337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

benimki bayramda gitti canım ustası oraya çıktı...kırklareli deyince önce bikorkmuştum olumlu şeyler söylemiyolardı..yavaş yavaş düzene girio inş..soğuğu hariç tabi:52:

Allah kavuştursun canım senide.ben ilk öğrendiğimizde kırklareli nere diye sormuşum sağıma soluma bide vize orası nere ee askerlik sayesinde yeni bir yer daha öğrendim.ama soğuğu bir farklı yaa ayaz ayaz yazık kociş donuyoruz diyor.içim sızlıyor..

Benim eşimde İstanbulda.İstanbul Topkule barış gücünde.

acemi birliği dimi canım daha bnmde maltepe küçükyalıda

yok canım maltepe kartal

maltepe kartal ikiside ayrı ayrı ilçe canım maltepe de küçükyalı ikmal maliye okulu var bnmkide orda bizde kartalda oturuyoruz bizim acemi birlik yakına düştü hemde çok yakın da usta birlik ne olur bilinmez

canım telekomu arayıp bir sorun sizin hattınız içinde geçerli mi ev telefonu için sorun büyük ihtimal geçerli valla akşam 7 yi iple çekiyorum ben:24:

canım bişey daha sorucam 7 den sonra senin evini mi arıyo yoksa cep telefonunu mu?eve mi bedava cebe mi?

maltepe kartal ikiside ayrı ayrı ilçe canım maltepe de küçükyalı ikmal maliye okulu var bnmkide orda bizde kartalda oturuyoruz bizim acemi birlik yakına düştü hemde çok yakın da usta birlik ne olur bilinmez
[/QUOTE]

valla canım ilçe olarak maltepe diye geçiyor ama 2.zırhlı tugay komutanlığı kartal diyo yeri belli olduğunda da kartal maltepe diye öğrendik

Allah kavuştursun canım senide.ben ilk öğrendiğimizde kırklareli nere diye sormuşum sağıma soluma bide vize orası nere ee askerlik sayesinde yeni bir yer daha öğrendim.ama soğuğu bir farklı yaa ayaz ayaz yazık kociş donuyoruz diyor.içim sızlıyor..

aynen aynen bende senn gibiydim öğrenmiş oldum:1:..mecbur öğreniyoruz canım..
Allah yardımcıları olsunya soğukta zor..vizeyi senden duydum canım öyle biyermi v armışya

Brunetteeciğim haklısın canım dualarımı eksik etmeyelim .

Kızlar biz burada sadece özlem çekiyoruz ya onlar peki :25: Bu 5 ay kimbilir onlar için ne kadar zorlu geçecektir. Biz istediğimiz zaman duşumuzu alıyoruz ,istediğimiz yemeği istediğimiz an yiyebiliyoruz :56: dışarı çıkıp mis gibi havayı soluyoruz vb. Onlar her istediklerini yapmadıkları gibi bir de zorlu eğitimlerden geçecekler :25: kendi üstlerinden yeri geldiğinde emirler alacaklar, yeri geldiğinde onca kişinin arasında aşağlanacaklar .

Lütfen arkadaşlar güçlü olmaya çalışalım mümkün olduğunda onları motive edelim .

Son düzenleme:
aynen aynen bende senn gibiydim öğrenmiş oldum:1:..mecbur öğreniyoruz canım..
Allah yardımcıları olsunya soğukta zor..vizeyi senden duydum canım öyle biyermi v armışya

evet canım varmış askerlik sayesinde öğrendim bende.böyle küçücük şirin bir kasaba insanları süper iyi ama.hatta orda dünya tatlısı sevim teyzem var.yemin töreninde tanıştık.ona insan demek haksızlık olur resmen bir melek ya saolsun bize çok yardımı dokundu her konuda..

arkadaşlar ilk gün bazı yerlerde dağıtım oldukları yerleri söylüyorlar benim aşkımda ilk teslim olduğunda öğrendi ağrı ya gideceğini...
bugün artık bitti kaldı 154 arayamadılar diye üzülmeyin kızlar bazı yerlerde 8 de yatırıyorlar askerleri yarın artık eğitimleri başlayacak askerlerinizden bulundukları yerin telini isteyin unutmadan...
hangi bölük kaçıncı koğuş olduğunu sorun çünkü santraldeki asker acemide olduklar için askerinizin adı soyadı kaçıncı bölük kaçıncı koğuş diye soruyor ...bu arada askerinize 3 adet aşı vurulduğuda doğru tetenos aşısı falan oluyorlar
:71:

valla canım ilçe olarak maltepe diye geçiyor ama 2.zırhlı tugay komutanlığı kartal diyo yeri belli olduğunda da kartal maltepe diye öğrendik
[/QUOTE]

bizim burdaki o zmn kartal maltepe arasında askeriye :)

arkadaşlar ilk gün bazı yerlerde dağıtım oldukları yerleri söylüyorlar benim aşkımda ilk teslim olduğunda öğrendi ağrı ya gideceğini...
bugün artık bitti kaldı 154 arayamadılar diye üzülmeyin kızlar bazı yerlerde 8 de yatırıyorlar askerleri yarın artık eğitimleri başlayacak askerlerinizden bulundukları yerin telini isteyin unutmadan...
hangi bölük kaçıncı koğuş olduğunu sorun çünkü santraldeki asker acemide olduklar için askerinizin adı soyadı kaçıncı bölük kaçıncı koğuş diye soruyor ...bu arada askerinize 3 adet aşı vurulduğuda doğru tetenos aşısı falan oluyorlar
:71:

Evet 3tane aşı vuruluyorlar ya

[/QUOTE]

bizim burdaki o zmn kartal maltepe arasında askeriye :)
[/QUOTE]

bende tam bilmiyorum canım orda ne hapishanesi var sanırım orada bende anadolu yakasını hiç bilmem :50:

acemi birliği dimi canım daha bnmde maltepe küçükyalıda

Evet Canım acemi birliği.Bugün teslim oldu birliğine.

Back