- Konu Sahibi fakeangell
-
ikimiz de ingilizceciyiz canım... benm daha ilk yılım.istanbulda memnun musun öğrenciler falan nasıllar canım?
ist dan çook memnumun gitmem daha başka illere :)) hele öğrencilerimdeen kuzucuklarııım ya çoook sewiom onnarı been arada üzüolar orası ayrı bol bl konuşuolar yaramazlık filan ama :)) birinci sınıftan aldım 2. sınıf olduuk şimdii çok memnumuum ondan :) onnar olmasa atmazdı bu şafaklar ...
ben de öyle valla okuluma öğrencilerime konsantre olmaya çalşyrm. yatılı okuldayım zaten hem abla hem anne her bişeyleri oluyoruz.. yoksa geçiremezdim bugünleri zaten evden ayrıyım 2 özlem birden ağır geliyo( Allah askerlerimizi korusun tez zamanda bize bağışlasııııııın
ewet aileden ayrı olmak da kötü gelioama öğrencilerin düzeltir moralinii ...onnarın sayesinde birazda olsa zaman geçio en azından sabah we öğlen çabucak geçio:)) amiiinn tüm askerlerrrr hayırlısıylaaa alsınlar teskeresini gelsiinlerrr zaman su gibi akıpp geçsiin :)) öpüorum...
kızlar bana kızmayın ama :18: bu topiği görünce öyle sevindimki
sizler bizimmm dönüşşş biletimiz sayılırsınız
sanırım yeni yeni gönderdiniz askerlerinizi
Rabimm hepinizinn yardımcısı olsun
İlk günler gerçekten çok zor geçer, telefonun başında ha aradı ha arayacak diye umutla bazen umutsuzca beklersiniz
Birkaç gün üst üste aramadıkları zamanlar olacak, bunlarada hazır olun ne yazık ki
Kendinizi üzmeyin falan diyemicem ne yazık ki, zaten üzüleceksiniz her türlü biliyorum ama yanlız şunu söyleyebilirim 1.aydan sonra zaman akıyor gerçekten
Hele plakalara bi geçinn, zaman dahada akacak
Bende 337. dönemden ninenizim
Hepinize hayırlı tezkereler diliyorummmm
Şafak 30 gelecek ay yokuzzzz
Şafak 30 Hakkariye selamlarrr
canım ben de samsundayım askerim de amasyada...((samsun nerdesin merkezde mi
Evet canım merkezdeyım Atakum da oturuyorum ben de
haftaya pazar gidiyorum inş. amasyaya askerimeee :)) gidelim birlikte :)
kızlar acemilikten sonra yemin töreninden sonra 2 gün mü izin varmış?bilen var mı?
ay ne güzel canım yaa ben izmirdeyim çok uzakçok özledim yüzünü görsem bikerecik öyle iyi gelecek ki..insan kıymetini çok iyi anlıyor böyle olunca.ben anca yemin töreninden sonra o haftasonu görebilcem..bu arada şafak 150ye düştü dimi bizim :))
evet cnm 2 gün izin var..evci diye geçiyo aslında ama evlerine gidiyo biçok kişi.yada aileleri gelmiş oluyo yemın torenı ıçın onlarla bulundukları yerde vakıt geçırıyolar..
nineniz
sabah 152 ye düşücek
kızlar acemilikten sonra yemin töreninden sonra 2 gün mü izin varmış?bilen var mı?
ewet canım yemin töreni cuma gnü oluo 2 gibi bitio we soraaa çıkıosuun pazar günü beşe kadarrr :)) o 2 güün warrr yaaa o 2 güüünn o kdr güzel geçioki:))
oohhfff deme kısss heyecan bastı bak şimdi :)) allaamm çabucak geçsin yaa çabucak geçsiiinnn
geçer geçer bak 5 gün geçtii bilee :) hemen geliir yemin törenii :)) sora siz tadını çıkarırsınızz 2 günün:) teslim olduktan sil baştan başa dönüosun ama( yapcak bişi yook...
ay ne güzel canım yaa ben izmirdeyim çok uzakçok özledim yüzünü görsem bikerecik öyle iyi gelecek ki..insan kıymetini çok iyi anlıyor böyle olunca.ben anca yemin töreninden sonra o haftasonu görebilcem..bu arada şafak 150ye düştü dimi bizim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?