- Konu Sahibi fakeangell
-
yaa şu acemilikte görüşle ilgili bilgilendirebilir mi bilen biri allahaşkına.hafta içi mi? hafta sonu mu? geldim deyince oluyo mu öyle? onlar çıkamıyo aileler mi nizamiyeye gidip orda görüşüyolar?
amasyada yemekler kötüymüş evet benim sevgilim de öyle dedi
yaa şu acemilikte görüşle ilgili bilgilendirebilir mi bilen biri allahaşkına.hafta içi mi? hafta sonu mu? geldim deyince oluyo mu öyle? onlar çıkamıyo aileler mi nizamiyeye gidip orda görüşüyolar?
bugün oturacak vakit bile bulamamışlar hep ayaktalarmışöğlen yemek bile yiyememiş benimki su bile içemedim dedi
ben şimdi burada nasıl yemek yerim
seninki nerdeydioohhfff ağlamak istiyorum yaa bunlar da anasını kuzusu diil mi bu kadar napiolar anlamıorum :S içim yandı bak şimdi sen yemek yiememişler diince
amasya canım benimki, piyadeeğitimlerimiz diğerlerine göre ağır biraz dedi. öğlen de yemeye vakit olmadı dedi ben anlamadım bu nasıl iş bir de ankesörlü önünde, yemekhanede ve duşta banyoda çookk sıra oluyormuş anca sıra geliyor dedi
ay benimki de amasyadaaaa canım benim yaa benim sevgili de öyle dedi çok büyük bi birlikmiş çok sıra var heryerde dedi dün gece 2 de aradı beni sesi ölü gibi geliodu var ya ben zaten başladım direk ağlamaya( oohhfff şu 155 gün yazarken kolay ama nasıl geçicek bilmiorum usta nereye gitçek seninki?
Ben Samsundayım kızlar Amasya burdan 1.5 saat ben gıdıcem yemın torenıne.Hatta mustakbel kayınvaldem haftaya gıdeceklermıs goruse benı de cagırdı.Cumartesi giderlerse bende gitmek istiyorum.Yemekler kötüymüş bana d öyle dedi
benmki de amasyada ama bana hep rahatım iyi burası yormuyolar diyo ya anlamadım gitti burda da hep çok kötü zor diyolar( kime inanayıııım
allaaam inş yormuolardır yadün gece çok zormuş askerlik dedi bana sesi titriodu ben de kafayı yicem bilmioruz ki napiolar nediyolar ne desek boş
ay benimki de amasyadaaaa canım benim yaa benim sevgili de öyle dedi çok büyük bi birlikmiş çok sıra var heryerde dedi dün gece 2 de aradı beni sesi ölü gibi geliodu var ya ben zaten başladım direk ağlamaya( oohhfff şu 155 gün yazarken kolay ama nasıl geçicek bilmiorum usta nereye gitçek seninki?
hatay yalankoza gidecekistanbula kıyaslayınca uçurum gibi
ama allah izin verirse yemin törenine gidiyorum
benim sevgilimde kastamonuda canım, ama gölköyde değil acemiliği seydilerde yaptı şimdi yine kastamonuda ama ineboluda. kastamonu iyidir, rahattır. gölköyü tam bilmiyorum ama onlar acemilikte spor falan yapmadı hiç. atış talimi yaptılar o zaman gölköye gidiyolardı. jandarma mı sevgilin?
Selam arkadaşlar, Benim sevgilimde kastamonu gölköyde kısa dönem jandarma olarak gitti
usta birliğide Elazığ ben istanbul'dayım çok uzak kaldık
Allah sağsalim gelmelerini nasip eder inşallah
benimki de adanaya gidecekben de izmirdeyim ama annesi babası ben gidices yemin törenine inş.13 mayıstaymış. amasyadan adanaya gitçek yine uzak ama napiim izmir adana uçuşlarına bakıorum hep giderim mutlaka oraya da.allahım sabır versin hepimize...dayanması çok zor
ankara canım.yemin törenine gitmeyi düşünüyormusun.
bugün herşeyimden ayrılalı 5 gün oldu çok ama çok özledim bebeğim ise henüz 8 günlük. bebeğime baktıkça eşimi görüyorum ve dha çok canım acıyor. bu günlerde geçecek biliyorum ama acımadanda olmuyor. allaha şükür rahat yerde günde 2-3 defa arıyor kısada olsa sesini duyuyorum hamdolsun. şimdi ayın 6 sını bekliyoruz 1 hafta izine ayrılacak. tişörtüne sarılmayacağım eşime sarılacağım biraz daha sabır
Canım normal mi doğurucaksın? tarihi belliyse sezeryana gelme şansı olmaz mı? ben acemiliği bittikten 2 hafta sonra doğurucam inşallah.umudum hayalim izin alabilmesi.
Selam arkadaşlar, Benim sevgilimde kastamonu gölköyde kısa dönem jandarma olarak gitti
usta birliğide Elazığ ben istanbul'dayım çok uzak kaldık
Allah sağsalim gelmelerini nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?