339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

yaa şu acemilikte görüşle ilgili bilgilendirebilir mi bilen biri allahaşkına.hafta içi mi? hafta sonu mu? geldim deyince oluyo mu öyle? onlar çıkamıyo aileler mi nizamiyeye gidip orda görüşüyolar?

evci izne çıkamıyolar.ancak yemin töreninden sonra 1,2 gün yol veriyolar aileleri gelip öyle çıkabiliyorlar ancak.
ama hafata içi veya sonu pat diye gitsek görüştürürlermi acaba bilmiyorum:26:
KIDEMLİLER SÖYLEYİN ALIRLARMI GÖRÜŞTÜRÜRLERMİ GİTSEK???

yaa şu acemilikte görüşle ilgili bilgilendirebilir mi bilen biri allahaşkına.hafta içi mi? hafta sonu mu? geldim deyince oluyo mu öyle? onlar çıkamıyo aileler mi nizamiyeye gidip orda görüşüyolar?

merhaba sevgili 339.ksd yarenleri:80:
Bende 337 ksd bekleyeniyim bizim kaldı 1 ayımız..Hayırlısıyla yakında kavuşcaz inşallahh..
Şuan sizi çok ii anlıyorum..Bizde evliyiz 3 yıllık..Eşim askere gittikten sonra acaip boşluk hissettim evde kalmak zor gelir oldu,bende kalktım annemlere geldim..
Ben her ay gidiyorum evci çıkarmaya Allaha şükür komutanlarda problem çıkarmıyor..
Buarada soruna cevap veriyim eğer sen görmeye gidersen orda kamelyada kantinde oturursunuz askerinle dışarı çıkartmazlar.Haftasonu haftaiçi farketmez..Tabi komuatanada bağlı biraz..
Acemilikte kesinlikledışarı çıkamaz.Yemin töreninde eğer ailesi eşi falan filan giderse yemin töreni sorası evci çıkarabilirler..Genelde evci cumadan çıkar pazar teslim olur..

bugün oturacak vakit bile bulamamışlar hep ayaktalarmış :( öğlen yemek bile yiyememiş benimki :( su bile içemedim dedi :(
ben şimdi burada nasıl yemek yerim :(:43:

seninki nerdeydi :( oohhfff ağlamak istiyorum yaa bunlar da anasını kuzusu diil mi bu kadar napiolar anlamıorum :S içim yandı bak şimdi sen yemek yiememişler diince :(

seninki nerdeydi :( oohhfff ağlamak istiyorum yaa bunlar da anasını kuzusu diil mi bu kadar napiolar anlamıorum :S içim yandı bak şimdi sen yemek yiememişler diince :(

amasya canım benimki, piyade :( eğitimlerimiz diğerlerine göre ağır biraz dedi. öğlen de yemeye vakit olmadı dedi :( ben anlamadım bu nasıl iş :( bir de ankesörlü önünde, yemekhanede ve duşta banyoda çookk sıra oluyormuş anca sıra geliyor dedi :( :43:

amasya canım benimki, piyade :( eğitimlerimiz diğerlerine göre ağır biraz dedi. öğlen de yemeye vakit olmadı dedi :( ben anlamadım bu nasıl iş :( bir de ankesörlü önünde, yemekhanede ve duşta banyoda çookk sıra oluyormuş anca sıra geliyor dedi :( :43:

ay benimki de amasyadaaaa canım benim yaa benim sevgili de öyle dedi çok büyük bi birlikmiş çok sıra var heryerde dedi dün gece 2 de aradı beni sesi ölü gibi geliodu var ya ben zaten başladım direk ağlamaya:(( oohhfff şu 155 gün yazarken kolay ama nasıl geçicek bilmiorum :( usta nereye gitçek seninki?

ay benimki de amasyadaaaa canım benim yaa benim sevgili de öyle dedi çok büyük bi birlikmiş çok sıra var heryerde dedi dün gece 2 de aradı beni sesi ölü gibi geliodu var ya ben zaten başladım direk ağlamaya:(( oohhfff şu 155 gün yazarken kolay ama nasıl geçicek bilmiorum :( usta nereye gitçek seninki?

benmki de amasyada ama bana hep rahatım iyi burası yormuyolar diyo ya anlamadım gitti burda da hep çok kötü zor diyolar :(( kime inanayıııım

