339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

kızlar selaaaam... nerelerdesnz kimsenin sesi çıkmıyo herşey yolundadır inşallah:40::40: şafak 59 :72::72: izin kullanmayanların da 54:72::72: ohhhh yandan yandan az kalıyo artık yuppiiiiiiiiiii.....
canm buarada kıbrısta olan hiç duymadım şahsen, diğer arkadaşları da bilmiyorum:40:

Kızlar hepinize merhaba...
Şafak 62 oldu bizimde....Elifciğim haklısın 156 dan 60 lara geldık 2 gun sonra 50 lerdeyiz.Ama zaman zor geçiyor sanki günler uzun oldugu için.Bir de ramazan girecek araya daha da uzun geçecek.Hem yemeği hem de sevdiceklerimizi özleyeceğiz :1::1:
Havalar da çok sıcak.Askerim de çok bunalıyormus sıcaktan.Akşama kadar o botların ıcınde o agır kıyafetlerle ne kadar zor olur hepiniz tahmin edersiniz.Allah ım bitse şu askerlik ne zor bir şeymiş yaa:59::59:

ramazanda aç kalmanın mükafatını ahirette, askerlerimzi beklemenin mükafatını da döndüklerindeee güzel günlere birlikte ulaştığımızda alıcaz inşallah duygucum:34: sıcağı hiç deme... benm aşkım urfada 50 dereceyi buluyomuş..o botların içinde nası bunalır kimbilir hep düşünüyorum. burda ne zaman yağmur yağsa dua ediyorum ki oraya da yağsa biraz da sevdiceğim ferahlasa diye..geçende dedimki askeriyeye dilekçe yazcam yazın kıyafet değiştirsinler sandalet şort falan :1::1: o da diyo ki oldu aşkım dağa taşa çıkanlar da artık senin tasarımınla harika günler geçirirler:1: ooyyy oyyyyy geç günler geç... geçen her gün ömrümüzden de geçen bi gün olsa da 59 gün hızlıcanak geçsin... sağ salim gelsinler inşallah

kızlarrr selammm nasılsınız ?
ben çok özledim sevgilimi :59: gelsin artık geçsin günler bitsin şu askerlik :59:
iyi ki uzun dönem değiller ne yapardık yoksa çok zor dayanılmaz ki 15 ay..!

Günaydın kızlar.
Nasılsınız bakalım?Topiğimize pek giren olmuyor anlaşılan.58 günümüz kaldı Elifciğim inşallah şu 58 gün hayırlı ve çabuk geçer.Havalar çok sıcak Allah askerlerimize yardım etsin,güç kuvvet versin.

Günaydınlar...ben iyiyim dün ziyarete gittim ve çok güzel bir gün geçirdik her ne kadar yol yorsa da değdi inşallah herkes sevdiğini görebilir yakın zamanda.ayrılmak zor oldu ama:(53 gün hemen geçsin

kızlar eşi sevgilisi kıbrısta olan varmı?nasıl bi yer

bizimki kıbrıs güzelyurttaa... aslında nerede oldğu önemli cnm mesela benm bi arkdş paşaköyde kıbrıs orasıda 8 saat nöbet tutuyoruz ama hep ktp okuyorum dio.... sevglmde güzelyurtta yazıcı ama kısa dnm oldğu için pek yorucu şeyler ypmıo.... ve gidecekler die de yaptırmıolr...

kızlar ben 337 yareniyim size bakıyorum eski günlerimi hatırladım ya bian gözlerim doldu inş. sizin içinde güzel günler olck inş. sabredin birazcık daha:nazar:

kızlar selam,
çok mutluyum haftasonu sevgilimle beraberdim. nasıl özlemişim anlatamam doyamadım ama çok iyi geldi ikimizide. 53 gün sonra allahın izniyle bütün günler bizim olucak. ayrılmak zor oldu ama az günümüz kaldı diye kendimizi avutmaya çalıştık. umarım sizlerde iyisinizdir. şafak atarsa 52:72:

kızlar selam,
çok mutluyum haftasonu sevgilimle beraberdim. nasıl özlemişim anlatamam doyamadım ama çok iyi geldi ikimizide. 53 gün sonra allahın izniyle bütün günler bizim olucak. ayrılmak zor oldu ama az günümüz kaldı diye kendimizi avutmaya çalıştık. umarım sizlerde iyisinizdir. şafak atarsa 52:72:

arzuuuu gittin mi canım ne güzel... çok sevindim senin adına :1: bi enerji depolamışsnzdr şimdi daha çabuk geçer günler.....şafak 57:72:ha gayret!!!!

kızlar selam,

ah arzucum çok mutlu oldum senin adına herkes bir bir görmeye gidiyor askerini...:61:

kızlar ben 337 yareniyim size bakıyorum eski günlerimi hatırladım ya bian gözlerim doldu inş. sizin içinde güzel günler olck inş. sabredin birazcık daha:nazar:

hoş geldin topiğimize citl,:3:bende moral bulmak için arada sizin topiği yokluyorum çok şükür 50 lere düştük çoğu gitti azı kaldı bitecek inşalhh :nazar:

slm kızlar bende 337.yarenlerdenim..
arada giriyorum topiğinize..çok zor günlerdi ama geçiyo..
askerlik haricinde zaman çok çabuk geçiyo anlamıyoruz bile..zaman sizede çabuk geçer inşallah da sevdiklerinize kavuşursunuz..

arzuuuu gittin mi canım ne güzel... çok sevindim senin adına :1: bi enerji depolamışsnzdr şimdi daha çabuk geçer günler.....şafak 57:72:ha gayret!!!!

gittim canım benim. hatta samsundan geçerken belki şimdi elifin evinin önünden geçiyorumdur dye düşündüm:69: enerji depoladık sevgilimde öyle diyo içime enerji geldi diye:1: ah bide bitse şu 50 günde mutlu günlerimize tamamen kavuşsak:68:

slm kızlar bende 337.yarenlerdenim..
arada giriyorum topiğinize..çok zor günlerdi ama geçiyo..
askerlik haricinde zaman çok çabuk geçiyo anlamıyoruz bile..zaman sizede çabuk geçer inşallah da sevdiklerinize kavuşursunuz..

sende hoşgeldin topiğimize esracım :3: bende arada sizin topiği yokluyorum moral buluyorum sizin topikte farklı heyecanlar yaşanıyor, istemeye geliniyor sözlenenler evlenenler maşallah ne güzel :nazar:
bizde yaşıcaz inşallah o heyecanları :69:
şafak 52 bu arada kızlarrrr :nazar::nazar:

kızlar naber nasıl keyifler :) 337 lerden betülün düğünü bile var topiklerini bende takip ediyorum hala canım bana mailde atmış düğün davetiyesini.Kızlar elinize çabuk tutun 339.dönem askerleri geldiğinde güzel haberlerinizi bekliyorum burdan.Bu arada bizim bugün evliliğimizin 3.yılı bitti ve eşim yanımda yok :(( ama çiçeğimi göndermiş canım sefgilim benim.Allahtan bitecek az kaldı sonnnnn 52 :nazar:

gittim canım benim. hatta samsundan geçerken belki şimdi elifin evinin önünden geçiyorumdur dye düşündüm:69: enerji depoladık sevgilimde öyle diyo içime enerji geldi diye:1: ah bide bitse şu 50 günde mutlu günlerimize tamamen kavuşsak:68:

arzucum öyle güzel oluyo ki gidip görmek dimi anlatılmaz yaşanır :)) o enerji sevgiline bayaa gider :))

Back