337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

merhaba kızlar :( yeni geldik Çanakkale den..bu kadar zor olduğunu bilmiyordum ben..aglamak yok dedim hep kendime..sabah yolda giderken bile Şen sakraktik,ne zamanki ayrılık vakti geldi..hakim olamadım goz yaşlarıma..içimden bir şey koptu gitti onunla birlikte..kendimi o kadar eksik o kadar yalnız o kadar çaresiz hissediyorum ki..
daha dün aksam odasında yatağına oturup birbirimize sarılıp televizyon izliyorduk,daha 6 saat önce elleri ellerimdeydi..şimdi..arayıp sesini bile duyamiyorum..
sabah evden çıkarken gece yatarken üstüne giydiği tshirtunu aldım attım çantama..giderken cep telefonunu bıraktı bana..
bir elimde telefonu bir elimde tshirtu..
zormus..hemde çok zor..
her telefon çaldığında kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor..onun aramadigini görünce daha çok üzülüyorum..çalan telefonları bile acmak gelmiyor içimden,ya o arar da meşgul çalarsa diye..
Allah hepimize sabır versin..
Allah kavuştursun kızlar..
hayırlı tezkereler olsun..
şafak 155.....

Son düzenleme:
hepinizi allah kavuştursun kızlarrrrrrrrr :16::16:

vizede akrabamız oturuyordu birkaç kere gittim ufak biryer ama halkı çok iyi gerçekten

kızlar beni de eklermisiniz listeye birlikte bekleyeceğiz..
sormak istediğim şeyler var kafam allak bullak şuan hatay serinyolda jandarma olarak giden var mı yüzde 80 inini doğuya gönderiyolarmış yemin töreninden sonra bi 12de konuştuk hataya inince teslim olmadan arar sandım aramadı bu saat oldu yahu çok zormuşş:43:

Kızlar ya...Benimki şimdi aradı 9buçukta yatırıyolarmış.Yemek yiyememiş çok kötü burası dedi...İnanılmaz moralim bozuldu ya.Sesi çok kötü geliyodu ben nasıl yatıp uyuyayım şimdi bu gece?Gözlerim doldu offf...

yaşasınn aradı kızlarr :66: bırazdan yatıcaklarmış tras fılan olmuslar esyalrnı yerlestrmısler..sukur sanıyeler bıle olsa sesını duymak cok ıyı geldı..aglamadan konusabıldım sonunda..hıcbırmz askermzden habersz kalmayalm ınss :72:

kizlarrr merhaba herkese benim sözlümde askerde ben almanyadayim ve dogumgününe cok az kaldi ocak ayinda dogumgünü var,kargoyla birseyler göndermek istiyorum sizce ne yapsam hepinizin fikirlerine ihtiyacim var yardimlarinizi ve fikirlerinizi benden esirgemeyin herkesin fikirlerini bekliyorumm...

kızlar beni de eklermisiniz listeye birlikte bekleyeceğiz..
sormak istediğim şeyler var kafam allak bullak şuan hatay serinyolda jandarma olarak giden var mı yüzde 80 inini doğuya gönderiyolarmış yemin töreninden sonra bi 12de konuştuk hataya inince teslim olmadan arar sandım aramadı bu saat oldu yahu çok zormuşş:43:

canım merak etme allahın izniyle varmıştır aramaya fırsatı olmamıştır:43:

keske benım sevgılım de arasa benı...
ıyı oldugunu duysam sesını duysam bı kere..yeter bana...
teslım olduktan yarım saat sonra ablasını aradı..canakkale ıl jandarma ya cıktı sevgılım,oraya teslım oldu,fakat orası ustabırlıgıymıs..acemılerı ezıne ye gonderıyorlarmıs..%90 ezıne ye gıdıcem merak etmeyın dedı kapattı hemen..
bu saat oldu bır daha da aramadı...:43:

Kızlar ya...Benimki şimdi aradı 9buçukta yatırıyolarmış.Yemek yiyememiş çok kötü burası dedi...İnanılmaz moralim bozuldu ya.Sesi çok kötü geliyodu ben nasıl yatıp uyuyayım şimdi bu gece?Gözlerim doldu offf...

canım hemen sıkma canını bugün ilk gün ve zaman içerisinde mecbur alışacak ilk gün onlar içinde çok zordur.kaldıki alışmadı yemeklere falan dışardan söyler dışardan yemek yer.güçlü ol lütfen..

kizlarrr merhaba herkese benim sözlümde askerde ben almanyadayim ve dogumgününe cok az kaldi ocak ayinda dogumgünü var,kargoyla birseyler göndermek istiyorum sizce ne yapsam hepinizin fikirlerine ihtiyacim var yardimlarinizi ve fikirlerinizi benden esirgemeyin herkesin fikirlerini bekliyorumm...

canım mrb benımkının de ocakta dogum gunu..ben resımlerımızı yollıcam hepsının arkasına bıseyler yazıp..belkı kalın bı esofman takmı alırım..geceleri gıyer usumez bıde mektup yazarm tbi..böyle dusundum askere baska ne yollanırki .. bilemedim :97::97:

teslım olduktan yarım saat sonra ablasını aradı..canakkale ıl jandarma ya cıktı sevgılım,oraya teslım oldu,fakat orası ustabırlıgıymıs..acemılerı ezıne ye gonderıyorlarmıs..%90 ezıne ye gıdıcem merak etmeyın dedı kapattı hemen..

cnm üzülme bnde konuşamadım :((( yarın akşama kaldı artkk neyapalm beklıcezz :(

canım hemen sıkma canını bugün ilk gün ve zaman içerisinde mecbur alışacak ilk gün onlar içinde çok zordur.kaldıki alışmadı yemeklere falan dışardan söyler dışardan yemek yer.güçlü ol lütfen..
Öyle evet ama sesini kötü duyunca dayanamadım.İnşallah üzülmez zaten toplam 1 buçuk dakika konuşabildim.Bugün ilk gün diye avutmaya çalışıyorum kendimi.Zor geçecek ne yapalım.Allah hepimize sabır versin,askerlerimize de güç kuvvet.

canım neresiydi senin?üzülme canım alışıcaklar geçici gün allahım sabırlar versin hepimize:58:

cnm uzulmemeye calıs sıkma canını benmkıde busaate kdr aramamstı yenı arybldı hemen kapadı.alıscaz napalım..guclu olalım :2:

canım yarın inşallah daha sık arayabilirler:43:

Back