337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar bazı telefonlara geri dönülmüypr biz askerime aile kart çıkarttık türk telekomdan ailesinin ev telefonu varsa ona bağlantılı çıkartılıyor.bağlı olduğu telefondan görüşülmüş gibi oluyor.Birde akşam 7 den sabah 7 ye kadar bedava biz akşamları çok konuşuyoruz size de tavziye ederim:27:

kızlar bazı telefonlara geri dönülmüypr biz askerime aile kart çıkarttık türk telekomdan ailesinin ev telefonu varsa ona bağlantılı çıkartılıyor.bağlı olduğu telefondan görüşülmüş gibi oluyor.Birde akşam 7 den sabah 7 ye kadar bedava biz akşamları çok konuşuyoruz size de tavziye ederim:27:

canım bizde aile kart çıkartık ama 7den 7 ye bedava olduğunu bilmiyodum tüm aile kartlar için geçerli mi bu

benide annmler zorla komşuya götrdü hacdan gelmşler diye cıhanda beni cepten aradı fırça yedim yaaa arıorum kaçtr yoksun evde dedi tel kapandıı yaaa dahada bişey soramadım yaaaa inş.tekrar arar yaaaa :43:

canım bizde aile kart çıkartık ama 7den 7 ye bedava olduğunu bilmiyodum tüm aile kartlar için geçerli mi bu

canım telekomu arayıp bir sorun sizin hattınız içinde geçerli mi ev telefonu için sorun büyük ihtimal geçerli valla akşam 7 yi iple çekiyorum ben:24:

canım telekomu arayıp bir sorun sizin hattınız içinde geçerli mi ev telefonu için sorun büyük ihtimal geçerli valla akşam 7 yi iple çekiyorum ben:24:

tamam canımm ben de sorayım madem ya çok iyi olur öyle olursa..kızlarr beni askerim de aradı yaa dünyalar benim oldu sesini duymak ççok güzel.llah hepsine sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin inşaallah

evet canım az kaldı çok şükür.ne güzel askerlerimiz birbirlerine yakınmış seninki nezaman gitti canım?

benimki bayramda gitti canım ustası oraya çıktı...kırklareli deyince önce bikorkmuştum olumlu şeyler söylemiyolardı..yavaş yavaş düzene girio inş..soğuğu hariç tabi:52:

herkese allah kavustursun dıorum kızlarr:43: ne gusel haberlerınızı alıorumm aramıs askerlerınız bugunn cok sewındım adınıza ama daha benım askerım aramadı ya en son 5te konustukk gırıorumm dedı okadr daha da tıkk yokk off delırcemm ya neden aramıosun askımm :84:telını arıorumm ulasılamıo dıo bılıorumm kapalı oldugunu ama hala ınanamıorumm ya msj attım yok ıste yokk gıttıı aramadıda :59::18::43:

cezaevini 3ledik kızlar,elfida sen ve ben şimdilik üçümüzün askerini cezaevine gönderdiler,inşallah rahattır canım içim rahatladı biraz:71:

Benimde rahatladı biraz.Geçen gün cezaevinde askerlik yapanlar aklıma geldi ve hiç bir bilgim olmamasına rağmen iyiki cezaevine düşmedi diye içimden geçirmiştim.Çünkü biz il jandarma komutanlığı diye biliyorduk.Meğerse aşkımı oraya göndereceklermiş...Yumi umarım bizim askerlerde rahattır.

tamam canımm ben de sorayım madem ya çok iyi olur öyle olursa..kızlarr beni askerim de aradı yaa dünyalar benim oldu sesini duymak ççok güzel.llah hepsine sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin inşaallah

süpeer çok sevindim canım bak merak ediyordun aramış işte,hep böyle arayabilirler inşallaah:72:

benim sözlümde 4 te teslim oldu.teslim olmadan hemen önce aradı..ama dahasonra hiç aramadı..yumicim ne üzel seni aramış..benimki aramadı daha.niye acaba..hoş fırsatı olsa hemen arar ama..merak ettim şimdi usta birliği belli oldu mu diye?sanki cebini arıyınca açıcakmış gibi geliyor..ama aryınca yine o bildik ses:( hemen aramak istiyorum onu ama nerden..offf okadar elim kolum bağlıki:(bu gece konuşmadan geçecek ilk gecemiz..onsuz çok yalnızım çok..herşeyim o benim ya herşeyim..rabbim korusun tüm kötülüklerdennn

herkese allah kavustursun dıorum kızlarr:43: ne gusel haberlerınızı alıorumm aramıs askerlerınız bugunn cok sewındım adınıza ama daha benım askerım aramadı ya en son 5te konustukk gırıorumm dedı okadr daha da tıkk yokk off delırcemm ya neden aramıosun askımm :84:telını arıorumm ulasılamıo dıo bılıorumm kapalı oldugunu ama hala ınanamıorumm ya msj attım yok ıste yokk gıttıı aramadıda :59::18::43:

canım seninki yine iyi..
ben en son saat 12 de konuştum, bi de 2 de annesi ile konuştu,,
ondan sonra da aramadı.

Benimde rahatladı biraz.Geçen gün cezaevinde askerlik yapanlar aklıma geldi ve hiç bir bilgim olmamasına rağmen iyiki cezaevine düşmedi diye içimden geçirmiştim.Çünkü biz il jandarma komutanlığı diye biliyorduk.Meğerse aşkımı oraya göndereceklermiş...Yumi umarım bizim askerlerde rahattır.

kızlar umarım sizinkilerde iyidir merak etmeyin iyi düşünün. benimki gider gitmez herseyi öürenmiş bile:32: ümraniye sapığı yan binada geçen kaçmış diyo demek ki ortam fena değil hemen konusmaya başlamışlar:1:
kıyafet vermemişler henüz yarın vereceklermiş...

Back