339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

evet sesi titriyo sanki, çaktırmamaya çalıyo ama anlıyosun off nasıl geçicek gittignden beri evdeym canm ne dışarı çıkmak istiyo ne de arkdslarmla görüşmek, nolurdu istediğim zmn msj atabilseydim sesimi duyurabilseydim en azndan, o yurtdışnda okurken bile günde 20 kere konuşurdk bu çok zorr, bide tezimi hazırlamak zorundaym 15 günm var teslim etmek zorundaym, üzüntümü yaşama lüksüm bile yok su anda, Allah bize yardım etsin

cnm uzulme bende 337.donemlerdenım cok ıyı anlıyorum sızı acemılıkten sonra tel. alır merak etme sen..hattını yanına aldıysa başkalarnn tel.ıne takıp msj atar konuşursunuz.bızde acemılıkte 40 gun cok az konusabılmıstık.usta olunca tel aldı.konusmaya baslayınca ztn buyuk gelısme oluyo o senn ıcın..bak ben hıc goremedım gıdemedım sevgılımı ama sabrı verıyo Allah merak etme..kafanı oyalıcak bısıler bul ben hep derslere işe fılan verdım kafamı bı sekılde geçti zaman..sukur 33 gunumuz kaldı.bızler yenıyken 335.donemler vardı onların bıtıyodu biz 'bıtmez bu askerlık' dıyoduk nasıl ozenıyoduk bızımkıde bıtsın artık dıye.sımdı sız geldınız bız bayragı sızlere devredıcez.gozununzde buyutmemeye calısın 5bucuk aycık dıyın mesela yarım sene fılan demeyın ilk 1 ay zor evet ama bısekılde gececek kızlar sızde bırgun bayragı devredecksnz ..ıcınızı rahat tutun dua edın olumlu dusunun kavusacagınız gunu hayal edın şafak kagıdı yapın hergun cizin azalsın şafaklar.sevdıgnze yazılar yazın mektuplar..dokun ıcınızı.bız ıcımızı bırbırmze doktuk topıcte hep ,bırlıkte yedık sayılır gunleri..hep destek tam destek cok konustum bılıyorm ve unutmayın şafaklar bıtmeye mahkumdur kızlar allah yardımcımz olsunn herkes kavuşsun

belki şu an ailemin yanında olsaydım, bi de onların gurbeti olmasaydı daha kolay geçerdi bu dönem.. ama şimdi çok daha zor.. yine de diyorum ki Allah kaldıtamayacağı yükü vermezmiş kuluna.. ya sabır

içimi rahatlattın cnm suanda ailemin arkadaşlarımın yapamadığını yaptın çok saol, ne güzel yarın görüşüceksin inşallah, sen hakettin çoktan gülegüle git, sıra bizde şimdi beklicez napalım,

ne güzel canım bitirmişsiniz sayılır siz artık.. bu acının tek ilacı zaman.. ama az biraz daha sesni duyabilsem görüşebilsem razıyım ... akşamları evde tekim normalde aşkım varken yalnızlıımı hissetmezdm bile.. şimdi evde kafayı yicek gibi oluyorum.. ona hiç belli etmemeye çalşyrm ama çok kötyüm.. hayatımda hiç bu kadar çaresiz kalmamştım.. ve bana tlfn açıp ben teslim olyrm diyene kadar işin bu boyutta canımı yakacağını tahmn etmemiştim.. Geçsin zaman çabucak... tıpkı aşkım yanımdaykn su gibi geçtiği gibi

en iyi yaşayan anlar.. o yüzden anlıyoruz birbirimizi,
bi sorun falan olursa istediğin zaman sorabilirsiiin:)
Allah sizi de kavuşturur inşallah en kısa sürede

canımın içi aradııııı ankesörü boş yakalamış.. 12 dkka konştuk nasıl iyi geldiiiiiiiiiii çok mutluymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

en iyi yaşayan anlar.. o yüzden anlıyoruz birbirimizi,
bi sorun falan olursa istediğin zaman sorabilirsiiin:)
Allah sizi de kavuşturur inşallah en kısa sürede
canım bişey sorabilirmiyim haftasonu evci çıkmaları için cuma günü bizim ordamı olmamız gerekiyor yoksa cuma akşamı binip c.tesi orda olsam eşimi evci çıkarabilirmiyim şimdiden tşk ederim.

canımın içi aradııııı ankesörü boş yakalamış.. 12 dkka konştuk nasıl iyi geldiiiiiiiiiii çok mutluymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
darısı bize ben bugün sabah konuştum bidaha arayamadı gecede koğuş nöbeti varmış daha 3 gün oldu hemen nöbet

canım bişey sorabilirmiyim haftasonu evci çıkmaları için cuma günü bizim ordamı olmamız gerekiyor yoksa cuma akşamı binip c.tesi orda olsam eşimi evci çıkarabilirmiyim şimdiden tşk ederim.

şöyleki önce onun haftaiçi komutanından izin alması gerekiyor, kağıtlar falan hazırlanıyor çünkü.
izin aldıktan sonra istersen cuma akşamından çıkarırsın, istersen cumartesi çıkarırsın orası sana kalmış artık canımm

darısı bize ben bugün sabah konuştum bidaha arayamadı gecede koğuş nöbeti varmış daha 3 gün oldu hemen nöbet

koğuş nöbetii o yaa... onda korkulcak bişi yok bi saat arayla teker teker nöbet tutuolar ...malesef ilk günden başlıoo ... ustalığa geçince başlıcak asıl nöbetler...(

koğuş nöbetii o yaa... onda korkulcak bişi yok bi saat arayla teker teker nöbet tutuolar ...malesef ilk günden başlıoo ... ustalığa geçince başlıcak asıl nöbetler...(
bakalım ustalıkta nolcak hayırlısı alışır herhalde o zamana kadarda

inşallah hepimizin sevdicekleri arayabilirler bolbol uzun uzuuuuuun!!!

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım ben dün vizeye girmedim ya mallaştım iyice

dimi ya nası bi yerde oldugunu görmek istiyorum seninkide acemimi şuan??

evet cnm amasyada bana 2 saat uzaklıkta ama o kadare yoğunum ki bu sene öğrtmnlkte ilk senem. haftasonu haftaiçi doluyum. o çok sıkıyo canımı. ben de çok istyrmmmm gitmeyi. senin askern nerde cnm

kızlar yakın sanırım sizinkiler gidin görün sevdiklerinizi.birde bişey sorucam şimdi bizim kaç günümüz kaldı şafak karanlık gerçi ama

cnm 154 kaldı galişba ama değişiyomuş o izin falan ne kadar kullanrlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…