Ben Samsundayım kızlar Amasya burdan 1.5 saat ben gıdıcem yemın torenıne.Hatta mustakbel kayınvaldem haftaya gıdeceklermıs goruse benı de cagırdı.Cumartesi giderlerse bende gitmek istiyorum.Yemekler kötüymüş bana d öyle dedi :(

canım ben de samsundayım askerim de amasyada... :(((samsun nerdesin merkezde mi

benmki de amasyada ama bana hep rahatım iyi burası yormuyolar diyo ya anlamadım gitti burda da hep çok kötü zor diyolar :(( kime inanayıııım

allaaam inş yormuolardır ya:( dün gece çok zormuş askerlik dedi bana :( sesi titriodu:( ben de kafayı yicem bilmioruz ki napiolar nediyolar:( ne desek boş :(

allaaam inş yormuolardır ya:( dün gece çok zormuş askerlik dedi bana :( sesi titriodu:( ben de kafayı yicem bilmioruz ki napiolar nediyolar:( ne desek boş :(

ya öyle dua ediyorm ki haftaya 23 nisan ertesi olduğu için pazara seminer olmasın bi gidip göreym sevdiceğimiiii :(((( bugün 25 dkka konuşabldk bi ara boş yakalmş aşkım. atama olacak ve müjdeyi ona veremiyorm ne kötüymş ya..... hep bu haberi bekliyodk halbuki

hatay yalankoza gidecek :( istanbula kıyaslayınca uçurum gibi
ama allah izin verirse yemin törenine gidiyorum:25:

hatay yalankoza gidecek :( istanbula kıyaslayınca uçurum gibi
ama allah izin verirse yemin törenine gidiyorum:25:

benimki de adanaya gidecek :( ben de izmirdeyim ama annesi babası ben gidices yemin törenine inş.13 mayıstaymış. amasyadan adanaya gitçek yine uzak ama napiim izmir adana uçuşlarına bakıorum hep giderim mutlaka oraya da.allahım sabır versin hepimize...dayanması çok zor:(

benim sevgilimde kastamonuda canım, ama gölköyde değil acemiliği seydilerde yaptı şimdi yine kastamonuda ama ineboluda. kastamonu iyidir, rahattır. gölköyü tam bilmiyorum ama onlar acemilikte spor falan yapmadı hiç. atış talimi yaptılar o zaman gölköye gidiyolardı. jandarma mı sevgilin?

Selam arkadaşlar, Benim sevgilimde kastamonu gölköyde kısa dönem jandarma olarak gitti:5:
usta birliğide Elazığ ben istanbul'dayım çok uzak kaldık:5:
Allah sağsalim gelmelerini nasip eder inşallah:72:

Selam arkadaşlar, Benim sevgilimde kastamonu gölköyde kısa dönem jandarma olarak gitti:5:

merak etme canım abim de şu an kd jandarma ama karakolda çok rahat cep tel 24 saat açık :)

benimki de adanaya gidecek :( ben de izmirdeyim ama annesi babası ben gidices yemin törenine inş.13 mayıstaymış. amasyadan adanaya gitçek yine uzak ama napiim izmir adana uçuşlarına bakıorum hep giderim mutlaka oraya da.allahım sabır versin hepimize...dayanması çok zor:(

amin canım amin :( yokluğunda daha iyi anlıyor insan hayatının ne kadar önemli bir kısmına onu yerleştirdiğini :18:

ankara canım.yemin törenine gitmeyi düşünüyormusun.

canım ankarada nerede senin askerin

bugün herşeyimden ayrılalı 5 gün oldu çok ama çok özledim bebeğim ise henüz 8 günlük. bebeğime baktıkça eşimi görüyorum ve dha çok canım acıyor. bu günlerde geçecek biliyorum ama acımadanda olmuyor. allaha şükür rahat yerde günde 2-3 defa arıyor kısada olsa sesini duyuyorum hamdolsun. şimdi ayın 6 sını bekliyoruz 1 hafta izine ayrılacak. tişörtüne sarılmayacağım eşime sarılacağım biraz daha sabır

benimde aynen senin gibi senin gene şansın abebeğin yanında ben hamileyim 32 haftalık ne yemin törenine gidebilcem nede onu görebilcem çok özledim ya kaağıyla uyuyorum her gece ilk iki gün aradı ama iki gündr aramıyor çok üzülüyorum hep bekliyorum arasın diye ya....

