339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

çoğu kişi yemin törenine gidiyo sanırım.ben gidemiyorum zaten ailesi de uzak diye gitmeyecek çok moral bozucu bi durum olur mu ki herkesin bi yakını gider benim eşim yalnız...

canım sen sıkma canını sen gidemesende bebeğin olunca inşallah eşin gelir.

ben 21'inde istanbul'dan samsuna oradan da amasyaya geçeceğim. İnşallah bir sıkıntı olmadan rahatça görüştürürler...

Son düzenleme:
Bugün Benim Efkarım Var Zarım Var
Değme Felek Değme Telime Benim
Gül Yüzlü Cananı Elden Aldırdım
Ecel Oku Değdi Gülüme Benim
Değme Felek Değme Gülüme Benim

Lokman Hekim Gelse Sarmaz Yarayı
Hilebaz Dostunan Açtık Arayı
Ne Köşkümü Koydu Ne De Sarayı
Baykuşlar Tünedi Dalıma Benim
Değme Felek Değme Telime Benim

Özlemiyem Başım Dumanlı Dağlar
Gözlerim Yaşlıda İçim Kan Ağlar
Güz Ayları Geldi Bozuldu Bağlar
Hazan Yeli Değdi Gülüme Benim
Değme Felek Değme Gülüme Benim

BU ŞARKI BENDEN BÜTÜN 339.DÖNEMDE ASKER GÖNDERENLERE GELSİN :43::43::43::43::43:

Amasyada Eşi, sevgilisi, yari olanlara selam eder, yeni bilgileri paylaşırım.
Bizim piyadenin dediğine göre; öncelikle kahvaltı ve yemekler :56: çok iyiymiş askeriye şartlarına göre :87:
İçerisi yatakhaneler ve banyolar Wcler falan temizmiş hijyenikmiş. Yalnız nakit sıkıntısı yaşamış biizmki ATMye gitmek için bile askeriye içerisinde olmasına rağmen komutandan izin alması gerekmiş :34:
yemin töreni için yürüyüş hazırlıkları başlamış. sesi kısılmıştı benimkinin bağırmaktan :14:
13 mayısa da nasıl sabrederim bilemem ama çok özledim yarimi :98:

Amasyada Eşi, sevgilisi, yari olanlara selam eder, yeni bilgileri paylaşırım.
Bizim piyadenin dediğine göre; öncelikle kahvaltı ve yemekler :56: çok iyiymiş askeriye şartlarına göre :87:
İçerisi yatakhaneler ve banyolar Wcler falan temizmiş hijyenikmiş. Yalnız nakit sıkıntısı yaşamış biizmki ATMye gitmek için bile askeriye içerisinde olmasına rağmen komutandan izin alması gerekmiş :34:
yemin töreni için yürüyüş hazırlıkları başlamış. sesi kısılmıştı benimkinin bağırmaktan :14:
13 mayısa da nasıl sabrederim bilemem ama çok özledim yarimi :98:

hımmm iy ozaman yaa yemekler falan iyimiş demek.canım benim ben de düşüodum hep napiodur die:( bizimki izmir çocuğu bi de hava soğuk olursa zorlanır diodum ama iyiymiş havalar ööle dio.amasya karadeniz iklimiymiş zaten.şu 13 mayıs gelse artıkkk yaaa
:(((((

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım erkek arkadaşım Ankarara mamak a piyade olarak gitti kısa dönem:72:
Hergün arayamıyor acemi birliği Ankara mamakta olan varmı?Usta birliğine de Çankırı Merkeze gidecek.Ben İstanbuldayım.Piyadelerin yemin töreni ne zaman oluyor haber vermedi henüz bilgisi olan varmı?
Allah herkesi hayırlı bir şekilde askerine kavuştursun:5:

abim orda subay üsteğmen evde olsaydı hemen sorardım ama sana özel mesaj atarım..bu arad yanlışlıkla konuna girdim:))takipten şanslısın

inş canım. bu arada eşin kaçıncı bölükteymiş hiç sorbildin mi ? benim eşim 20. de belki de aynı yerdelerdir
yok canım soramadım zaten hala çok kısa konuşuyoruz hemen topluyolar diyo.sen yemekleri falan sordun mu benimki herşey için bana iyi diyo ama üzülmeyim diye.

yok canım soramadım zaten hala çok kısa konuşuyoruz hemen topluyolar diyo.sen yemekleri falan sordun mu benimki herşey için bana iyi diyo ama üzülmeyim diye.

sordum ama tatmin olamıyorum ki cvplarından saniyelerle ölçülü bi konuşma oluyo zaten ondada unutmazsam bikaç şey soruyorum yemekler çok iyi dedi inş öyledir bi de sabah 5 te uyandıklarını biliyorum.fırsat bulup sorarsan tanışırlar

bu gün aradı seeevvvgilim herşeyim çok mutluyumm. 5 gün geçtikten sonra insan alışmaya başlıo dedi.önceleri sesi daha kötü geliodu.defter almıştık biz ikimiz de.dün gece bana yazarken ağlamış :(( gözyaşlarına ölürüm ben onun.allahım bütün askerlerin yardımcısı ol

kızlar çok kötüyüm lütfen yardım edin. sabah nişanlımla görüştüm sesi çok kötüydü hastaymış sonra bi daha aramadı ölüyorum meraktan ona nasıl ulaşırım bilemiyorum da koğuşunu bölüğünü hiçbişey bilmiyorum napıcam ben yaa sabahtan beri ağlamaktan öldüm

onun iyi olması için dua et sabırlı olmaya çalış elimizden bişi gelmiyosa daha da kötü düşünüp kendimizi hırpalamak daha fena etkiler hepimizi.inş düzelir

Back