339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

kızlar sizin askerler hiç erken terhis olabileceklerinden bahsettiler mi eşimin orda 3 askere 4 gün erken terhis verebilirlermiş ama kimler olduğu daha belli değil tabi dua ediyorum inşallah biri benim eşim olur diye :34:

kızlar sizin askerler hiç erken terhis olabileceklerinden bahsettiler mi eşimin orda 3 askere 4 gün erken terhis verebilirlermiş ama kimler olduğu daha belli değil tabi dua ediyorum inşallah biri benim eşim olur diye :34:

Benim askerim hiç öyle bir şey demedi.Hatta benim hesaplamamdan 1 ya da 2 gun sonra cıkacagını soyluyor.Neden erken terhis ediyorlarmıs peki canım?

kızlar naber nasıl keyifler :) 337 lerden betülün düğünü bile var topiklerini bende takip ediyorum hala canım bana mailde atmış düğün davetiyesini.Kızlar elinize çabuk tutun 339.dönem askerleri geldiğinde güzel haberlerinizi bekliyorum burdan.Bu arada bizim bugün evliliğimizin 3.yılı bitti ve eşim yanımda yok :(( ama çiçeğimi göndermiş canım sefgilim benim.Allahtan bitecek az kaldı sonnnnn 52 :nazar:

canım benim tebrik ediyorum eşinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yasam diliyorum.. :nazar: nice 3 -33 -83 -93 lü yıllara inşalhhh...:nazar: az kaldı gelecekler bakalım bizim topikten ilk kimi gelin edicez :))
bu arada erken terhis ile ilgili benim sevdiceğimde bişi demedi...

gittim canım benim. hatta samsundan geçerken belki şimdi elifin evinin önünden geçiyorumdur dye düşündüm:69: enerji depoladık sevgilimde öyle diyo içime enerji geldi diye:1: ah bide bitse şu 50 günde mutlu günlerimize tamamen kavuşsak:68:

canım benim :3: evimde değilim gerçi ama geçtiysen de döndüğümde selamını alırım:34: bu hafta biraz daha hızlı geçiyo sanki... kalan günler de jet hızıylan geçecek arzucumm....ha geyret:72:şafak 56:nazar:

canım yola göre erken çıkılıo diye duymuştum ben de... bi de hiç izin kullanmayıp askerliğnde sorun çıkmayanlara insiyatif tanınabilyomuş arzu söylemişti bana da. belki öyle bişeydir???

kızlar naber nasıl keyifler :) 337 lerden betülün düğünü bile var topiklerini bende takip ediyorum hala canım bana mailde atmış düğün davetiyesini.Kızlar elinize çabuk tutun 339.dönem askerleri geldiğinde güzel haberlerinizi bekliyorum burdan.Bu arada bizim bugün evliliğimizin 3.yılı bitti ve eşim yanımda yok :(( ama çiçeğimi göndermiş canım sefgilim benim.Allahtan bitecek az kaldı sonnnnn 52 :nazar:

ne güzel haberler..inşallah darısı başımıza... buarada size de maşallah diyelim uzun yıllar sağlıklı sıhhatli bir arada olmayı nasip eder rabbim inşallah... askerdeyken bile düşünmüş çiçeğiini ne şanslısın docalancım:34: hep mutlu olun inşallh... askerlik bittikten sonra da biz nişan düğün haberlermizi veririz inşallahhhh

İnşallah bundan sonra hep yan yana olursunuz canım evliliğiniz ömür boyu sürsün darısı başımıza artık

arzucum öyle güzel oluyo ki gidip görmek dimi anlatılmaz yaşanır :)) o enerji sevgiline bayaa gider :))

evet docalancım çok güzeldi. bende size bi ömür boyu mutluluklar diliyorum canım. nice senelere hep beraber:71:. evet canım ben duymuştum bi arkadaşımdan. hem bilmem kaç kilometre uzağa gidicekse 1 yada 2 gün(kilometreye göre) yol izni veriliyo hemde iyi halden insiytif kullanılailiyomuş. umarım bizim askerlerimze denk gelir. bide ben bişey sorucam kızlar belki bilginiz vardır. bu askerlik gün hesabımı olucak yoksa ay hesabımı. temmuz ve agustos 31 çekiyo ya. bazıları gün hesabı diyo eğer ölyse 2 3 gün erken çıkıcaklar. bi bilginiz var mı yoksa ay hesabı mı olucak???

