Kızlar bugünleri nasıl atlatacağızben kendimi çok güçsüz hissediyorum
Eşim birliğine teslim olana kadar hıçkıra hıçkıra,sanki o varmışta dinliyormuş gibi konuşa konuşa ağladım.Biliyorum dönene kadarda ara ara bu şekilde ağlıycam.Allah hepimize sabır verir inşallah.18 Mayıs sabahını hayal et arkadaşım.Sevdiğinin o gün kokusunu doya doya içine çekebileceğini.Biliyorum hiçbir söz avutmaz seni,benide çok avutamıyor ama Allaha sığınıp,dua edelim.Huzurları,sağlıkları yerinde olur inşallah.
benim eşimde erzuruma düştü ama ayın 15 inde teslim olacak...ben erzurum olmasına sevindim soğuk dışında bir olumsuzluğu yok kime sorsak sadece soğuktan dert yanıolar... allah hepimize sabır versin
Bizde bugün 13.30 da birliğine teslim ettik nişanlımı.O ayrılış anı çok kötüydü ama dayandım ve ağlamadım şükür.Hep o giriş kapısındaki son görüntü aklımda.Gözüm telefonda..Bilmiyorum napıcam,nasıl geçicek bu ilk zamanlar...
Bu satırları yazarken aşkım aradı ve başka yere değiştirmişler.Umarım rahatı yerinde olur..Sizin askerlerinizinde tabiki:)
off allahım off bu nasıll bı r acıdır yarabım :84: aradıgım kısıye artık ulasılmıomus dıoo teldekı aptal karıı yaa offffffffff yatecrubelı arkadaslarr lutfen bılgıye ıhtıyacım warr teslım oldu bugun askım ne zxaman arar benıı yanı tahmınen _? ne yapıolar ne yapacakalr ılk gun hıcc bılmıorummm lutfen yardımcı olunnnnn ..sizinkıle r ne zman aramıstı ılk gıttıgı gunlerde :26:
kızlaar tam 1 saat önce yani teslim olduktan 20dk.sonra aşkım aradı burası çok kalabalık,akşam bizi farklı yerlere dağıtıcaklarmış dedi,kıyamam yaa allahım ne olur iyi yerler çıksın hepsine
off allahım off bu nasıll bı r acıdır yarabım :84: aradıgım kısıye artık ulasılmıomus dıoo teldekı aptal karıı yaa offffffffff yatecrubelı arkadaslarr lutfen bılgıye ıhtıyacım warr teslım oldu bugun askım ne zxaman arar benıı yanı tahmınen _? ne yapıolar ne yapacakalr ılk gun hıcc bılmıorummm lutfen yardımcı olunnnnn ..sizinkıle r ne zman aramıstı ılk gıttıgı gunlerde :26:
canım sana şöyle diyebilirim teslim olduktan sonra ilk iş olarak kıyafet falan uydurma oluyor sonra koğuşlara gönderiliyor ondan sonra komutanları hepsini toplayıp konuşma falan yapıyor ondan sonra herkese ailelerini aradınmı diye soruyor ve aramayanları hemen araması için zorluyor.ilk günler evrak kağıt falan imzalama üst baş uydurma olarak geçiyor.merak etme fırsat buldukça arıyacaktır seni
teslım olduktan sonra mı aradıı nerden aramıs pekı ya bende beklıorum ararmı dıorumm ama sankı ımkansız gıbı gelıoo hmn ılk gun araması
kızlaar tam 1 saat önce yani teslim olduktan 20dk.sonra aşkım aradı burası çok kalabalık,akşam bizi farklı yerlere dağıtıcaklarmış dedi,kıyamam yaa allahım ne olur iyi yerler çıksın hepsine
aa evet evet dediki şimdi bize kıyafet dağıtıyorlar dedii
uff yaaa ben dışarıya çkmştım babamla aşkım aramış evi ben konuşamadım annemle konuşmuşş kıyafet falan alıcaz beklırouz demş iğne falan olmşlar bana çok selam sölmş bıde çok öpüorum demiş ben duyamadım sesini yaaa
benimde şimdi aradı nişanlım
çok kalabalık olduğunu
koğuşlara yerleştiklerini
eşyalarının ve kıyafetlerinin dağıtıldığını
telefon kuyruğunun çok olduğunu bu akşam arayamayacağını
yarın fırsat olduğu ilk an arayacağını söyledi
veee kapattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?