- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 36
- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.701
iyiyim canım sen nasılsın?
arada misafiriniz oluyorum :)
akşamları daha yoğun olur buralar :))
kızlaaaarrr??? nasılsınız?? askerleriniz nasıl?? herkes tatilde herale topiğimize kimse yazmıyoşafak 48 30 lara gelebilseydik iyiydi valla. ben pazartesi tatile gidiyorum aslında hiç gimek istemiyorum ama sırf oyalanırım şafak geçer diye gidicem
ben burdayım canım çalışıyorum.iyi olmaya çalışıyorum ama zaman geçmiyor.askerim pek rahat değil kantinde olduğu için çok yoruluyor aklım onda kalıyorsen nasılsın askerin nasıl?
kızlarr nasılsınız ne var ne yok ? ben, hem çok mutluyum hem de bi yanım çok hüzünlü aşkım bu sabah gitti..
evci iznine çıkmıştı ben orada kalacak zannederken cuma akşamı bana süpriz yapıp istanbula geldiii canımın içi sevgilim...daha doğrusu kaçıp geldi yasak garnizon bölge dışına çıkması yakalansa ceza alırdı allah korusun.. ayrılma olayı dışında herşey çok çok güzeldi ayrılırken ağlamamak için yanında kendimi zor tuttum ama neyse ki az kaldı... şafağımız 47
sen gitmedin ama o dayanamamış gelmiş değerini bil canım:)ben 1 gün görmek için 10 saat yol gidip döndüm.zaman geçmiyor onu orda bırakıp geldikten sonra daha zor geliyor.bitsin artık askerlikkk
evet canım geldi vee çok mutlu oldum bende hiç beklemiyordum çünkü :) anladım değerini sözünü dinlicem hiç üzmicem aşkımı.. :)
haklısın canım gördükten sonra gitmesin yanımda kalsın istiyorsun bırakmak istemiyorsun zor geliyor ama 46 günümüz kaldı geçecek elbet..
341 ler gelince bitmek üzere olduğunu anlıcam diyor. bir gitselerde onlarda bizde rahat etsek son bir ay bari...
evet inşallah canım son 30 gün gelir hemen ve hemencecik geçer çok özledim....
çoğu gitti azı kaldı :) bu arada askerin nasıl ? canım yaramaz bir durum yok umarım ?
arkadaşlar çok çok çok çok çok ama çok özledim.artık sabrım kalmadı.izin kullandığı için şafak 51.bitermi dersiniz?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?