339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

benimki de amsyada canım :(:59:

Kaderdaşlarım benim canım birliğine teslim olalı 4 gün oldu we hala aramadı yaaaa sırf ben miyim böle aranmayannnn???:53:

arkadaşlar amasya ya asker gönderen var mI? benimkinin acemi amasya usta adana kısa dönem :(

Arkadaşlar bu amasyadakiler arayamıyorlar galiba. Benim sevgilim çarşamba aradı 1 dakika görüştük daha da aramadı:50:

Arkadaşlar bu amasyadakiler arayamıyorlar galiba. Benim sevgilim çarşamba aradı 1 dakika görüştük daha da aramadı:50:

çok sıra oluomuş bazen beklesen bile sıra gelmiomus öğlen 12 gbi arayabilir canım gözün telefonunda olsun o saatler arayabilio bazen benim sevgilim

çok sıra oluomuş bazen beklesen bile sıra gelmiomus öğlen 12 gbi arayabilir canım gözün telefonunda olsun o saatler arayabilio bazen benim sevgilim

Kısa dönem yapıcak rahat olur die düşünüodum ben ama değilmiş :( yine sen konuşmuşsun ben hhiiiçççç konuşamadımmmm :(((

Saat 12ye geliyor giesele inş dediğin gerçekleşir, duygu sen de tetikte ol;)

Benim askerde Amasyada :(((

canım benm askerim de amasyada.. usta birliği urfa.. telefon işi biraz beklemek ve zamanını yakalamaya bağlıymış.. belki çok yoregun oluyodur sıra bekleyecek gücü bulamıyodur..içini ferah tut.amasya iyiymiş komutanları falan insanlıklıymış..

Kısa dönem yapıcak rahat olur die düşünüodum ben ama değilmiş :( yine sen konuşmuşsun ben hhiiiçççç konuşamadımmmm :(((

canım benm askerim de amasyada.. usta birliği urfa.. telefon işi biraz beklemek ve zamanını yakalamaya bağlıymış.. belki çok yoregun oluyodur sıra bekleyecek gücü bulamıyodur..içini ferah tut.amasya iyiymiş komutanları falan insanlıklıymış..

selam kızlar. ben de 337. dönem asker eşiyim. yazdıklarınızı okuyunca eşimin askerdeki ilk zamanları geldi aklıma :43: ne zaman arıycak diye gözüm hep telefondaydı. sesini her duyduğumda oturup ağlıyordum. çok şükür iki saatlik bi mesafe vardı aramızda. ama ben hiç gidemedim yanına. o da gelmedi askerliği çabuk bitsin diye. gidemedim çünkü o gittikten bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. geçecek bu günler de bi bakmışsınız ki sevdikleriniz yanınızda. 4 ay geçti gitti bile. bizim 1 ayımız kaldı. günler geçti ama biraz zor geçti. hasret çekmek gerçekten de çok zormuş. biraz daha zaman geçsin hergün ararlar sizi tabi yakalanmasalar. Allah hepinize sabır versin ve tez zamanda sevdiklerinize kavuştursun :98:

canım benim inşallah en yakın zamanda gelir beklediğin telefon.. sesini duymak mutlaka iyi geliyo ama amasyada rahat ve iyi olduundan emn ol. başlarındakiler iyi niyetlilermş .. gereksiz sıkıntıya sokmuyolarmş şimdilik böyleymş tabi..

giesele dediğin tuttu valla 12 buçuk gibi aradı. Çok sıra varmış, yemek, tuvalet, telefon herşeyde kuyruk olunca aramaları zor oluyormuş o yüzden üzülmeyin kızlar

canım benim inşallah en yakın zamanda gelir beklediğin telefon.. sesini duymak mutlaka iyi geliyo ama amasyada rahat ve iyi olduundan emn ol. başlarındakiler iyi niyetlilermş .. gereksiz sıkıntıya sokmuyolarmş şimdilik böyleymş tabi..

Bizimkilerin başındaki eleman biraz garipmiş ama hatta bizim bi arkkadaş var onun gibi deyince anladım gereksiz bir üstünlük taslama durumu var galiba neyse allah daha beterinden saklasın

bugün herşeyimden ayrılalı 5 gün oldu çok ama çok özledim bebeğim ise henüz 8 günlük. bebeğime baktıkça eşimi görüyorum ve dha çok canım acıyor. bu günlerde geçecek biliyorum ama acımadanda olmuyor. allaha şükür rahat yerde günde 2-3 defa arıyor kısada olsa sesini duyuyorum hamdolsun. şimdi ayın 6 sını bekliyoruz 1 hafta izine ayrılacak. tişörtüne sarılmayacağım eşime sarılacağım biraz daha sabır

bugün herşeyimden ayrılalı 5 gün oldu çok ama çok özledim bebeğim ise henüz 8 günlük. bebeğime baktıkça eşimi görüyorum ve dha çok canım acıyor. bu günlerde geçecek biliyorum ama acımadanda olmuyor. allaha şükür rahat yerde günde 2-3 defa arıyor kısada olsa sesini duyuyorum hamdolsun. şimdi ayın 6 sını bekliyoruz 1 hafta izine ayrılacak. tişörtüne sarılmayacağım eşime sarılacağım biraz daha sabır

en azından doğumda yanındaymış ne güzel ben düşündükçe ağlıyorum çok yaklaştı ama o gitti...

aramadı canım ya :( amasyada

en azından doğumda yanındaymış ne güzel ben düşündükçe ağlıyorum çok yaklaştı ama o gitti...

ikinizide o kadar iyi anlıyorum ve öyle çok duygulanıyorumki yazdıklarınızı okurken anlatamam yani,bizimde iki oğlumuz var biri üç diğeri 1.5 yaşına girecek önümüzdeki ay ve babaları o kadar çok özlüyoki onları,çok kötü bişey bu ayrılık ama birbirinin kıymetini anlamak içinde iyi sanki(züürt tesellisi)ne biliim öle işte:14::14::14::14:43 gün kaldı ama artık bende de eşimde de derman kalmadı ki biz yine en iyi durumda olanlardanız o geldi ben gittim kaç kez görüştük ama yinede olmuyo,ewde olması her sabah beraber uyanmak her gece birlikte uyumak,ittiyacın olunca elini tutup güç almak başın ağrısa ona nazlanmak:43::43::43::84::14::14:

Back