- Konu Sahibi fakeangell
-
sizin bitiyo dimi
ne mutlu sana ya bizim şafak karanlık
çoğu kişi yemin törenine gidiyo sanırım.ben gidemiyorum zaten ailesi de uzak diye gitmeyecek çok moral bozucu bi durum olur mu ki herkesin bi yakını gider benim eşim yalnız...
ben 21'inde istanbul'dan samsuna oradan da amasyaya geçeceğim. İnşallah bir sıkıntı olmadan rahatça görüştürürler...
Aşkımın 2-4 nöbeti varmış ankesörün numarasını verdi arıcam ordan:):):):)
Mutluyum
Amasyada Eşi, sevgilisi, yari olanlara selam eder, yeni bilgileri paylaşırım.
Bizim piyadenin dediğine göre; öncelikle kahvaltı ve yemeklerçok iyiymiş askeriye şartlarına göre :87:
İçerisi yatakhaneler ve banyolar Wcler falan temizmiş hijyenikmiş. Yalnız nakit sıkıntısı yaşamış biizmki ATMye gitmek için bile askeriye içerisinde olmasına rağmen komutandan izin alması gerekmiş
yemin töreni için yürüyüş hazırlıkları başlamış. sesi kısılmıştı benimkinin bağırmaktan
13 mayısa da nasıl sabrederim bilemem ama çok özledim yarimi :98:
eşimin de koğuş nöbeti varmış.aradı gece.millet uyuyo ben nöbet tutuyorum diye.yazıktır bunlara be
canım sen sıkma canını sen gidemesende bebeğin olunca inşallah eşin gelir.
abim orda subay üsteğmen evde olsaydı hemen sorardım ama sana özel mesaj atarım..bu arad yanlışlıkla konuna girdim:))takipten şanslısın
yok canım soramadım zaten hala çok kısa konuşuyoruz hemen topluyolar diyo.sen yemekleri falan sordun mu benimki herşey için bana iyi diyo ama üzülmeyim diye.inş canım. bu arada eşin kaçıncı bölükteymiş hiç sorbildin mi ? benim eşim 20. de belki de aynı yerdelerdir
O şanslı benim dimi:)
evet sensin:))^^yalnız mamak mebs okulumu
yok canım soramadım zaten hala çok kısa konuşuyoruz hemen topluyolar diyo.sen yemekleri falan sordun mu benimki herşey için bana iyi diyo ama üzülmeyim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?