339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

hem onun gurbeti hem kendi evimin gurbeti derken baya bunaldım (( yalnızlık kötüymüş... aşkım varken akşamları hiç yalnız kalmazdım sürekli yanımda gibiydi birlikte olmasakta..offf Allah ım güç ver bana

canım saat kaç gibi konşmuştunhuz??? bana bugün bişey yapmadık dinleniyoruz çok iyiyim rahatı m dedi(( beni rahatlatmak için mi dedi yoksa. benm askerim de amasyada da

canım saat kaç gibi konşmuştunhuz??? bana bugün bişey yapmadık dinleniyoruz çok iyiyim rahatı m dedi(( beni rahatlatmak için mi dedi yoksa. benm askerim de amasyada da

biz akşam 6 gbi konuştuk bugün naptınız dedim koştuk dedi yemekler fena deılmiş 58 saniye konuştukben askım bıraz daha konusalım ya herkes bu kadar kısa mı konusuo dedım ewet çok sıra var dedi.belki o sen üzülme diye öyle demiştir çünkü acemilik zor olur şimdi ilk günler eğitimleri falan oluyo galiba

çok sağol canım bu arada senin eşin gelibolu merkezde mi yoksa geliboluya bağlı ortakaöy diye bir yerde mi?

kesin beni rahatlatmak için öyle dedi (( ben de dün 5 dkka konuşabnildim.Bugün hALA ses yok.. gözüm elim aklım telefonda galiba haftasonu dayanamayıp gitcem ziyaret,ne.bi kaç saatlik de olsa göreyim bitanemi (30:

gidemiyorum mmalesef şuanda 33haftalık hamileyim zaten o gün geldiğinde iyice yaklaşmış olacak doğum o kadar uzun yola çıkmam mümkün değil sonrasındada bebekle çıkamam hiç göremicem

ayyy aynı bnm durumum eşim aralıkta gittiğinde ben de hamileydim ocak 7 de yemin törenlerinde de ben doğum yaptım emin ol doğum yaptıktan sonra çok daha çabuk geçecek öyle bi şans ki eşim yemin törenine gitti oğlum doğdu zar zor izin almış ertesi gün yanımdaysı ama şafağımız uzadı işte neyse sağ salim kavuşursun inşallah evladına da kocana da

kesin beni rahatlatmak için öyle dedi (( ben de dün 5 dkka konuşabnildim.Bugün hALA ses yok.. gözüm elim aklım telefonda galiba haftasonu dayanamayıp gitcem ziyaret,ne.bi kaç saatlik de olsa göreyim bitanemi (30:

evet canım ben bugün öğlen konuştum sağa dön sola dön onları yapıoz dedi bide silah eğitimi veriolarmış işte hepimize tüfek verdiler dedi.acemilikte dışarıdan ziyaretçi alıyolar mı?aslında bende gitmek istiyorum ama o yol izninde gelip 1 gece evde kalabilecek sonra hafta sonları gidip görücem zaten yakına gelcek

bir de kızlar ben iyiyim rahatım yani bende mi bir tuhaflık var acaba?ama ustalığını yakın bir yerde yapacak ben ziyarete gideceğim yani hafta sonları bir de biz ayrı kalmaya alışkınız ondan mı acaba?ama tabi böle 58 saniye konusup kapatmak koyuyor insana yaa 5 dakika konusabilsek şöyle rahat rahat ilk aradığında resmen heyecandan elimden telefonu düşürdüm kızlar askeriyede cep telefonu serbest olsun diye kampanya başlatalım kk olarak

çok sağol canım bu arada senin eşin gelibolu merkezde mi yoksa geliboluya bağlı ortakaöy diye bir yerde mi?

geliolu ortaköyde cnm,18. mknze. piyade eğitim tugayı ortaköy gelibolu,eşimin dediğine göre bu dönem yemin töreninden sora gelecekmiş oraya 339 lar acemilikte orda olmayacaklar yani şuan ortaköyde 339. kısa dönem acemi asker yok,yemin töreninden sora geliceklermiş ama

ya canım ben forumlarda ortaköyle ilgili kötü yorumlar okudum orda askerlik zor yandınız bittiniz vs.işte çarsıya 15 günde 1 çıkılıo falan şeklinde doğru mu?senin eşin rahat mı telefon kullanıyor mu?ayy iyiki sen varsın canım yaa istediklerimi sorabiliyorum sana

evet canım çarşı izni yok ama ziyaretçi izni varmş. ben bu haftasonu gitcem galiba ( dayanamıyırum ama urfaya geçince ne olcak bakalım.. ben daha bugün duyamadım sesini inşallah iyidir Allah kolaylık versin askerlerimize

canlar hepimize ibrahim tatlısesten bu da geliiir bu da geçer dayanmalıyız alışmalıyız öyle kalmaz zamanla düzelir elbet

Buda geçer arkadaş buna üzülme

Yar başka bir gündür yarını bekler

Buda geçer arkadaş sakın üzülme

Buda geçer buda geçer

Alışmalıyız dayanmalıyız dayanmalıyız

Hayat gönlünce olmaz yanılıyorsun

şarkısını armağan ediyoruum

canım gerçekten çok telefon sırası oluyormuş gece aramaya vaktin olmuyo mu dedim çok kalabalık oluyo bazen sıra gelmiyo dedi bazı yerlerde hiç arayamıyolarmış hiç izin yokmuş telefona canım yine bizimkiler arayabilio hem seninki aramasa bile ben sana anlatırım naptıklarını beni ararsa

canım sen niye bu kadar bunalım yaptın yaa nerede yaşıyorsun sen urfaya gitme ihtimalin yok heralde?bir de uzun dönem mi?

ne saçma sistem ya ( insanı sevdiklerinden uzak habersiz tutara eğitmeye çalışıyolar.. adamların aklı sevdiklernde nası konsantre ıolsunlar. birileri şu sistemi değiştirsiiiiiin!!!

evet yani bende anlamıyorum cep telefonu olsa ne olurki en azından akşam eğitimler falan bittikten sonra açıp rahat rahat konuşuruz

canım sen niye bu kadar bunalım yaptın yaa nerede yaşıyorsun sen urfaya gitme ihtimalin yok heralde?bir de uzun dönem mi?

kısa dönem canımm.. ben samsunda çalışıyorum.. urfa samsun arası malum.. bi de öyle kafama göre izin hakkım yok. haftasonu seminer haftaiçi okul derken çok ekstra zamanlar yaratmam lazım askerimi görmek için ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…