- 26 Ağustos 2010
- 1.923
- 979
- 373
- 34
bugün hemen belli olmuşmukisöylenti falan olmasın sakın?benim bildiğim yemin töreninden sonra öğreneceğiz,allah kavuştursun bu arada
evet canım ilk gün kıyafet uydurma koşuşturma ile geçiyor ama fırsat buldukça gittikleri yerde tel sıkıntısı yoksa sık sık arar.size bir tavsiyem onlar sizi ankesörden çaldırsın siz arayın.çünkü kart çok çabuk bitiyor ve kart bulma sıkıntısı çok oluyormuş.
kızlar yarım saate kadar yatacaklarmış sanırım , ne kadar erken değil mi .. arayazmazlar heralde aramayanlar bu saatten sonra, üzülmeyin yarın ararlar .. bende az önce konuştum nasıl oralar dedim, nasıl olabilir ki askerlik işte b.k gibi dedi
3 tanemibu arada ben jandarma canım tekirdağ il jandarma?
kızlar yarım saate kadar yatacaklarmış sanırım , ne kadar erken değil mi .. arayazmazlar heralde aramayanlar bu saatten sonra, üzülmeyin yarın ararlar .. bende az önce konuştum nasıl oralar dedim, nasıl olabilir ki askerlik işte b.k gibi dedi
canım bizde gitmeden aynı dediğin gibi anlaştık
ve az önce aradı mesşgule atıp ben aradım..
Benim nişanlımı Eskişehir askeri cezaevine göndermişler.İnternetten aradım adres bulamadım Eskişehir'li varmı aramızda yada bilen?beni bilgilendirirse sevinirim merak içindeyim.
kızlar umarım hepiniz iyi haberlerini almışsınızdır. benim canımmm şimdi aradı görev yeri cezaevindeymiş burası rahat diyo
mrb kızlar..allah bian önce sevdiklerinize kavuştursun siziilk zamnlar zor oluyo ama mecbur alışıyosunz aramadı die endişe etmeyin..ilk gün arayamayabilirler..bizim şuan ustada..benimkide teslim olduktan bigün sonra aramıştı..
buarada ududup canım askerin kırklarelindemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?