- Konu Sahibi fakeangell
-
bugün herşeyimden ayrılalı 5 gün oldu çok ama çok özledim bebeğim ise henüz 8 günlük. bebeğime baktıkça eşimi görüyorum ve dha çok canım acıyor. bu günlerde geçecek biliyorum ama acımadanda olmuyor. allaha şükür rahat yerde günde 2-3 defa arıyor kısada olsa sesini duyuyorum hamdolsun. şimdi ayın 6 sını bekliyoruz 1 hafta izine ayrılacak. tişörtüne sarılmayacağım eşime sarılacağım biraz daha sabır
Birebir aynı yerlerde yapıyolar eşimle :)
Canım normal mi doğurucaksın? tarihi belliyse sezeryana gelme şansı olmaz mı? ben acemiliği bittikten 2 hafta sonra doğurucam inşallah.umudum hayalim izin alabilmesi.
=)
aynı yatakanede yatıyorlar ozaman:)87 kişi kısa dönemler beraber kalıyolarmış.
Demin konuştuk bizdeyemekleri çok kötüymüş tabaklar pismiş.
ama komutanları Allahtan İyimiş.Öyle usatalık taslayan falan yokmuş.
Sesi iyidi içim rahatladı.
acemilikten sonraki yeri belli değil ama uza bi yer olursa gelip yetişebilir mi ki sezeryan istiyorum bende inş gelir.senin eşin nerdeydi ?
canım benm askerim de amasyada.. usta birliği urfa.. telefon işi biraz beklemek ve zamanını yakalamaya bağlıymış.. belki çok yoregun oluyodur sıra bekleyecek gücü bulamıyodur..içini ferah tut.amasya iyiymiş komutanları falan insanlıklıymış..
evet kahvaltıda da 5 zeytin 2 kaşık reçel, top şeklinde beyaz peyir vermişler dün.aç kalmış tabi doyarmı koca adamlar oncacık şeyle. ama diğer herşey iyi allahtan. rahatsızlık vericek hiç kimse yokmuş.süper yani.şükretmemiz lazım.yemin törenine gidicek misin?
Ben Samsundayım kızlar Amasya burdan 1.5 saat ben gıdıcem yemın torenıne.Hatta mustakbel kayınvaldem haftaya gıdeceklermıs goruse benı de cagırdı.Cumartesi giderlerse bende gitmek istiyorum.Yemekler kötüymüş bana d öyle dedi
Ben Samsundayım kızlar Amasya burdan 1.5 saat ben gıdıcem yemın torenıne.Hatta mustakbel kayınvaldem haftaya gıdeceklermıs goruse benı de cagırdı.Cumartesi giderlerse bende gitmek istiyorum.Yemekler kötüymüş bana d öyle dedi
Arkadaşlar bu amasyadakiler arayamıyorlar galiba. Benim sevgilim çarşamba aradı 1 dakika görüştük daha da aramadı
Kızlar benim sevgilim de Amasya da askerde 4 gün oldu gideli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?