339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

canım senin askerin nerde ? ne güzel bebişin var işte ona sarılıp öp hem eşini öpüyomuş gibi hisset ondan bir parça sana canın acımasın geçecek bitecek.

Birebir aynı yerlerde yapıyolar eşimle :)

=)
aynı yatakanede yatıyorlar ozaman:)87 kişi kısa dönemler beraber kalıyolarmış.
Demin konuştuk bizde yemekleri çok kötüymüş tabaklar pismiş.
ama komutanları Allahtan İyimiş.Öyle usatalık taslayan falan yokmuş.
Sesi iyidi içim rahatladı.

benim de eşim 339. dönem amasya'da. kısa dönem usta birliği de amasya. çok zor geliyor şimdilik bana. hayırlısıyla sağsalim biter inşaallah. nişanlısı sevgilisi gidenler çok şanslısınız emin olun. evlilikte ayrılık çekilmiyor.

sabahları 7gibi arıyor eşim kısacık konuşuyoruz gün içinde fırsat bulursa yine kısacık konuşabiliyoruz. bugün ilk defa 10 dk. konuşabildik.

çok rahatmış ama işte kalabalıktan en az yarım saat telefon sırası beklediği için çok arayamıyor şimdilik.

Canım normal mi doğurucaksın? tarihi belliyse sezeryana gelme şansı olmaz mı? ben acemiliği bittikten 2 hafta sonra doğurucam inşallah.umudum hayalim izin alabilmesi.

acemilikten sonraki yeri belli değil ama uza bi yer olursa gelip yetişebilir mi ki sezeryan istiyorum bende inş gelir.senin eşin nerdeydi ?

evet kahvaltıda da 5 zeytin 2 kaşık reçel, top şeklinde beyaz peyir vermişler dün.aç kalmış tabi doyarmı koca adamlar oncacık şeyle. ama diğer herşey iyi allahtan. rahatsızlık vericek hiç kimse yokmuş.süper yani.şükretmemiz lazım.yemin törenine gidicek misin?

acemilikten sonraki yeri belli değil ama uza bi yer olursa gelip yetişebilir mi ki sezeryan istiyorum bende inş gelir.senin eşin nerdeydi ?

biz istanbulda oturuyoruz, eşim ıspartada acemiliğini yapıyo.bitince ıspartada kalıcak yine.otobüsle 8 saat kadar, uçakla 1 buçuk, arabayla 6-6 buçuk.izin ama sıkıntısı olmazsa gelir inşallah.şu bile bi stres yani gelir mi gelemezmi.ağız tadıyla ne bi hamilelik geçiyo ne doğum olacak ne sonrası.gelse bile ce e diyip gidicek.ne anladım ben bu işten.

inş gelebilirler.bizim şuanda 14 saat srüy yol zaten bundan sora nereye çıkacağı belli değil kısmet belki gelemez yapacak hiçbişi yok

Bende düşünmekten, beklemekten yoruluorum canım ya ne zor iş

ben özledim yarimi ağlasam ayıp mıdır içim daradı sesini duyunca dünyalar benim oluyor. bazen diyorum biraz düşünmeden durabilsem ne güzel olurdu. canım hiçbişey yapmak istemiyor. zordan işe gidiyorum. suratımdan düşen bin parça. makyaj bile yapmak gelmiyor içimden ruh gb dolaşıyorum. zormuş kızlar çok zor . ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. ÇABUCAK GEÇSİN GÜNLER KAVUŞALIM SAĞ SALİM SEVDİKLERİMİZE...................

oyy çok isterim yaa planlıyorumda sakaryadan eğirdir baya uzak ama ayarlamaya çalışcam:)
sen gitcenmi??

Çarşamba doktor kontrolüm var yemin töreni zamanı 36. haftamın içinde olmuş olucam.gidebilirsin derse biri beni arabayla götürücek.çok istiyorum gitmek.

Ben Samsundayım kızlar Amasya burdan 1.5 saat ben gıdıcem yemın torenıne.Hatta mustakbel kayınvaldem haftaya gıdeceklermıs goruse benı de cagırdı.Cumartesi giderlerse bende gitmek istiyorum.Yemekler kötüymüş bana d öyle dedi

ben olsam haftaya bile beklemezdim :)

yaa şu acemilikte görüşle ilgili bilgilendirebilir mi bilen biri allahaşkına.hafta içi mi? hafta sonu mu? geldim deyince oluyo mu öyle? onlar çıkamıyo aileler mi nizamiyeye gidip orda görüşüyolar?

Arkadaşlar bu amasyadakiler arayamıyorlar galiba. Benim sevgilim çarşamba aradı 1 dakika görüştük daha da aramadı

benimki her gün aradı ama dün gece 2 de aradı çok zor dedi sesi çok fena geliodu durgundu allahım çok zor yaa ( kızlar sizinkilerin kısa dönemmi? benim kısa dönem ama yine de ayrılık koyuyor işte ha bi de sınıfı bakım mış ne alaka bakımda napçaklar :)

Kızlar benim sevgilim de Amasya da askerde 4 gün oldu gideli...

evet benim de 4 gün oldu amasyada usta nereye çıktı seninkinin? yaa çok eğitim var mış amasyanın acemiliği zormuş diolar kıyamam yaa biz burdan tanışıoz belki onlar da orda beraberdr şimdi arkadşlar var çok iyiler dedi biri zonguldaklıymış bakalım zaman su gibi akıp geçsin onlara da bize de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…