339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

kızlar peki yemin töreninden sonra 2 gün çıkabilmesi için aynı soyaddan birinin mi gelip evci çıkarması gerkeiyo? YOKSA YEMİN töreninden sora hadi artık serbestsiniz mi oluyo???

aynı soyadddan biri gerekio canıım...ama zaten ailesinden biri muhakkak geliokii...ben annesilen gitmiştim beraber...annesi onu çıkardıı gerii döndüü ewinee...yarim bana kaldı :))

yaa aslına bakarsan acemilik daha zor ya usta birliğinde en azından artık tamamen geri sayım başlıo die avurueum kendimi ama şimdi çok sık arayamıo:( eğitimler falan zor:( kıyamam yaa allah hepsinin yardımcısı olsun bu günler de geçicek neler geçmedi ki:( aslında zaman geçmek bilmiomuş gibi gözüküo bi bakıosun günler aylar geçmiş...biraz sabır..biraz..

ewet ilk 28 gün filan can sıkıcı ama sonra çarşı izinleri filan oluoo...daha alışmış oluosuun...daha rahat görüşüosun...

aynı soyadddan biri gerekio canıım...ama zaten ailesinden biri muhakkak geliokii...ben annesilen gitmiştim beraber...annesi onu çıkardıı gerii döndüü ewinee...yarim bana kaldı :))
hımm sağol cnm ;)) bizde aileden biri gelemeyecek gibi ama cuma çıkarız. cumartesi pazar da çarşı izinleri olur galiba dimi?? acemilik kalktıı için. ben de sanki bölük komutanı var kaşmda :)) ama kızlar merak edyrm ona göre hayaller kurmak istyrm işte offf offf :(((

ayyy ben de nine olduğum günleri bi görsem Allaaamm zaman geçmio yaa:(

ben geçrdiysem herkes geçirri cnm merak etme..hiç gruşmedik askerımle çunku.. ama zamanı durduramıyosn tbıkı geçıyo..ilk 40 gun açıkçası bana olum gıbıydı ama geldık cok sukur bugunlere dayanın kızlar sabır dıleyın ..geçicek bu gunler :31:

hımm sağol cnm ;)) bizde aileden biri gelemeyecek gibi ama cuma çıkarız. cumartesi pazar da çarşı izinleri olur galiba dimi?? acemilik kalktıı için. ben de sanki bölük komutanı var kaşmda :)) ama kızlar merak edyrm ona göre hayaller kurmak istyrm işte offf offf :(((

wallaa benim sewgilimin yemin töreni erken olduu için ki 14 gün sonra olmuştu 2 haftaa daha acemiliğe dewam ettiler yemin töreninden sonra...sonra usta birlikteki yerlerine götürüldüler we ondan sonra çarşıları başladııı...

her hafta sonu bır gun çarşı ıznı oluyor cnm..eğer bır ceza fılan aksilik söz konusu olmassa..9-5 arası :34:

cumartesi yada pazar oluyo çarşı cnm.soyledıgını anlayamadım :61: tbı evcı ıznı alırsa farklı olur :61:

şimdi cuma yemin töreninden sonra izin oluyomuş ya onu kullanırız diyorum sonra o döner. ertesi sabah yine çarşı iznine çıkar yemn töreni olup bittiği için diyorum :))

şimdi cuma yemin töreninden sonra izin oluyomuş ya onu kullanırız diyorum sonra o döner. ertesi sabah yine çarşı iznine çıkar yemn töreni olup bittiği için diyorum :))

cnm zaten yemın torenınden sonra evci alır :) 2 günlük.herkesin ailesi geldiği için herkes evciye çıkıyo ztn.çarşı usta olduktan sonra başlıyo.dağıtımı olsun öyle

haftaya pazar gidiyorum inş. amasyaya askerimeee :)) gidelim birlikte :)

Pazar gidemem canım babamdan habersiz gidecegim.Ancak cumartesi gidebilirim.Mustakbel kayınvalıdem de pazar gitmeyi düşünüyoruz dedı bende pazar gelemem dedım.Ama eger onlar gıtmekten vazgecerse cumartesi gidebiliriz :)

Pazar gidemem canım babamdan habersiz gidecegim.Ancak cumartesi gidebilirim.Mustakbel kayınvalıdem de pazar gitmeyi düşünüyoruz dedı bende pazar gelemem dedım.Ama eger onlar gıtmekten vazgecerse cumartesi gidebiliriz :)

tühh cumartesi 23 nisan kutlamamız var :(( neyse yemn törenine görüşürüz zaten inş.:)

Zorluklar varsa arada,
İnsansın!
Engellere harcanmayan güçler ne güne
Dayat ki, yaşadığını anlayasın

yıkılmadık ayaktayıııız:((((:72::72::72::72::72:

çoğu kişi yemin törenine gidiyo sanırım.ben gidemiyorum zaten ailesi de uzak diye gitmeyecek çok moral bozucu bi durum olur mu ki herkesin bi yakını gider benim eşim yalnız...

hemen tel hatlarınızı sabit hatlara ücretsiz gelcek şekilde değiştirin o zaman :) yoksaa tel faturaları baya yüklü gelioo bizim gibi yaşayarak öğrenmeyin :))

:26:çok ballıyım yahu:) babacımın telefonu sabit hatlara badeva:)
yüzünü göremiyom sesini duyayım bebeğimin ya hüzünlendim gene:14::14:

Back