- Konu Sahibi fakeangell
-
arkadaşlar amasya ya asker gönderen var mI? benimkinin acemi amasya usta adana kısa dönem
benimki de amsyada canım
Kaderdaşlarım benim canım birliğine teslim olalı 4 gün oldu we hala aramadı yaaaa sırf ben miyim böle aranmayannnn???
arkadaşlar amasya ya asker gönderen var mI? benimkinin acemi amasya usta adana kısa dönem
bizim allahın izniyle son 43 gün,normalde bi çok arkadaşımız 30 sayıyoken biz 43 sayıyos çünkü izin kullandı eşim ama olsun bitiyo çok şükür,sizinde öle olucak
Arkadaşlar bu amasyadakiler arayamıyorlar galiba. Benim sevgilim çarşamba aradı 1 dakika görüştük daha da aramadı
Arkadaşlar bu amasyadakiler arayamıyorlar galiba. Benim sevgilim çarşamba aradı 1 dakika görüştük daha da aramadı
çok sıra oluomuş bazen beklesen bile sıra gelmiomus öğlen 12 gbi arayabilir canım gözün telefonunda olsun o saatler arayabilio bazen benim sevgilim
Kısa dönem yapıcak rahat olur die düşünüodum ben ama değilmişyine sen konuşmuşsun ben hhiiiçççç konuşamadımmmm ((
Saat 12ye geliyor giesele inş dediğin gerçekleşir, duygu sen de tetikte ol
Benim askerde Amasyada((
Kısa dönem yapıcak rahat olur die düşünüodum ben ama değilmişyine sen konuşmuşsun ben hhiiiçççç konuşamadımmmm ((
canım benim inşallah en yakın zamanda gelir beklediğin telefon.. sesini duymak mutlaka iyi geliyo ama amasyada rahat ve iyi olduundan emn ol. başlarındakiler iyi niyetlilermş .. gereksiz sıkıntıya sokmuyolarmş şimdilik böyleymş tabi..
Kaderdaşlarım benim canım birliğine teslim olalı 4 gün oldu we hala aramadı yaaaa sırf ben miyim böle aranmayannnn???
ARAMADIMI??
Canım arar ya merak etme benim sevgilimde çok arayamıyo çok sıra oluyormuş içini ferah tut.
Nerde senin askerin???
bugün herşeyimden ayrılalı 5 gün oldu çok ama çok özledim bebeğim ise henüz 8 günlük. bebeğime baktıkça eşimi görüyorum ve dha çok canım acıyor. bu günlerde geçecek biliyorum ama acımadanda olmuyor. allaha şükür rahat yerde günde 2-3 defa arıyor kısada olsa sesini duyuyorum hamdolsun. şimdi ayın 6 sını bekliyoruz 1 hafta izine ayrılacak. tişörtüne sarılmayacağım eşime sarılacağım biraz daha sabır
aramadı canım yaamasyada
en azından doğumda yanındaymış ne güzel ben düşündükçe ağlıyorum çok yaklaştı ama o gitti...
gene ıspartada ama merkeze geçecek:S
en azından doğumda yanındaymış ne güzel ben düşündükçe ağlıyorum çok yaklaştı ama o gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?