Canım normal mi doğurucaksın? tarihi belliyse sezeryana gelme şansı olmaz mı? ben acemiliği bittikten 2 hafta sonra doğurucam inşallah.umudum hayalim izin alabilmesi.

canım seninlede hamileliğimiz aynı galiba aynı şeyi yaşıyoruz bende yemine gitmeyi çok istiyordum ama dr ,z,n vermezki bizimkinin 13 mayıs olucakmış ve biz o zman 36 haftalık oluyorz yol sakıncalı olur olmasada orasının havası beklemesi falan kötü olur napcaz biz yaaa :14::14::2:

kızlar merhaba burayı yeni buldum benimde eşim gitti askere kısa dönem Ankara etimesgut acemiliği ve usta birliği ise sivas ne yapcam ya çok özledim ilk gittiiği akşam aradı sonraki gün aradı ama şu son iki gübdür aramadı ve sesinide kendinide özledim aklım hep onda ne yapıo nasıl diye yarın hafta sonu evden çıkcaktım iki gün evden çıkmıcam her gün tel yanımda eşim gitmeden benm için rahat olsun diye telsiz aldı bide hamileyim diye 13 mayıs yemin törenleriymiş aradı onu söyledi iki gün önce orda sadece 11e kadar dışarda bulunmalarına izin veriyolarmış sonra kimse dolanamıyormuş dışarda aramadıda arayıncada bir iki dk konuştum en son siz ne güzel çok konuşuyosunuz eşimin orasıda bide b,raz sıkı galiba çok özledim yaaa hiç buralar giden ark varmı?:14::14:

canıım elazığ çok rahat bi yer...sürekli tel açık ordaki askerlerin...moralinii bozmaaa...rahat edersiniz usta birliğinde ...

canım seninlede hamileliğimiz aynı galiba aynı şeyi yaşıyoruz bende yemine gitmeyi çok istiyordum ama dr ,z,n vermezki bizimkinin 13 mayıs olucakmış ve biz o zman 36 haftalık oluyorz yol sakıncalı olur olmasada orasının havası beklemesi falan kötü olur napcaz biz yaaa :14::14::2:[/QUOTE]

valla çarşamba doktor kontrolüm var.izin vermemesi için pek şans bırakmayı düşünmüyorum kendisine :) şaka bi yana gidemezsem kendimi çok daha kötü hissedicem.Sonuçta stres ve üzüntü faktörü de var yol ve havanın dışında.onu da göz önüne almalı doktorlar.2 dakka sesini duyunca bile bu kadar mutlu oluyoruz, iki gün görsem dünyam değişir.Bebeğe de bana da iyi gelir.

[/QUOTE=
valla çarşamba doktor kontrolüm var.izin vermemesi için pek şans bırakmayı düşünmüyorum kendisine :) şaka bi yana gidemezsem kendimi çok daha kötü hissedicem.Sonuçta stres ve üzüntü faktörü de var yol ve havanın dışında.onu da göz önüne almalı doktorlar.2 dakka sesini duyunca bile bu kadar mutlu oluyoruz, iki gün görsem dünyam değişir.Bebeğe de bana da iyi gelir.[/QUOTE]

ayyy canım ya beni eşim dün gece 4,30 da aradı o kadar çok sevindim ki zaten her aradığında çocukla ağlamaktan zor konuşuyorum ama 3 dk bile sesini duymaya yetiyo sabah da o kadar mutlu uyandım ki anlatamam ben gidemesemde üzülmicem artık çünkü eşim akşam bana sana seni görmeye gelicem 1 gün bile olsa dedi babamlarla evimize gelcek oda yani bir gece beraber olcaz en azından bunada şükür.canım bende inanki gitmeyi çok istiyorum ama malesef benim bu ikinci hamileliğim ilk bebeğimi ölü doğum yaptım ve buda riskli olduğu için o kadar yolu göze alamıyorum eşimde öle diyır zaten birde ankara çok fazla kalabalık olduğu için dayanamazsın burda diyo bende foto makinesini göndercem hem resim hem video çekcekler sonundada eşimi getircekler ya Allah'ın izniyle o bana yetiyo sende konuş bakalım dr ne dicek senin yol kaç saat nerde oturuyısun ankara bizim burdan kendi arabımızla 5 saat bursadayım ben

Back