339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

ikimiz de ingilizceciyiz canım... benm daha ilk yılım.istanbulda memnun musun öğrenciler falan nasıllar canım?

ist dan çook memnumun gitmem daha başka illere :)) hele öğrencilerimdeen kuzucuklarııım ya çoook sewiom onnarı been arada üzüolar orası ayrı bol bl konuşuolar yaramazlık filan ama :)) birinci sınıftan aldım 2. sınıf olduuk şimdii çok memnumuum ondan :) onnar olmasa atmazdı bu şafaklar ...

ben de öyle valla okuluma öğrencilerime konsantre olmaya çalşyrm. yatılı okuldayım zaten hem abla hem anne her bişeyleri oluyoruz.. yoksa geçiremezdim bugünleri zaten evden ayrıyım 2 özlem birden ağır geliyo ( Allah askerlerimizi korusun tez zamanda bize bağışlasııııııın

ewet aileden ayrı olmak da kötü gelio ama öğrencilerin düzeltir moralinii ...onnarın sayesinde birazda olsa zaman geçio en azından sabah we öğlen çabucak geçio:)) amiiinn tüm askerlerrrr hayırlısıylaaa alsınlar teskeresini gelsiinlerrr zaman su gibi akıpp geçsiin :)) öpüorum...

şimdilik çıkıyorum ben canım görüşmek üzre öpüyorum :))

kızlar bana kızmayın ama :18: bu topiği görünce öyle sevindimki
sizler bizimmm dönüşşş biletimiz sayılırsınız
sanırım yeni yeni gönderdiniz askerlerinizi
Rabimm hepinizinn yardımcısı olsun
İlk günler gerçekten çok zor geçer, telefonun başında ha aradı ha arayacak diye umutla bazen umutsuzca beklersiniz
Birkaç gün üst üste aramadıkları zamanlar olacak, bunlarada hazır olun ne yazık ki
Kendinizi üzmeyin falan diyemicem ne yazık ki, zaten üzüleceksiniz her türlü biliyorum ama yanlız şunu söyleyebilirim 1.aydan sonra zaman akıyor gerçekten
Hele plakalara bi geçinn, zaman dahada akacak
Bende 337. dönemden ninenizim
Hepinize hayırlı tezkereler diliyorummmm

Şafak 30 gelecek ay yokuzzzz
Şafak 30 Hakkariye selamlarrr

we bu topiği gören tüm 337 liler sewindii :)) 339 larda bi sorakilere sewincek aynı şekilde :))

haftaya pazar gidiyorum inş. amasyaya askerimeee :)) gidelim birlikte :)

ay ne güzel canım yaa ben izmirdeyim çok uzak çok özledim yüzünü görsem bikerecik öyle iyi gelecek ki..insan kıymetini çok iyi anlıyor böyle olunca.ben anca yemin töreninden sonra o haftasonu görebilcem..bu arada şafak 150ye düştü dimi bizim :))

oohhfff deme kısss heyecan bastı bak şimdi :)) allaamm çabucak geçsin yaa çabucak geçsiiinnn

geçer geçer bak 5 gün geçtii bilee :) hemen geliir yemin törenii :)) sora siz tadını çıkarırsınızz 2 günün:) teslim olduktan sil baştan başa dönüosun ama ( yapcak bişi yook...

geçer geçer bak 5 gün geçtii bilee :) hemen geliir yemin törenii :)) sora siz tadını çıkarırsınızz 2 günün:) teslim olduktan sil baştan başa dönüosun ama ( yapcak bişi yook...

yaa aslına bakarsan acemilik daha zor ya usta birliğinde en azından artık tamamen geri sayım başlıo die avurueum kendimi ama şimdi çok sık arayamıo eğitimler falan zor kıyamam yaa allah hepsinin yardımcısı olsun bu günler de geçicek neler geçmedi ki aslında zaman geçmek bilmiomuş gibi gözüküo bi bakıosun günler aylar geçmiş...biraz sabır..biraz..

valla canım kalan günleri sayınca benm moralim bozuluyo o yüzden biten günleri sayıcam uzun bi süre :)) ama o civardır galiba kalan

kızlar peki yemin töreninden sonra 2 gün çıkabilmesi için aynı soyaddan birinin mi gelip evci çıkarması gerkeiyo? YOKSA YEMİN töreninden sora hadi artık serbestsiniz mi oluyo???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…