339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

canım benim sakin ol öncelikle.hasta olabilir çünkü yeni girdiği bir ortama,bir şehrin havasına bile insanın bünyesi kolay alışamıyor.e üstelik bunlar eğitim falan görüolar zayıf düşmüştür bünyesi.bi gün yat dinlen der izin verirler o da yatar.sonra devam eder kaldığı yerden,yatması gereken bi hastalığı yoksa zaten ayaktan geçirir gider. hem erkek onlar kzımmm bizi koruolar sen merak etme bişe olmaz.uygun olduğunda da arar zaten seni.içini ferah tut canım benim

inşallah düzelir. seinii bi duysam dünyalar benim olacak bu ne ya istediğimiz zaman ulaşammak ne kadr zormuş offffffffffffffff

mrb kızlar bnde 335.kısa dönem beklemiştim aynı siizin gbi buralarda güldük eglendik agladık bitmicek sandık ama biz bitirdik 337ler bitiyo ve şmdi siz geldiniz..

hiç geçmicek gbi geliyo günler çok zor atlatılıyo ama herşeye değiyo :123:
allah sabır versin bian önce kavuşun inş.

bende aynen tatmin olamıyorum.sabah aradı aşhanede görevlilermiş herkes mutlaka bir kere orda görev yapmak zorundaymış burası temiz falan dedi.

fiziksel olarak çok yıpratıcı olmadığı sürece bi işle meşgul olmaları iyi olur aslında kafaları dağılır belki

fiziksel olarak çok yıpratıcı olmadığı sürece bi işle meşgul olmaları iyi olur aslında kafaları dağılır belki

evet zaman geçiyor böyle bişeyle uğraşınca dedi aslında iyi oluyor onlar için yoksa sabah 5 de kalkıp günü bitirmek çok zor olur.

canım sakin ol üzme kendini iyileşir dua et kötü olursa zaten orda ilgilenirler iyi düşün iyi şeyler olsun

Canım sakin olmaya çalış, kötü şeyler düşünme Dua et Allah şifa versin. Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun.

nerdeydi senin askerin?

Canım sakin olmaya çalış, kötü şeyler düşünme Dua et Allah şifa versin. Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun.

nerdeydi senin askerin?

canım sakin ol üzme kendini iyileşir dua et kötü olursa zaten orda ilgilenirler iyi düşün iyi şeyler olsun

arkadaşlar öncelikle hepinize sonsuz teşekkürlerimi ietiyorum. burada can yoldaşı olacağımızı daha iyi anladım. bizi aynı durumda olanlardan başka kimse anlamıyor. için eriyor resmen. allahım tüm askerlerimizi korusun. onları bizlere bağışlasın. benim askerim erzincan da

inşallah düzelir. seinii bi duysam dünyalar benim olacak bu ne ya istediğimiz zaman ulaşammak ne kadr zormuş offffffffffffffff

canım benm bolboö dua et içini ferah tutmaya çalış.. ben de bugün daha sesini duyamadım gözüm telefonda ölüyorum meraktan

bugün pazar eğitimleri yok neden arayamadı hala acaba (( aşkımm bi sesini duysam bugün elim kolum kalkacak hiçbişy yapasım yok sesini duyunca toplyrm kendimi...

bugün pazar eğitimleri yok neden arayamadı hala acaba (( aşkımm bi sesini duysam bugün elim kolum kalkacak hiçbişy yapasım yok sesini duyunca toplyrm kendimi...

teşekkür ederim canım. sen de merak etme nişanlım eğitim olmasa da serbest bırakmadıklarını söyledi içini ferah tut nereye gitseler toplu olark gidiyorlarmış. kantine falan ve herşey için sıra bekliyorlarmış. sayım yapıcaz diye 2 saat kadar bekletiyolarmış sayım için gelene kadar hiçbiyere ayrılamıyolarmıi izinsiz hiçbiyere gidilmiyomuş merak etme ilk fırsatta seni arayacaktır. seni o kadar iyi anlıyorum ki. o gittiğinden beri tüm hayatım ondan telefon beklemekle geçiyor. arayınca dünyalar benim oluyor. sesini duymayınca boğulacak gb oluyorum çok fena inşallah atlatıcaz. tecrübeliler öyle diyor

oof off valla bazen kafam dağılıyo gibi oluyo ama canım da aklım da aslında bitanmde.. galiba sadece kendimi kandırabiliyorum bazen (( daha önce sordum mu hatırlamyorum cnm senin asker nerde şu anda?? ustalık nerde? sen nerdesin...

ben denizlideyim askerim erzincan da ustalığı ığdır da olacak. ben de kendimi oyalamak için neler yapıorum fakat nafile çok kısa bir süre işe yarıyor sonra sıkıntı yine başlıyor. gece uykularım bile bölünüyor. rüyalarımda hep askerlikle ilgili şeyler görüyorum. dileğim kısa zamnada normale dönebilmek inşallah dönebilirim

çok uzakta ben yemin törenine bile gidmeyeceğim çok üzgünüm yaaaaaa

inşallah canım benim... ben de şu anda ailemin yanında olsaydım belki kafam daha az odaklanırdı bu acıya ( yalnız kaldıkça düşüncelere dalıyorum kötü oluyorum..uzağımda da olsa tek isteğm arayıp nasılsın diyebilmek, sesini duyup bi moral bulabilmek.. ne acımasızmış bu askeriye yaaa ( akşam 5 ten sonra tlfn serbest olsa ne olur sanki.. onlara da yazık değil mi hem askerlik hem sevdiklerinin özlemi ((

çok uzakta ben yemin törenine bile gidmeyeceğim çok üzgünüm yaaaaaa

ben yemin töreine ve ziyaretine gidebilcem ama inan onu düşünmek bile acımı dindremiyo( sonunda yine ayrılcağımızı düşününce o düşünce bile güç vermiyo..bi arasa bi sesini duysam

Sana birşey olur diye aklım hep sende
Rüyaların bile benim göz hapsimde
Seninle yanan yürek üşümezmiş ömrünce
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye

Bensiz günlerini sen unut artık
Seven yüreğinde şimdi ben varım
Seni böyle sevmek günah ise eğer
Ben anadan doğma bir günahkarım

Seven yüreğim kor olana kadar
Gözlerimin feri solana kadar
Mahşer sirenleri çalana kadar
Seni yüregimde yaşatacagım

Nesi varsa senin inanki bu ömrümün
Satır satır sana ait her hikayesi
Bu aşk ikimize meleklerin hediyesi
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye

Bensiz günlerini sen unut artık
Seven yüreğinde şimdi ben varım
Seni böyle sevmek günah ise eğer
Ben anadan doğma bir günahkarım

Seven yüreğim kor olana kadar
Gözlerimin feri solana kadar
Mahşer sirenleri çalana kadar
Seni yüregimde yaşatacagım

niran ünsal&özcan deniz den çok güzel bir düet kızlar dinlemenizi öneririm...

çoooook acıyo yüreğimmm,çok özledimmm

aynı acıdan bizde de var canım çoook iyi anlıyorum.. ben böyle bi acı daha önce tatmamıştım ve hiç böyle olacağımı tahmn etmiyodum. bubambaşka bişeymiş. sabrı zor gerçekten çok zor.. ama sayılı gün geçecek inşallah bugn 6. günü bitiriyoruz (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…