339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

Kızlar hepinize merhaba!
Hepiniz iyisinizdir umarım.Şafak 48 oldu ama sanki 50 ler 40 lar cok zor gecıyor bana.Bu askerlığın 4 aya düşmesi nasıl kızlar bilen anlatsın.Askerim dün dedi burda herkes bayram yapıyor askerlik 4 aya düştü çıkacagız diyorlar dedi.Ben de kesin bişe diyemedim :44:

canım keşke çıksalar ama o daha tasarı halinde.şimdi çıksalar ne süper olur değilmi?

sağol canım.evet napalım artık dün sevgilimin yanında değildim ama ailesinin yanına gittim.evine gidince onun yokluğunu dahada hissediyorum.biticek inşallah bu askerlik hayırlısıyla.

senin doğum günün ne zaman tatlım?

benim doğum günüm 11 ağustos canım :)

Kızlar hepinize merhaba!
Hepiniz iyisinizdir umarım.Şafak 48 oldu ama sanki 50 ler 40 lar cok zor gecıyor bana.Bu askerlığın 4 aya düşmesi nasıl kızlar bilen anlatsın.Askerim dün dedi burda herkes bayram yapıyor askerlik 4 aya düştü çıkacagız diyorlar dedi.Ben de kesin bişe diyemedim :44:

duygucum 4 aya düşmesi bizimkileri etkilemez gibi yani karar o tarihe kadar çıkmaz ben sanmıyorum, kararın çıktığı tarihte silah altında olacak askerlerin de bu düzenlemeden yararlanmasından yana ama henüz bunun üzerinde çalışıyor karar çıkmadı 1,5 ayada çıkar mı kim bilir ? okuduğum haberlere göre uzun dönem için 15 aydan 12 aya düşmesi kesin 12 aydan da 9 aya düşmesi 1-2 yılı bulurmuş...

duygucum 4 aya düşmesi bizimkileri etkilemez gibi yani karar o tarihe kadar çıkmaz ben sanmıyorum, kararın çıktığı tarihte silah altında olacak askerlerin de bu düzenlemeden yararlanmasından yana ama henüz bunun üzerinde çalışıyor karar çıkmadı 1,5 ayada çıkar mı kim bilir ? okuduğum haberlere göre uzun dönem için 15 aydan 12 aya düşmesi kesin 12 aydan da 9 aya düşmesi 1-2 yılı bulurmuş...[/QUOTE]

Canım benım bılgılerın ıcın tesekkur ederım.Yanı kısa donem 4 aya dusecek uzun donem dusmeyeck oyle degıl mı?Ben hepsi düşecek sanıyordum.12 aya düşüyor yanı uzun dönem :44:

Kızlar hepinize merhaba!

duygucum benm askerim de öyle dedi... bi sürpriz olabilir dedi. ben de bi heyecanlandım ama çok da umut bağlamak istemiyorum. askerde olanları da etkileyecekmiş yeni yasa... hayırlısı olsun ama öyle bişey olursa var yaaaa çok pis adağım var:32:

duygucum benm askerim de öyle dedi... bi sürpriz olabilir dedi. ben de bi heyecanlandım ama çok da umut bağlamak istemiyorum. askerde olanları da etkileyecekmiş yeni yasa... hayırlısı olsun ama öyle bişey olursa var yaaaa çok pis adağım var:32:

İnş canım ama biz de nerde o şans...Ne adadın tosun felan mı :33:

kızlarrrrrrrrrrrrrr uyanın uyanın şafak 42 oldu zaman daralıyor yavaş yavaş gelişlerinde neler yapıcaz düşünmeye başlayalım.

bende konustum askerimle fazla detaylı anlatamadı malum süre kısıtlıydı ama komutanları ekimde gelicek bu karar demiş eğer öyleyse nisanda burdaaa :65: :66: :66::98:

bu karar çıkana kadar bizimkiler (kısa dönemler) çoktaaaan gelmiş olur.neyse 1.5 ay fazladan askerlik yapmış olsun napalım.sağlıkla dönsünde....

aman yavrum yaa sağ salim gelsinler de biz bekleriz.az kaldı çok şükür...ne günler geçirdik ne çok zaman var dioduk:( 4 aydan fazla geçirdik şukadarcık zamanı da birbirimze destek olarak geçirirz;) şafak 41 olcak yakında :D

aman yavrum yaa sağ salim gelsinler de biz bekleriz.az kaldı çok şükür...ne günler geçirdik ne çok zaman var dioduk:( 4 aydan fazla geçirdik şukadarcık zamanı da birbirimze destek olarak geçirirz;) şafak 41 olcak yakında :D

canım haklısın;ne günler geçirdik ne günler.ilk günleri hatırlasana....şafak atıyor bu arada yuppiiiiiiiii:))))))))

kızlaaarrrrr günayydınnn şafak 41 olduu :)
30 lar 20 ler derken bitircez walla :))

herkesciklere iyi akşamlar şafak 41 artık 30lar 20ler 10lar gelsin ve bitsin yoksa ben bitcem acayip özledim ben sevdiceğimi :47:

kızlaaar selam nasılsınız?? ben çok hızlı gelişmelerin içindeyim... kısmetse 24-25 eylülde geleecekler hem tanışma hem yüzük için... hem askerliğin bitiş heyecanı hhem bunun heyecanı kalbim nası dayancak :1: bi de askerimi ilk bize ggeldiklerinde görcem kardeş kardeş uaktan bakıcaz birbirimize bi süre... sarılıp öpmeden nası dayancam:44: kayınvalide hazırlıklara başlamış tutamıyorum valla:40: şafağımız azalıyooooo yuppiiii şafak 44:nazar::nazar:

Back