337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar merhaba bugün sabah nişanlımı askere gönderdim balıkesir çayırhisar a birazdan teslim olacak kendimi çok kötü hissediyorum

yapılıoya cnm blmıomusun kardeşmde oldu gttgnde aradgnda sor senınkıde olmştrr

yok bilmiyodum canım ayy bana söylememiştir ben aşırı paniğim biliyosea canım sende üzülme kıyamam inşallah bugün tekrar arar hepimizinkiler

kızlar merhaba bugün sabah nişanlımı askere gönderdim balıkesir çayırhisar a birazdan teslim olacak kendimi çok kötü hissediyorum

ykyy hoşgeldin hepimiz aynı durumdayız bugün,günler su gibi akıp geçecek inşallah

Yasemin canım sende mi burdasın
Bende çok yalnız hissediyorum kendimi..

nesrincim bende çok tuhaf hissediyorum gözyaşlarımı tutamıyorum şuan çayırhisara gidiyor heran ben teli kapatıyorum diye mesaj atabilir çok zormuş çokk Rabbim sabır versin başka ayrılıklar kimselere yaşatmasın inşallah

ykyy hoşgeldin hepimiz aynı durumdayız bugün,günler su gibi akıp geçecek inşallah

hoşbulduk yumicim inşallah canım tezden geçer inşallah hayırlısı ile kavuşmak istiyorum ayrılmak istemiyorum birdaha ondan

Kocaeli/Kandıra canım bugün teslim oldu çok şükür en azından sağ sağlim gitti buna şükrediyorum

arkadaşlar benim sevgilim balıksire gitti kapıdan içeri girerken usta birliğinin kıbrısta olduğunu söylediler.bu durumda olan başka arkadaş var mı

Kocaeli/Kandıra canım bugün teslim oldu çok şükür en azından sağ sağlim gitti buna şükrediyorum

tabi canım benim işin başı o. Rabbim teskeresini aldığı günü hayırlısı ile yaşatsın inşallah arkadaşım sana(da) bizede...

arkadaşlar benim sevgilim balıksire gitti kapıdan içeri girerken usta birliğinin kıbrısta olduğunu söylediler.bu durumda olan başka arkadaş var mı

bugün hemen belli olmuşmukisöylenti falan olmasın sakın?benim bildiğim yemin töreninden sonra öğreneceğiz,allah kavuştursun bu arada

Allah kavuştursun canım benimde nişanlım balıkesire gitti öyle birşey duymadım canım bn kısa dönem olduğu için gittikleri yerde kalacaklar inşallah

amin canım çok sağol hepimizi inşallah.ben de çok şaşırdım ama kapıda bi asker kağıda baktı söyledi giren herkese ya doğru mu acaba

aa evet evet dediki şimdi bize kıyafet dağıtıyorlar dedii

evet canım ilk gün kıyafet uydurma koşuşturma ile geçiyor ama fırsat buldukça gittikleri yerde tel sıkıntısı yoksa sık sık arar.size bir tavsiyem onlar sizi ankesörden çaldırsın siz arayın.çünkü kart çok çabuk bitiyor ve kart bulma sıkıntısı çok oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…