- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.721
handecim çok uzakta.ramazan olmasada gitmem çok zor.doğru dürüst çarşı izni bile vermiyorlar.siz de aynı şeyi yaşıyosunuz.çok zor geliyo artık.msn den görmeyede razıyım ama o bile tek tük.ramazan bitince çok az kalıyo.ramazan bir an önce bitsin istiyorum.ne zor şeymiş ya
amin.....hayırlısıyla dönsünlerde katlanırız....
canım meraba... benm askerim de biraz zorlu bi yerde... ayda bir falan çarşıya çıkabiliyo maalesef... kamerada görmek bile öyle büyük nimet oldu ki..çok iyi nlıyorum senidiğer 339 canlarım sizler de iyisiniz inşallah.... sandy cimmm sana da çok güzel moral olmştur sevgln gelmiş ne mutluuuu size şafağımız 50 olduuuu gel aşkım artıkkk....:44:
buarada şehit haberine çok canım sıkıldı... yine bi haller oldu Allah ım sen askerlerimizi koru...
canım biz hiç böyle olacağını tahmin etmiyoduk.herkese bakıyorum; yemin törenine gidiyorlar; çarşı izinleri; haftasonu izinleri; biz hiç birini yaşayamadık.çok çok ağır geçti.böylesi nasipmiş.ama hayatımın en büyük tecrübesi oldu.ayrılık çok zormuş.sağlıkla dönsünler inşallah..
canım meraba... benm askerim de biraz zorlu bi yerde... ayda bir falan çarşıya çıkabiliyo maalesef... kamerada görmek bile öyle büyük nimet oldu ki..çok iyi nlıyorum senidiğer 339 canlarım sizler de iyisiniz inşallah.... sandy cimmm sana da çok güzel moral olmştur sevgln gelmiş ne mutluuuu size şafağımız 50 olduuuu gel aşkım artıkkk....:44:
buarada şehit haberine çok canım sıkıldı... yine bi haller oldu Allah ım sen askerlerimizi koru...
eh işte canım iyi olmaya çalışıyorum en son dün sabah konuştuk telefonum bozuldu bugün konuşamadım yarın gidip yeni telefon alıcam
hemen al canım insan 1 gün bile duyamasa sesini nası kötü oluyo...az kaldı artık ama.. kavuşma planları hayalleri kuralım artık
sen evli değildin dimi canım?ne kadar zamandır berabersiniz söz nişan varmı:)
yok canım evli dğeiliz... askerden gelsin kurban bayramı tatilinde söz nişan düşünüyoruz... hakkariye atandı sevgilim daha önce istiyoduk ama tatilimiz ancak kurbana denk gelecek.. yaza da evlilik planlıyoruz inş. bi sıkıntı çıkmazsa... biz 9 aydır birlikteyiz çok hızlı ve güzel gelişti herşey... sanki yıllardır tanıyo gibiyim.sizin durum ne?? biara sıkıntılarınz vardı sanki iyisiniz dimi şmdi canım
biz 3seneyi doldurduk iyiyiz canım çok şükür.tabi arada ufak tefek şeyler oluyor:)bizde askerden önce söz düşünüyoduk ama erteledik bakalım askerden gelince neler olucak artık pek plan yapmıyorum çünkü aksilik çıkabiliyor.İnşallah herşey gönlünüze göre olur canım.benimde sevgilimde memur olsaa herşey yoluna giricekte bakalım artık
inşallah herşey istediğiniz gibi olur canım... ben uzka kalmak özlemek istemiyorum yanımda olsun istiyorumşmdi askerden gelcek 2-3 gün ancak görüşcez sonra yine uzak kalcaz.. gocunmuyorum ama çok özlüyorum işte....
sen samsundamıydın canım?1 yıl sonra evleniceksen bişey olmaz dayanırsınız bir şekilde.banada uzak kalmak zor geliyor iş yerinde her gün görmeye alışmıştım
evet samsundayım handecim... hepsinin ayrı güzelliği var. geriye dönüp bakınca da güzel anılar.. mutlu sona bi ulaşsak hayırlsıylasen nerdesin ne iş yapuyosun canım?
istanbuldayım canım müşteri temsilcisiyim sen ne iş yapıyosun
inglzce öğrtmeniyim canım ben de... istanbul istanbuuuul... bizim aşkmzn doğduu şehiraynı iş yerindesnz ne güzel.... Allah bozmasın
inglzce öğrtmeniyim canım ben de... istanbul istanbuuuul... bizim aşkmzn doğduu şehiraynı iş yerindesnz ne güzel.... Allah bozmasın
işten çıktı o askere giderken tekrar aynı işi yapmayı düşünmüyor memur olucak kısmet olursa,o iyi bi iş bulmadan biz yol alamıycaz galiba.
hiç ummadığınız anda açılır bi kapı canım.. bizim de hesapta yoktu devlet işi..bi ara atama yaptılar seçim öncesi. inşallah hayırlısı olmştur. beklemek güzeldir ama doğru duraktadoğru duraktaysan herşey yoluna girer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?