canım benim :3: evimde değilim gerçi ama geçtiysen de döndüğümde selamını alırım:34: bu hafta biraz daha hızlı geçiyo sanki... kalan günler de jet hızıylan geçecek arzucumm....ha geyret:72:şafak 56:nazar:

canım benim elifim biliyorum ailenin yanında olduğunu ama içimden geçirdim:69: evet banada bu hafta hızlı geçiyo gibi geliyo umarım geri kalan günlerde ayı hızla geçer. şafak atarsa 51:72:

sende hoşgeldin topiğimize esracım :3: bende arada sizin topiği yokluyorum moral buluyorum sizin topikte farklı heyecanlar yaşanıyor, istemeye geliniyor sözlenenler evlenenler maşallah ne güzel :nazar:
bizde yaşıcaz inşallah o heyecanları :69:
şafak 52 bu arada kızlarrrr :nazar::nazar:

insan gerçekten moral buluyo..bizde 335'lere bakardık öyle moral depolardık :)
biz kızlarımızı vermeye başladık..bende sözlendim..darısı hayırlısıyla sizin başınıza..
geçmez denilen günler zor da olsa geçiyo ve sonra vay be diyosunuz :)

canım yola göre erken çıkılıo diye duymuştum ben de... bi de hiç izin kullanmayıp askerliğnde sorun çıkmayanlara insiyatif tanınabilyomuş arzu söylemişti bana da. belki öyle bişeydir???

evet canım aynen öyle insiyatif kullanılabiliyormuş bakalım hayırlısı olsun inşallah o insiyatif hepimize denk gelir :))

ne güzel haberler..inşallah darısı başımıza... buarada size de maşallah diyelim uzun yıllar sağlıklı sıhhatli bir arada olmayı nasip eder rabbim inşallah... askerdeyken bile düşünmüş çiçeğiini ne şanslısın docalancım:34: hep mutlu olun inşallh... askerlik bittikten sonra da biz nişan düğün haberlermizi veririz inşallahhhh

inşallah darısı bütün topiğimizdeki kızların başına canım benim.Oyyyy sevdiğim benim düşüncelidir akşama kadar çiçeğe baktım durdum :))

[ı]günaydın kızlar nasılız bakalım bugün 51 deyiz. Niğdeli biri var mı aramızda.[/ı]

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrr son 50 gün azalıyor sanki, yarın 40 lara düşüyoruz :))
nevşehirede selam yollayalım :)

Kızlar dün sevgilim askerlıklerının 156 degıl 158 gün oldugunu söyledi.Sen yanlış hesaplıyorsun dedi.Ben perşembe cıkacagını hesaplamıstım ama o askeriyeye hesaplatmıs ve cumartesi cıkacakmıs.Hangisi doğru bilemedim :44::44:

Kızlar dün sevgilim askerlıklerının 156 degıl 158 gün oldugunu söyledi.Sen yanlış hesaplıyorsun dedi.Ben perşembe cıkacagını hesaplamıstım ama o askeriyeye hesaplatmıs ve cumartesi cıkacakmıs.Hangisi doğru bilemedim :44::44:

Duygucum askerinin söylediği doğru 158 den geriye saymaya başladık şafağımızı...
ben ilk günden 158 die biliyorum sevdiceğim öle demişti...

Duygucum askerinin söylediği doğru 158 den geriye saymaya başladık şafağımızı...
ben ilk günden 158 die biliyorum sevdiceğim öle demişti...

günaydın herkese evet yol uzak olanlar 16sı yakın olanlar 17si galiba bakalım hayırlısıyla gelsinlerde 2 gün fazla 2 gün az artık dayanıcaz:(

Back