337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Benimde nişanlım 1 Aralıkta teslim oldu acemi birlik yakın İst./Küçükyalı bende Kartaldayım
İnşallah usta birlikte öyle olur :)

bugün hemen belli olmuşmukisöylenti falan olmasın sakın?benim bildiğim yemin töreninden sonra öğreneceğiz,allah kavuştursun bu arada

Evet bende yemin töreninden sonra öğreniliyor diye biliyorum.

canım bizde gitmeden aynı dediğin gibi anlaştık
ve az önce aradı mesşgule atıp ben aradım..

kızlaaar ömrüm aradı şu anda tekirdağda f tipi cezaevine göndermişler dağıtımda,iyiyim dedi saçlarımı kazıdılar dedi

ben de yemin töreninden sonra diye biliyordum ama bize niye öyle ddiler acaba ya.bide balıksre bugün asker yollayan arkadaşlarım sizi aradımı sevgiliniz.ben çok merak ediyorum aramak istiyorum ya ama neyi arıcam

ya ne kadar zor oldu göndermek...
hiç bu kadar kötü olacağımı düşünmemiştim...
evde her yerde eşyaları, kokusu...
nasıl geçecek bu zaman?
aslında 6 saat uzakta ama neden bu kadar kötüyüm?
neden göz yaşlarıma engel olamıyorum?

kızlar yarım saate kadar yatacaklarmış sanırım , ne kadar erken değil mi .. arayazmazlar heralde aramayanlar bu saatten sonra, üzülmeyin yarın ararlar .. bende az önce konuştum nasıl oralar dedim, nasıl olabilir ki askerlik işte b.k gibi dedi

yaa offen azından nerede olduklarını biliyoruz,dua edelim kızlar,aramayanlar üzülmeyin ne olur dediğim gibi yerine göre değişiyor fırsatları olmamıştır mutlaka,allahım hepimizi sevdiğine kavuştursun inşallah

3 tanemibu arada ben jandarma canım tekirdağ il jandarma?

canım benimde eşim 335 kırklareli vize jandarma olarak görev yapıyor.jandarmalar teslim olduktan sonra 2. cuma yemin törenleri oluyor yani yaklaşık 14 gün sonra görebiliyosun canım benim.buarada bir arkadaş yazmış evet teslim olduktan hemen sonra şansın varsa hemen nereye gidecekleri belli oluyor usta birliği yani.biz eşim teslim olduktan 15 dk sonra öğrenmiştik hatta beraber bakmıştık kağıdına.

o mu seni aradı canım? nerden aramış? ankesörlüden mi?
benim eşim oraya indiğinde aradı sadece..
ondan sonra aramadı teslim oldum falan diye..
biz de meraktayız ama arayamayabilir, beklemiyorum ama sesini de duysam çok iyi olacak..

arkadaşlar balıkesire gidenlerden arayanlar oldu mu lütfen söylesin

Benim nişanlımı Eskişehir askeri cezaevine göndermişler.İnternetten aradım adres bulamadım Eskişehir'li varmı aramızda yada bilen?beni bilgilendirirse sevinirim merak içindeyim.

mrb kızlar..allah bian önce sevdiklerinize kavuştursun siziilk zamnlar zor oluyo ama mecbur alışıyosunz aramadı die endişe etmeyin..ilk gün arayamayabilirler..bizim şuan ustada..benimkide teslim olduktan bigün sonra aramıştı..
buarada ududup canım askerin kırklarelindemi

Benim nişanlımı Eskişehir askeri cezaevine göndermişler.İnternetten aradım adres bulamadım Eskişehir'li varmı aramızda yada bilen?beni bilgilendirirse sevinirim merak içindeyim.

elfidaaa aynen benim aşkımıda cezaevine göndermişler,diğer topiğede yazdım ne olur bilen varsa yazsın cezaevinde askerlik nasıldır?

Kızlar benimki de varmış Keşan'a sabah aradı bi daha arayamadı sanırım.Gözüm telefonda.Çok zor valla günleri değil saatleri sayıyo insan.İnşallah yarın arar.Hasta olmazlar umarım kar kış of ya..

kızlar umarım hepiniz iyi haberlerini almışsınızdır. benim canımmm şimdi aradı görev yeri cezaevindeymiş burası rahat diyo

kızlar umarım hepiniz iyi haberlerini almışsınızdır. benim canımmm şimdi aradı görev yeri cezaevindeymiş burası rahat diyo

cezaevini 3ledik kızlar,elfida sen ve ben şimdilik üçümüzün askerini cezaevine gönderdiler,inşallah rahattır canım içim rahatladı biraz

evet canım kırklareli vize ilçesinde.Allah kısmet ederse 36 gün sonra yanımda olacak.senin askerin nerde canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…