339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

kızlar benim eşim çok rahatmış onun sesini duydukça ben ferahlıyorum. günde 2-3 defa arıyor şükürler olsun hatta ankesörlüden o çağrı bırakıyor ben arıyorum daha uzun ve rahat konuşuyoruz. eşim yeterince kilolu zaten kilo alıp gelcem diyo her öğün etli yemekler çıkıyormuş yarın sabah eğitimleri başlıyormuş hepsine allah kolaylık versn. boş duruyolarmış ama hep ayaktalarmış ayaklarının altları yanıyormuş. geceleri uyuyamıyormuş bizimki fena horlar ama yinede ondan daha çok horlayan varmış :). ayın 6 sında ymin törenleri var 1 hafta izin kullanacak inşallah son 19 günümüz kaldı

keşke biz de o kadar konuşabilsek az ve kısa konuşuyoruz hala hiçbişi soramıyorum bile senden öğrendim eğitim başlayacağını

slm 339 lar:) 337.kısa dönemimmmm.. şafamız 28 olucak inş birazdan... çok çabuk geçer inş..

Hatay serinyol 121.jandarma komutanliginda eşi-sevgilisi olan var mı?
Gittiğinden beri sesini duyamadım öyle çok merak ediyorum ki :43:

Canım benim eşim 337. dönem olarak Hatay 121. jandarma er eğitim alayı serinyol a düştü üzülmeni hiç istemem ama çok kötü biryer ve eşim şuanda Hakkari çukurcada inşaallah doğuya düşmez diyorum ne diyim başka ama %95 i buralara verdiler eşim Bilgisayar mühendisi ya orada kalıyorlar yada doğuya veriyorlar inşaallah seninki orada kalır Allah sabır versin inşaallah

hergün aramaya çalışıyo ama sıra var uzatamıcam diyince soracağım şeyler aklımdan uçup gidiyo iyi misin doğru söyle derken bitiyo

aslında çok kalabalık değillermiş 339. dönem önceleri 3000-4000 kişiymiş 339. dönemde olanlar 700-800 kişiymiş eşim çok rahat olduğunu fazla sıra falan beklemediğini söyledi ben şu halimize şükrediyorum. dün video çekmişler ne iş yaptıklarını falan sormuşlar ona göre usta birliğinde görevleri verilecekmiş eşim için büyük ihtimal kantinci olursun demişler inşallah olur çok rahat eder

aslında çok kalabalık değillermiş 339. dönem önceleri 3000-4000 kişiymiş 339. dönemde olanlar 700-800 kişiymiş eşim çok rahat olduğunu fazla sıra falan beklemediğini söyledi ben şu halimize şükrediyorum. dün video çekmişler ne iş yaptıklarını falan sormuşlar ona göre usta birliğinde görevleri verilecekmiş eşim için büyük ihtimal kantinci olursun demişler inşallah olur çok rahat eder

:s kafam karıştı neyse arar inş bugün bende sorabilirim zamanının nasıl geçtiğini. eşin normalde ne olarak görev yapıyodu sivildeki görevlerini önemsemişler mi acaba

:s kafam karıştı neyse arar inş bugün bende sorabilirim zamanının nasıl geçtiğini. eşin normalde ne olarak görev yapıyodu sivildeki görevlerini önemsemişler mi acaba

bende uzun uzun konuşmak istiyorum ama sırada çok kişi oluyormuş o yüzden bende hiçbişey soramıyorum bi liste yapıcam sorucaklarımı yoksa aklıma gelmiyo kısıtlı zamanda:(

hergün aramaya çalışıyo ama sıra var uzatamıcam diyince soracağım şeyler aklımdan uçup gidiyo iyi misin doğru söyle derken bitiyo

bizde hergün konuşmaya çalışıyoruz ama arkada sıra var onlarda aramaya çalışıyor dediği için çok fazla uzatamıyoruz.Bende bi yöntem geliştirdim :) soracağım soruları merak ettiklerimi yazıyorum bir kenara aradığında hemen soruyorum :)) soru cevap şeklinde konuşuyoruz sonra bitince normale dönüyoruz napıym ama insan merak ediyo.bizimde video çekmişlerdi 2 gün önce gideceğiniz yerlerde görevleriniz ona göre belli olcak demişler inşallah sivildekileri dikkate alırlar.2gündürde yemekhanede görevliymiş herkese bir kere denk geliyormuş ve yorucu geçiyormuş ama zaman geçiyor böyle dedi benim eşim.gidecekleri yerler biran önce belli olsa yaa herkesinki belli ne güzel.

Back