339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

ayy evet bi de o var dimi :) nerelere gittiler peki? benimki de her gün aradı ama pek fazla konuşamadık gece ağladığını söyledi sadece:(( ağlaktır biras yavrum kıyamam. amasyada benimki ben izmirdeyim. uuffff geçsin artıkkkk yaaa

Canım Handenin sevgilisi Ankarada usta birliği Çankırı olacak
Benim sevgilim şuan kastamonu-gölköyde usta birliği Elazığ :(
Biz İstanbuldayız. Asker yolu beklemk dışında Handenin triplerinede katlanmak zorunda kalıyorum:)

yemin törenine sevgilimin annesi de gelecekmiş.. ben de gitcem ama şimdi bi kafam bulandı deli gibi gitmek o günde mutlaka yanında olmak istiyorum ama annesiyle de tanşmadık daha çekinirim ya :((( sevglm de mutlaka gel hem tanışmış olursunuz zaten dönüşte tanşcaksınız istemeden önce diyor bi gerildim şimdi düşününce :SSS ne diyosunuz kızlar??? bana 2 saat uzaklıkta gidemezsem kudururm

aleyküm selam canım:) nerde yapıo izmirde? bornova ya da poligon deme düşer bayılırım :)) gerçi bizim kütük izmir olduu için buralara biyerlere çıkması düşük ihtimaldi.ama yine de amasya en azından karadeniz doğu olsa ben ölüp ölüp dirilirdim heralde artık

kütükle alakası yok valla cnm.kemalpaşa da

yemin törenine sevgilimin annesi de gelecekmiş.. ben de gitcem ama şimdi bi kafam bulandı deli gibi gitmek o günde mutlaka yanında olmak istiyorum ama annesiyle de tanşmadık daha çekinirim ya :((( sevglm de mutlaka gel hem tanışmış olursunuz zaten dönüşte tanşcaksınız istemeden önce diyor bi gerildim şimdi düşününce :SSS ne diyosunuz kızlar??? bana 2 saat uzaklıkta gidemezsem kudururm

sadece annesiyse git canım sonra gitmedim diye pişman olma
bende sevgilimin ailesiyle tanıştım babasıda gelicek bende çekiniyorum ama beni çağırırlarsa bende gidicem onlarla beraber ama nerde kalıcam napıcam dönücekmiyim bilmiyorum

sadece annesiyse git canım sonra gitmedim diye pişman olma
bende sevgilimin ailesiyle tanıştım babasıda gelicek bende çekiniyorum ama beni çağırırlarsa bende gidicem onlarla beraber ama nerde kalıcam napıcam dönücekmiyim bilmiyorum

ben dönücem zaten de yine de ne bilim ya :(( hele bi o gün gelsin bakalım. gerçi annesi iyi niyetli öyle laf söz yapacak bi kadın değil.valla hiçbişey beni durdruamaz o gün.öyle ya da böyle gidicem aşkımı göremeye. ne yapalım müstakbel kayınvalideyle tanışmaya da hazır olcaz o gün demekki

:10:
Canım Handenin sevgilisi Ankarada usta birliği Çankırı olacak
Benim sevgilim şuan kastamonu-gölköyde usta birliği Elazığ :(
Biz İstanbuldayız. Asker yolu beklemk dışında Handenin triplerinede katlanmak zorunda kalıyorum:)

iyi iyi kötü yerler çıkmamış size de.elazığın da iyi olduğunu duymuştum.ama ne var ki uzak biras işte :( benimki de amasya sonra adana bakalım ben daha şimdiden şafak saymaya başladım :((

ben dönücem zaten de yine de ne bilim ya :(( hele bi o gün gelsin bakalım. gerçi annesi iyi niyetli öyle laf söz yapacak bi kadın değil.valla hiçbişey beni durdruamaz o gün.öyle ya da böyle gidicem aşkımı göremeye. ne yapalım müstakbel kayınvalideyle tanışmaya da hazır olcaz o gün demekki

inşallah gider görürürüz azda olsa

en azından doğumda yanındaymış ne güzel ben düşündükçe ağlıyorum çok yaklaştı ama o gitti...

allah sabır versin be canım vallahi çok zor o an yanında olmasını istediğn tek kişi eşin oluyor birtek onun elini tutmak istiyorsun inşallah izin alabilirde yanında olur. nerede eşin kaçıncı haftadasın

canım Allahtan sabır dile benimde içim acıyor ama dayanmaya çalışıyorum ağlıyorum daha kötüsünü düşünüp susuyorum.işe gidip ağlıyorum eve gelince daha kötüyüm eşyalarını görünce sarılıp ağlıyorum ama geçecek önümüzde güzel günler bizi bekliyor sadece sabır.
çok teşekkür ederim canım ama biz hala konuşamadık öyle çok merak ediyorum ki günlerdir uyuyamıyorum :( en azından sen eşinle konuşabiliyormuşsun çok sevindim

canım senin askerin nerde ? ne güzel bebişin var işte ona sarılıp öp hem eşini öpüyomuş gibi hisset ondan bir parça sana canın acımasın geçecek bitecek.

hatay iskenderunda canım. bebişim zaten aynı eşim ona baktıkça eşimi görüyorum hem mutluluk hem hüzün doluyum allaha şükür rahat yerde hergün arama imkanı var allah daha zor şartlarda askerlik yapanlara ve onların eşlerine sabır versin

Hatay serinyol 121.jandarma komutanliginda eşi-sevgilisi olan var mı?
Gittiğinden beri sesini duyamadım öyle çok merak ediyorum ki :43:

ayın 6sında dağıtım var sezeryan olursa doğumda yanında olacak inşallah

dağıtımdan biraz daha sonra olacak inş canım doğum yani yeni yerine gittiğinden belki de bi iki hafta içinde.doğumun erken olmasından da korkuyorum babasının gelememe ihtimaline karşı bile zamanında doğsun istiyorum hayırlısı artık elimen gelen hiçbişi yok.bu ayın sonunda belli olacakmış sanırım usta birliğindeki yerleri inş rahat eder hepsi yeni yerlerinde.eşin kısa dönem mi

bugün pazar eğitimleri yok neden arayamadı hala acaba :((( aşkımm bi sesini duysam bugün elim kolum kalkacak hiçbişy yapasım yok sesini duyunca toplyrm kendimi...

sabah kalk saati bir saat geçmiş haftasonları. ama benimki kör vakit uyanmış sağolsun 6da aradı. yoksa bir daha boş bulamam dedi. seninkiyle de konuşabilirsen erken kalkıp arayabileceğini söyle. malum ankesörlünün önü ana baba günü.. zaten saat 06:15 olmasına rağmen biz konuşurken sıra olmaya başladı bile.. Ayrıca eğitimleri bugün de varmış :( spor ağırlıklı sanırım hatta benimkinin ayaklar yara olmuş kısa bir müddet müsaade almış komutandan dinlenmek için. o sürede de bir kez arayabilme fırsatı buldu :85: . şunu da belirteyim. eğitim dışında da kolay kolay serbest değillermiş. heryere komutanla gidiyorlar sanırım. mesela yemek tatilinde ankesör sırası beklerlerse yemek sırasına giremeyebiliyorlar haberin olsun :44:

Son düzenleme:
Back