- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.761
Kızlar hepinize merhaba!
Hepiniz iyisinizdir umarım.Şafak 48 oldu ama sanki 50 ler 40 lar cok zor gecıyor bana.Bu askerlığın 4 aya düşmesi nasıl kızlar bilen anlatsın.Askerim dün dedi burda herkes bayram yapıyor askerlik 4 aya düştü çıkacagız diyorlar dedi.Ben de kesin bişe diyemedim :44:
sağol canım.evet napalım artık dün sevgilimin yanında değildim ama ailesinin yanına gittim.evine gidince onun yokluğunu dahada hissediyorum.biticek inşallah bu askerlik hayırlısıyla.
senin doğum günün ne zaman tatlım?
Kızlar hepinize merhaba!
Hepiniz iyisinizdir umarım.Şafak 48 oldu ama sanki 50 ler 40 lar cok zor gecıyor bana.Bu askerlığın 4 aya düşmesi nasıl kızlar bilen anlatsın.Askerim dün dedi burda herkes bayram yapıyor askerlik 4 aya düştü çıkacagız diyorlar dedi.Ben de kesin bişe diyemedim :44:
Kızlar hepinize merhaba!
duygucum benm askerim de öyle dedi... bi sürpriz olabilir dedi. ben de bi heyecanlandım ama çok da umut bağlamak istemiyorum. askerde olanları da etkileyecekmiş yeni yasa... hayırlısı olsun ama öyle bişey olursa var yaaaa çok pis adağım var
İnş canım ama biz de nerde o şans...Ne adadın tosun felan mı
yok o kadar büyük bişey değil ama adadım işte düşünmes bile güzel.. duygucum belli mi olur ya belki bi güzel haber alırız şu mübarek ramazan ayında
bu karar çıkana kadar bizimkiler (kısa dönemler) çoktaaaan gelmiş olur.neyse 1.5 ay fazladan askerlik yapmış olsun napalım.sağlıkla dönsünde....
aman yavrum yaa sağ salim gelsinler de biz bekleriz.az kaldı çok şükür...ne günler geçirdik ne çok zaman var dioduk4 aydan fazla geçirdik şukadarcık zamanı da birbirimze destek olarak geçirirz şafak 41 olcak yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?