339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

Kızlar ben doğru sayıyormusum bugun 55 kalmıs olması gerekiyor.Benim hesabıma göre de Eylülün 22 sinde bitiyor.Ama sevgilim cumartesi yani 24 ü diyor.Off hiç bir şey anlamadım

kızlar selaaam... şafak sıkıştırmaya başlamış herkesi bakıyorum da teskereden bi ay önce falan kaç gün kaldığı söyleniyomuş zaten askerlerimize.. biz de şafak 54 diyoruz ama keşke bi süprüz olsa da daha erken çıksa... zaten cumartesi çıkarlarsa yıkılırım haftasonuna denk gelcek okul tatil olcak görüşebilcez diye planlar yapıyoruz inşalah bi aksilik çıkmaz... yine de çıksın da ordan bi kaç gün olmadı bi hafta geç göreyim :44: çok özledim

selam kızlar.. elifin dediği gibi şafak sıkıştırmaya başladı gerçekten. şafak 49 40 lara geldik sonunda. daha önce yazmıştım gün hesabımı ay hesabımı diye 2 3 gün erken çıkıcak diye mutlu olmuştum ama burda 155 yerine 158 i görünce hayallerim suya düştü. neyse sağsalim gelsinlerde başka bişey istemiyorum.

kızlaaaarrr??? nasılsınız?? askerleriniz nasıl?? herkes tatilde herale topiğimize kimse yazmıyo şafak 48 30 lara gelebilseydik iyiydi valla. ben pazartesi tatile gidiyorum aslında hiç gimek istemiyorum ama sırf oyalanırım şafak geçer diye gidicem

ben burdayım canım çalışıyorum.iyi olmaya çalışıyorum ama zaman geçmiyor.askerim pek rahat değil kantinde olduğu için çok yoruluyor aklım onda kalıyorsen nasılsın askerin nasıl?

ben burdayım canım çalışıyorum.iyi olmaya çalışıyorum ama zaman geçmiyor.askerim pek rahat değil kantinde olduğu için çok yoruluyor aklım onda kalıyorsen nasılsın askerin nasıl?

canım bnm bende iyiyim sağol. zaman geçmiyo sanki çok sıkıldım çok özledim. evet canım kantin işi sıkıntılı benim askerimde kantinciydi baktı çok yorucu bıraktı. seninkide bıraksa öyle bi şansı varsa??

şafağımızı şimdiden attırıyorum kızlarım ayrıca yeni bi yöntem buldum insana moral veriyo
biten:111
kalan:47
artık biten günleride yazıcam görünce mutlu oluyorum

şafağımızı şimdiden attırıyorum kızlarım ayrıca yeni bi yöntem buldum insana moral veriyo.

biten:111
kalan:47

artık biten günleride yazıcam görünce mutlu oluyorum

Son düzenleme:
selam kızlaaaaar... arzucum yeni yöntemini tuttum.. aştığımız dağların büyüklüğü ne güzeeeeeeel şimdi 158 mi 156 yaaa bi net belli olsa tarih keşkem...
bugün 1 ay sora çarşıya çıktı bitanem doyamadım tbiki ama bi süre güç verecek ikimize de... kurban bayramı ttaili için de güzel planlarımız var Allah izin verirse...
geçsin kızlaaaaaaaaar... ramazan da geliyo zaman daha hızlı geçer belki...öpüyorum hepiniizi

kızlarr nasılsınız ne var ne yok ? ben, hem çok mutluyum hem de bi yanım çok hüzünlü aşkım bu sabah gitti..
evci iznine çıkmıştı ben orada kalacak zannederken cuma akşamı bana süpriz yapıp istanbula geldiii canımın içi sevgilim... daha doğrusu kaçıp geldi yasak garnizon bölge dışına çıkması yakalansa ceza alırdı allah korusun.. ayrılma olayı dışında herşey çok çok güzeldi ayrılırken ağlamamak için yanında kendimi zor tuttum ama neyse ki az kaldı... şafağımız 47

sen gitmedin ama o dayanamamış gelmiş değerini bil canım:)ben 1 gün görmek için 10 saat yol gidip döndüm.zaman geçmiyor onu orda bırakıp geldikten sonra daha zor geliyor.bitsin artık askerlikkk

sen gitmedin ama o dayanamamış gelmiş değerini bil canım:)ben 1 gün görmek için 10 saat yol gidip döndüm.zaman geçmiyor onu orda bırakıp geldikten sonra daha zor geliyor.bitsin artık askerlikkk

evet canım geldi vee çok mutlu oldum bende hiç beklemiyordum çünkü :) anladım değerini sözünü dinlicem hiç üzmicem aşkımı.. :)
haklısın canım gördükten sonra gitmesin yanımda kalsın istiyorsun bırakmak istemiyorsun zor geliyor ama 46 günümüz kaldı geçecek elbet..
341 ler gelince bitmek üzere olduğunu anlıcam diyor. bir gitselerde onlarda bizde rahat etsek son bir ay bari...

evet inşallah canım son 30 gün gelir hemen ve hemencecik geçer çok özledim....

handecim çok uzakta.ramazan olmasada gitmem çok zor.doğru dürüst çarşı izni bile vermiyorlar.siz de aynı şeyi yaşıyosunuz.çok zor geliyo artık.msn den görmeyede razıyım ama o bile tek tük.ramazan bitince çok az kalıyo.ramazan bir an önce bitsin istiyorum.ne zor şeymiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…