339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

senin askerin nerde sen nerdesin ? çok şükür ben ailemleyim . fakat yine de insan sevdiğini düşünmeden yapamıyor ki. belki ustalıkta daha rahat olurlar. istedğinde ulaşammak çok acı verici. düşünüyorum da biz şu an çok sınırlı da olsa seslerini duyabiliyoruz. eskiden insanlar nasıl dayanıyorlarmış. tel yok yıllarca süren askerlik. bunları düşününce biraz olsun ferahlıyor içim en azından kısa dönem kısıtlıda olsa arda sesini duyuyorum diye...

benm askerim amasyada.. ben samsunda çalışıyorum.. usta birliği de urfa canım. şu 1 ay içinde görebildiğim kadar görcem sonra bitene kadar çokk zor.. ( ama yine de evin içinde birilerinin olması kafanı dağıtır emin ol buna.. ben yalnız kalıyorum normalde hiç hissetmezdm yalnızlığımı aşkım uzakta da olsa hep yanımda hissetttiridi kendini..şimdi öyle katlanılması zor bi çukura düştüm ki (( off offf sabır ver Allah ım ((

bizde son zamanlarda aşkımla tarkanın inci tanemi dinlerdk onu bana söylerdi bitanem (( onu şimdi duyunca ağlamaya başlıyorum o yüzden hiç müzik dinlememeye çalşyrm yoksa psikopata bağlamaya eğilimliyim zaten

Çaresizim mecbur bu veda
Kokun üzerimde gidiyorum uzaklara

Sığınıp anılara bu hasrete dayanırız elbet
Ümidimiz muradına erecek sabret

Sabret inci tanem bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret
Ağlama ne olur vazgeçme bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret

Vız gelir dağlar denizler yaban eller
Sevmeye engel değil mesafeler

Geçici bu ayrılık bir rüya farzet
Sonunda zafer bizim olacak sabret

Sabret inci tanem bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret
Ağlama ne olur vazgeçme bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret

burdan elimizden geldiğinca destek olalım birbirimize. sıkıntılar kendini anlayanlarla paylaşılınca azalıyor gb. görebilecek mesafede olmak çok güzel her fırsatı değerlendir. ama bir de şu var her ayrılışında başa dönemüş gb olacaksın bu seni daha çok yıpratacak gb geliyor bana. umarım öyle olmaz

düet harikaymış teşekkürlet

torunlar bedbaht (( bunalımdayımmm askerimin sesini duyamadım bugün haalaa

ooy toruncuk uzulme cnm gecıcek bugunler emın ol..acemi birliğinde boyle oluyor tatlım ankesorluler az oluyor askerler çok..sıra çok oluyor..heran musait değiller tabiki keşke olabilseler..acemide bende çok ağladım o 40 gün nasıl geçti bilmiyorum ama snra tel aldı inş senınkıde alır cnm..bi nebzede olsa avunuyo ınsan.arar cnm sabret bugun ınş arar

lütfen güzel şeyler düşünmeye çalış. mesela onun döndüğünü dönünce geçireceğiniz güzel vakitlerin hayalini kur. ben öyle yapıyorum biraz da olsa iyi geliyor. sesini duyacaksın inşallah en kısa zamanda sakin olmaya çalış

offfffffff bari şu acemilik bitsede telefon götürebilirlerse rahatça konuşabiliriz.Bu nasıl bişeymiş yaa doğru düzgün konuşup seslerini bile duyamıyoruz.Telefon çalsın diye bekleyip duruyorum yok yok yok

kızlar ben ablamla aynı kaderi paylaşıyorum ikimizde aynı zamanda sevgililerimizi askere gönderdik.burcu1983 ablam bu arada.bende kısa dönem çabuk geçer diyordum daha 5 gün oldu ama sanki aylar geçmiş gibi geliyor.en zoruda istediğimizde arayıp konuşamamak beni 2 günde bir arayabiliyor ve çok kısa konuşuyoruz bugün 4 dakka konuştuk en uzun konuşmamızdı 4 tane telefon varmış ve 500 kişilermiş.aramadıklarında üzülmeyin onlarında orda en çok istedikleri şey bizim sesimizi duyup moral bulmaktır.sabredelim onlar için güçlü olalım bende yemin törenine gitmeyi çok istiyorum napıcağımı bilmiyorum

keşke benim de bi ablam olsa( bu konuda şanslısınız canım ablan da sen de şükredin birbirinze detsek olun.ben de sevgilimin ablasını arıorum her gün saolsun hepsi destek oluo..ama onun yerini kimse tutamıo.şöyle başımı göğsüne yaslasam bütün sıkıntım geçecek gibi gelio...herkes böyle hissedio eminim..

tabi destek olmaya çalışıyoruz birbirimize ama onun sevgilisi bazen günde iki kez arıyor ve uzun konuşabiliyolar ben daha çok bunalıma giriyorum:))

tabi destek olmaya çalışıyoruz birbirimize ama onun sevgilisi bazen günde iki kez arıyor ve uzun konuşabiliyolar ben daha çok bunalıma giriyorum:))

ayy evet bi de o var dimi :) nerelere gittiler peki? benimki de her gün aradı ama pek fazla konuşamadık gece ağladığını söyledi sadece( ağlaktır biras yavrum kıyamam. amasyada benimki ben izmirdeyim. uuffff geçsin artıkkkk yaaa

anladım cnm bende ıstanbuldayım askerımı ızmıre yolladım..ızmıre selam olsun ozmn :92:

aleyküm selam canım:) nerde yapıo izmirde? bornova ya da poligon deme düşer bayılırım :)) gerçi bizim kütük izmir olduu için buralara biyerlere çıkması düşük ihtimaldi.ama yine de amasya en azından karadeniz doğu olsa ben ölüp ölüp dirilirdim heralde artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…