339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

Elifcim nasıl moral oldu nasıl iyi geldi hemde :) inşalhhh senin sevgilinde gelebilir ya da sen gitme fırsatı bulursun da görüşürsünüz canım..

kızlarr merhabalar,

tatildeyim o yüzden sık sık giremiyorum ama aklım hep sizde:1: şafak 45:72: 5 gün sonra allahın izniyle 30 lara geliyoruz.. hepinizi şimdilik çok öpüyorum girebildiğim zmn gelicem yanınıza kızlar. herkese hayırlı ramazanlar:71:

Elifcim nasıl moral oldu nasıl iyi geldi hemde :) inşalhhh senin sevgilinde gelebilir ya da sen gitme fırsatı bulursun da görüşürsünüz canım..

ne ben gidebilirim ne sevgilim gelebilir canım... şafak doğan güneş olduğunda kavuşcaz artık biz :1: gececi olacakmş sevgilim geceleri daha sık ararım seni diyo ama gece uykusuzlluğu da insanı mahveder :44: ahh ahhh geçen hafta çıktı çarşıya artık bi de bayramda çıkar galiba... şafak 49:72:

ne ben gidebilirim ne sevgilim gelebilir canım... şafak doğan güneş olduğunda kavuşcaz artık biz :1: gececi olacakmş sevgilim geceleri daha sık ararım seni diyo ama gece uykusuzlluğu da insanı mahveder :44: ahh ahhh geçen hafta çıktı çarşıya artık bi de bayramda çıkar galiba... şafak 49:72:

elifcim; benim şafağımda 49 ooooooof off geçsin şu günler.canım bu arada gececi olduğuna hiç üzülme.benimkide gececi.gece daha rahat konuşuluyo hakkaten.birde havalar çok sıcak olduğu için.gece nöbetleri daha rahat gündüzden.moralini bozma.sabırrrrr:(

elifcim; benim şafağımda 49 ooooooof off geçsin şu günler.canım bu arada gececi olduğuna hiç üzülme.benimkide gececi.gece daha rahat konuşuluyo hakkaten.birde havalar çok sıcak olduğu için.gece nöbetleri daha rahat gündüzden.moralini bozma.sabırrrrr:(

inşallah öyle olur canım... her gün aynı rutin şeyleri yapmaktan,sevdiklerini özlemekten,yemek banyo vs. ihtiyaçlarını yarım yamalak karşılamaktan,dengesiz insanlara tahammül etmekten,sivil hayata zlem duymaktan yorulduğunu sesinden anlıyorum... ben çok iyiyim rahatım yerinde dese de:43:

kızlarr merhabalar,

tatildeyim o yüzden sık sık giremiyorum ama aklım hep sizde:1: şafak 45:72: 5 gün sonra allahın izniyle 30 lara geliyoruz.. hepinizi şimdilik çok öpüyorum girebildiğim zmn gelicem yanınıza kızlar. herkese hayırlı ramazanlar:71:

sağol canım sanada hayırlı ramazanlar bol bol dinlen tatlilin tadını çıkar

Hayırlı ramazanlar kızlar umarım herşey yolundadır
Bizim şafağımız 42 öyle hesapladık,ama yazdıklarınızı okuyunca tereddüt ettim bi an :26:

Hayırlı ramazanlar kızlar umarım herşey yolundadır
Bizim şafağımız 42 öyle hesapladık,ama yazdıklarınızı okuyunca tereddüt ettim bi an :26:

uzakta ise yol izni filan 2 gün erken çıkabilir canım, tereddüt etmeni gerektircek bir durum yok bence arkamızda bıraktığımız günlere bak 2 gün dediğin nedir ki... ;)

günaydınnnn kızlarrr
şafağımız 44 Malatya ya selam :64: sevdiceğimin baba tarafıda Malatyalı bu arada :8:

bugün sevdiğimin doğumgünü ama ben yanında değilim:(

canım ama elinde olmayan nedenlerden dolayı yanında olamıyorsun bundan sonraki bütün doğum günlerinde birlikte olmanız dileğiyle... sevdiceğinin doğum günü de kutlu olsun...

birkaç gün sonra da benim doğum günüm benim sevdiceğim yanımda olmayacak :(

canım ama elinde olmayan nedenlerden dolayı yanında olamıyorsun bundan sonraki bütün doğum günlerinde birlikte olmanız dileğiyle... sevdiceğinin doğum günü de kutlu olsun...

birkaç gün sonra da benim doğum günüm benim sevdiceğim yanımda olmayacak :(

sağol canım.evet napalım artık dün sevgilimin yanında değildim ama ailesinin yanına gittim.evine gidince onun yokluğunu dahada hissediyorum.biticek inşallah bu askerlik hayırlısıyla.

senin doğum günün ne zaman tatlım?

Kızlar hepinize merhaba!
Hepiniz iyisinizdir umarım.Şafak 48 oldu ama sanki 50 ler 40 lar cok zor gecıyor bana.Bu askerlığın 4 aya düşmesi nasıl kızlar bilen anlatsın.Askerim dün dedi burda herkes bayram yapıyor askerlik 4 aya düştü çıkacagız diyorlar dedi.Ben de kesin bişe diyemedim :44:

Back