bende geldimm.benimde erkek arkadasım bu sabah kütahyaya gitti dayanmak tahmın ettiğimden dahada zormuss çokk zorrr
benim sözlümde kütahyaya gitti.seninki tam olarak neci?benimki havacı çıktıda...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende geldimm.benimde erkek arkadasım bu sabah kütahyaya gitti dayanmak tahmın ettiğimden dahada zormuss çokk zorrr
cezaevini 3ledik kızlar,elfida sen ve ben şimdilik üçümüzün askerini cezaevine gönderdiler,inşallah rahattır canım içim rahatladı biraz![]()
evet canım kırklareli vize ilçesinde.Allah kısmet ederse 36 gün sonra yanımda olacak.senin askerin nerde canım?
kızlar bazı telefonlara geri dönülmüypr biz askerime aile kart çıkarttık türk telekomdan ailesinin ev telefonu varsa ona bağlantılı çıkartılıyor.bağlı olduğu telefondan görüşülmüş gibi oluyor.Birde akşam 7 den sabah 7 ye kadar bedava biz akşamları çok konuşuyoruz size de tavziye ederim![]()
umarım rahat olurlar canım sizinkiler hangi sehirdeler?
aa bişey kalmamış canım şafağınaya ne güzelbenimkide kırklareli merkezde canım.
canım bizde aile kart çıkartık ama 7den 7 ye bedava olduğunu bilmiyodum tüm aile kartlar için geçerli mi bu
hımmm aynı taraftalarmış benimkide istanbulda
canım telekomu arayıp bir sorun sizin hattınız içinde geçerli mi ev telefonu için sorun büyük ihtimal geçerli valla akşam 7 yi iple çekiyorum ben![]()
evet canım az kaldı çok şükür.ne güzel askerlerimiz birbirlerine yakınmış seninki nezaman gitti canım?
canım telekomu arayıp bir sorun sizin hattınız içinde geçerli mi ev telefonu için sorun büyük ihtimal geçerli valla akşam 7 yi iple çekiyorum ben![]()
cezaevini 3ledik kızlar,elfida sen ve ben şimdilik üçümüzün askerini cezaevine gönderdiler,inşallah rahattır canım içim rahatladı biraz![]()
tamam canımm ben de sorayım madem ya çok iyi olur öyle olursa..kızlarr beni askerim de aradı yaa dünyalar benim oldu sesini duymak ççok güzel.llah hepsine sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin inşaallah
herkese allah kavustursun dıorum kızlarrne gusel haberlerınızı alıorumm aramıs askerlerınız bugunn cok sewındım adınıza ama daha benım askerım aramadı ya en son 5te konustukk gırıorumm dedı okadr daha da tıkk yokk off delırcemm ya neden aramıosun askımm :84:telını arıorumm ulasılamıo dıo bılıorumm kapalı oldugunu ama hala ınanamıorumm ya msj attım yok ıste yokk gıttıı aramadıda
:18:
![]()
Benimde rahatladı biraz.Geçen gün cezaevinde askerlik yapanlar aklıma geldi ve hiç bir bilgim olmamasına rağmen iyiki cezaevine düşmedi diye içimden geçirmiştim.Çünkü biz il jandarma komutanlığı diye biliyorduk.Meğerse aşkımı oraya göndereceklermiş...Yumi umarım bizim askerlerde rahattır.