- 15 Nisan 2011
- 746
- 4.561
- 133
- Konu Sahibi fakeangell
-
ayy evet bi de o var dimi :) nerelere gittiler peki? benimki de her gün aradı ama pek fazla konuşamadık gece ağladığını söyledi sadece( ağlaktır biras yavrum kıyamam. amasyada benimki ben izmirdeyim. uuffff geçsin artıkkkk yaaa
aleyküm selam canım:) nerde yapıo izmirde? bornova ya da poligon deme düşer bayılırım :)) gerçi bizim kütük izmir olduu için buralara biyerlere çıkması düşük ihtimaldi.ama yine de amasya en azından karadeniz doğu olsa ben ölüp ölüp dirilirdim heralde artık
yemin törenine sevgilimin annesi de gelecekmiş.. ben de gitcem ama şimdi bi kafam bulandı deli gibi gitmek o günde mutlaka yanında olmak istiyorum ama annesiyle de tanşmadık daha çekinirim ya(( sevglm de mutlaka gel hem tanışmış olursunuz zaten dönüşte tanşcaksınız istemeden önce diyor bi gerildim şimdi düşününce :SSS ne diyosunuz kızlar??? bana 2 saat uzaklıkta gidemezsem kudururm
sadece annesiyse git canım sonra gitmedim diye pişman olma
bende sevgilimin ailesiyle tanıştım babasıda gelicek bende çekiniyorum ama beni çağırırlarsa bende gidicem onlarla beraber ama nerde kalıcam napıcam dönücekmiyim bilmiyorum
Canım Handenin sevgilisi Ankarada usta birliği Çankırı olacak
Benim sevgilim şuan kastamonu-gölköyde usta birliği Elazığ
Biz İstanbuldayız. Asker yolu beklemk dışında Handenin triplerinede katlanmak zorunda kalıyorum:)
ben dönücem zaten de yine de ne bilim ya( hele bi o gün gelsin bakalım. gerçi annesi iyi niyetli öyle laf söz yapacak bi kadın değil.valla hiçbişey beni durdruamaz o gün.öyle ya da böyle gidicem aşkımı göremeye. ne yapalım müstakbel kayınvalideyle tanışmaya da hazır olcaz o gün demekki
en azından doğumda yanındaymış ne güzel ben düşündükçe ağlıyorum çok yaklaştı ama o gitti...
çok teşekkür ederim canım ama biz hala konuşamadık öyle çok merak ediyorum ki günlerdir uyuyamıyorumcanım Allahtan sabır dile benimde içim acıyor ama dayanmaya çalışıyorum ağlıyorum daha kötüsünü düşünüp susuyorum.işe gidip ağlıyorum eve gelince daha kötüyüm eşyalarını görünce sarılıp ağlıyorum ama geçecek önümüzde güzel günler bizi bekliyor sadece sabır.
canım senin askerin nerde ? ne güzel bebişin var işte ona sarılıp öp hem eşini öpüyomuş gibi hisset ondan bir parça sana canın acımasın geçecek bitecek.
kızlar hatay iskenderunda 14. bölükte eşi olan varmı
benim eşimde orda ama 20 bölükte canım.ben de 34. haftamdayım ama sezeryan olacak biraz daha erken olacak yani inş gelir teşekkür ederim
ayın 6sında dağıtım var sezeryan olursa doğumda yanında olacak inşallah
sevgilim az önce de aradı bu gün 2. konuşmamızz çok mutluyum.6 gün bitti bile kızlarrr yaa
bugün pazar eğitimleri yok neden arayamadı hala acaba(( aşkımm bi sesini duysam bugün elim kolum kalkacak hiçbişy yapasım yok sesini duyunca toplyrm kendimi...
sevgilim az önce de aradı bu gün 2. konuşmamızz çok mutluyum.6 gün bitti bile kızlarrr yaa
zaman su gibi aksa di mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?