- 11 Ağustos 2009
- 1.392
- 32
- 683
- Konu Sahibi fakeangell
- #1.741
senin mesleğin çok güzel canım evlenince ne yapıcaksın tayinini alıcakmısın
sevgilim gelecen samsuna canım inş. ben yerimde kalıcam....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin mesleğin çok güzel canım evlenince ne yapıcaksın tayinini alıcakmısın
Elifcim nasıl moral oldu nasıl iyi geldi hemde :) inşalhhh senin sevgilinde gelebilir ya da sen gitme fırsatı bulursun da görüşürsünüz canım..
ne ben gidebilirim ne sevgilim gelebilir canım... şafak doğan güneş olduğunda kavuşcaz artık bizgececi olacakmş sevgilim geceleri daha sık ararım seni diyo ama gece uykusuzlluğu da insanı mahveder :44: ahh ahhh geçen hafta çıktı çarşıya artık bi de bayramda çıkar galiba... şafak 49
![]()
elifcim; benim şafağımda 49 ooooooof off geçsin şu günler.canım bu arada gececi olduğuna hiç üzülme.benimkide gececi.gece daha rahat konuşuluyo hakkaten.birde havalar çok sıcak olduğu için.gece nöbetleri daha rahat gündüzden.moralini bozma.sabırrrrr![]()
kızlarr merhabalar,
tatildeyim o yüzden sık sık giremiyorum ama aklım hep sizdeşafak 45
5 gün sonra allahın izniyle 30 lara geliyoruz.. hepinizi şimdilik çok öpüyorum girebildiğim zmn gelicem yanınıza kızlar. herkese hayırlı ramazanlar
![]()
Hayırlı ramazanlar kızlar umarım herşey yolundadır
Bizim şafağımız 42 öyle hesapladık,ama yazdıklarınızı okuyunca tereddüt ettim bi an :26:
bugün sevdiğimin doğumgünü ama ben yanında değilim![]()
bitsin bu hasret....artık çok zor geliyor![]()
az kaldı ama kuşumm yarım saat sonra şafak 43 mesela benm:)) kütahyaya slmlar)
Kızlar günaydın şafağımız 43341 ler gelmiş artık bizimkilerin askerliği bitiyomu ne
![]()
canım ama elinde olmayan nedenlerden dolayı yanında olamıyorsun bundan sonraki bütün doğum günlerinde birlikte olmanız dileğiyle... sevdiceğinin doğum günü de kutlu olsun...
birkaç gün sonra da benim doğum günüm benim sevdiceğim yanımda olmayacak![]()