- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.681
kızlar sizin askerler hiç erken terhis olabileceklerinden bahsettiler mi eşimin orda 3 askere 4 gün erken terhis verebilirlermiş ama kimler olduğu daha belli değil tabi dua ediyorum inşallah biri benim eşim olur diye
kızlar naber nasıl keyifler :) 337 lerden betülün düğünü bile var topiklerini bende takip ediyorum hala canım bana mailde atmış düğün davetiyesini.Kızlar elinize çabuk tutun 339.dönem askerleri geldiğinde güzel haberlerinizi bekliyorum burdan.Bu arada bizim bugün evliliğimizin 3.yılı bitti ve eşim yanımda yok( ama çiçeğimi göndermiş canım sefgilim benim.Allahtan bitecek az kaldı sonnnnn 52
gittim canım benim. hatta samsundan geçerken belki şimdi elifin evinin önünden geçiyorumdur dye düşündümenerji depoladık sevgilimde öyle diyo içime enerji geldi diye ah bide bitse şu 50 günde mutlu günlerimize tamamen kavuşsak
kızlar sizin askerler hiç erken terhis olabileceklerinden bahsettiler mi eşimin orda 3 askere 4 gün erken terhis verebilirlermiş ama kimler olduğu daha belli değil tabi dua ediyorum inşallah biri benim eşim olur diye
kızlar naber nasıl keyifler :) 337 lerden betülün düğünü bile var topiklerini bende takip ediyorum hala canım bana mailde atmış düğün davetiyesini.Kızlar elinize çabuk tutun 339.dönem askerleri geldiğinde güzel haberlerinizi bekliyorum burdan.Bu arada bizim bugün evliliğimizin 3.yılı bitti ve eşim yanımda yok( ama çiçeğimi göndermiş canım sefgilim benim.Allahtan bitecek az kaldı sonnnnn 52
arzucum öyle güzel oluyo ki gidip görmek dimi anlatılmaz yaşanır :)) o enerji sevgiline bayaa gider :))
canım benimevimde değilim gerçi ama geçtiysen de döndüğümde selamını alırım bu hafta biraz daha hızlı geçiyo sanki... kalan günler de jet hızıylan geçecek arzucumm....ha geyret şafak 56
sende hoşgeldin topiğimize esracımbende arada sizin topiği yokluyorum moral buluyorum sizin topikte farklı heyecanlar yaşanıyor, istemeye geliniyor sözlenenler evlenenler maşallah ne güzel
bizde yaşıcaz inşallah o heyecanları
şafak 52 bu arada kızlarrrr
canım yola göre erken çıkılıo diye duymuştum ben de... bi de hiç izin kullanmayıp askerliğnde sorun çıkmayanlara insiyatif tanınabilyomuş arzu söylemişti bana da. belki öyle bişeydir???
ne güzel haberler..inşallah darısı başımıza... buarada size de maşallah diyelim uzun yıllar sağlıklı sıhhatli bir arada olmayı nasip eder rabbim inşallah... askerdeyken bile düşünmüş çiçeğiini ne şanslısın docalancımhep mutlu olun inşallh... askerlik bittikten sonra da biz nişan düğün haberlermizi veririz inşallahhhh
esra nbr hoşgeldin topiğimiz ne kadar canlı dimi ama
Kızlar dün sevgilim askerlıklerının 156 degıl 158 gün oldugunu söyledi.Sen yanlış hesaplıyorsun dedi.Ben perşembe cıkacagını hesaplamıstım ama o askeriyeye hesaplatmıs ve cumartesi cıkacakmıs.Hangisi doğru bilemedim :44::44:
Duygucum askerinin söylediği doğru 158 den geriye saymaya başladık şafağımızı...
ben ilk günden 158 die biliyorum sevdiceğim öle demişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?