- Konu Sahibi fakeangell
-
b3llacat eşinin ismi kaan dimi tanışmışlar:) demin aradı söyledi
bide kahvaltıda çaya şeker vermiyolarmış ya çay içmenin ne anlamı kaldıki??
canım ankarada nerede senin askerin
canım ben ankaradayım fakat eşim iskenderunda asker.
hahaha süper dün söyledim ben ona koğuş arkadaşının sevgilisiyle yazışıyorum diye :) o da bizim senle yazışmamıza güldü.Korkulur kadınlardan nasıl buldunuz birbirinizi dedi. sonrasında aynı yere gidecek olmaları da iyi.
merak etme canım abim de şu an kd jandarma ama karakolda çok rahat cep tel 24 saat açık :)
canıım elazığ çok rahat bi yer...sürekli tel açık ordaki askerlerin...moralinii bozmaaa...rahat edersiniz usta birliğinde ...
benim hayatımda gittidaha 6 gün oldu erzincan da...
kızlar selaaaaam.. 2 gündür öyle bomba haberler alıyorum ki biraz bana güç verdi sanırım bunlar
1.cisi 30bin öğretmen ataması olacak ve aşkım atanacaaaak!!! tabi müjdeyi ancak bugün verebildim kuzumun bişeyden haberi bile yok( resmen hapis gibi dış dünyayla ilişkilerini kesiyolar.
2.cisi yakın olmama rağmen haftasonları zorunlu seminerlerden dolayı yanına gişdemicektm. 2 hafta seminer yok!!! nasıl sevndim anlatamaaaaaam. haftaya pazar aşkımın yanındayım Allah ın izniyle. az önce arayabildi 5 dkka konştuk etimek tatlısı istedi benden :))) bütün etimekler onun olssssssssssssssssuuuuuuuuun.. buarada 5. günü de deviriyoruz kızlar ya sabır ya sabııııııııııııııır
oo ne güzeel sewindrici haberler bunnar çook sewindiim sewgilininde atanmasına:)) beende sewgilimin atanacak haberini duysam ya((
canım benm şu sıkıntılı dönemimizde inşallah hepimiz böyle güzel haberlerle güç bulabiliriz... senin asker nerdeydi??
ben 337 . dönem bekleyenlerindenim bursada yarim ...31 günümüzz kaldıı ... ben ist da öğretmenim 3. yılım da ah bi de sewgilim atanabilseydisenin haberine çok sewinndiim darısı tüm atanamayanlaraaa....
ohhh ne güzel kavuşmaya ne az kalmış(( branşın ne canım?? bu atamada bi ümit işine yaramıyor mu sevgilinin peki? onun branşı ne?
sınıf öğretmeniyim ben sewgilim sosyal bilgiler öğretmenii ümiit yook malesefiptal edilen sınawdan sora pek ümit kalmadı ...
ahhh ahhh bazı branşlara inanılmaz haksızlık yapılıyo( inşallah bi gün adalet yerini bulur canım benm.. Allah herkesin rızkını yolunu açık etsin.. pes etmemek beklemeyi mücadeleyi elden bırakmamak lazım. helal olsun sana 3 senedir beklemişsin şimdi de asker yolunu gözlüyosun.. şimdi herkeste kadroluysan kadrolu bul gibi aptal bi düşünce var.deli oluyorum. maddiyat odaklı insanlarla konuşmak bile insanın sinirini bozmaya yetiyo bazen. herşey yoluna girer canım. ALLAH can sağlığı ağız tadı versin yeter ki...
ewet malesef insanlarda o görüş warr yıkıyoruz iştee bekleyenler olarak o görüşlerii :)) inş olur bu yıl olmasa da zaten artık özel bi yerde başlıcak başka yolu yok ...
zaten istanbulda çalşyrsun çok sorun olmaz özelde bi yer bulmak sizin için... benm sevglm de özelde çalışuyordu ama bakalım inş bi aksilik çıkmazsa olur diye dua ediyorum
inşş olur canıım büyük bi alım war çünküü :) hadi hayırlı olsun diyim şimdiden :)) sizlerin bölümü neee bu arada?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?