeeeeeet 341 ler geliyoooooor.nerelerden nerelere...kızlar birbirimize destek olarak bitircez inşallah.burası bu sayfa; yazdıklarınız bile motive ediyor insanı.ne kadar zormuş asker yolu beklemek.bu günleri hayatım boyunca unutmıcam.....

buradaki arkadaşlar askerdeki yakınlarına sorsun o zaman bu da size bir fikir verebilir. ben sorardım ama ancak yarın gece 12de konuşabilicez :59:

Back