337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

tatlım dur şimdi herkesi ağlatacaksın:2: Allahım kimseye kaldıramayacağı bir yük vermezmiş ewt zor ayrı kalmak ama sonrasını düşünün daha güzel günler yaşayacağınızı hayal edin ben öyle yapıyorum inan işe yarıyor
benimkide aramadı daha tam girmeden arıcak sanırım daha teslim olmadı dün diyordu bir ay çıkmıyacağım bi yere sabahtan girermiyim diye canım ya özledim valla

evet canım geldkten sonrasını düşündüğümde bıras daha ii oluroum yoksa çok berbat bişi bu ayrılık.aslında ayrılk ta demememz lazım biz ayrılmıoruz sevdklerımz sadece borçlarını ödemeye gittii.zaten aşkım bana hep kızıodu ben senden nasıl ayrılcam dediğimde biz ayrılmıoruz 5,5 ay sonra yanındayım ve hemen düğünümüz olacak denizz sus kızdrma beni derdii hepp :13: ne yapim o ii olsundaaa

kzlar özel mesajla msn adreslerimizi verelim birbirimize ordanda konuşuruz burası bazen çok agırlaşıo ne dersnz ??ben szlere gönderıorum sık konuştuklarıma eklersenz kabul ederim evdeym zaten açık msn okk

bende geldimm.benimde erkek arkadasım bu sabah kütahyaya gitti dayanmak tahmın ettiğimden dahada zormuss çokk zorrr

evet msn fikri güzel,benim aşkımla konuştuğum bir msn var normalde kk dışında hiç net kullanmıyorum desem yeridir,anti teknoloji yanineyse kızlar bende isteyene özelden yazarım msn konuşalım bari birbirimize teselli verelim

kzlar ben buraya yazıorum eklayın snra silicem hemen mesaj 10 dkda bır atılıomuş bekleyemıcem okadar

Son düzenleme:
benim aşkımda su an yolda özel araba ile gidiyor ailesiyle beraber istanbuldan kırklareline teslim olacak su an hala görüşebiliyorum şanslıyım ama son 1 saatimizz Allah hepimizin yardımcısı olsun bi şekilde geçecek

benim eşimde erzuruma düştü ama ayın 15 inde teslim olacak...ben erzurum olmasına sevindim soğuk dışında bir olumsuzluğu yok kime sorsak sadece soğuktan dert yanıolar... allah hepimize sabır versin

Kızlar bende eşimi İstanbula gönderdim.Bugünle birlikte şafak 157. .
Ev üzerime üzerime geliyor...Heryerde eşim var,onun sesi var.Kalbimin üzerinde öyle büyük bir ağırlık var ki.Herkes kısa dönem nedirki 5 ay altı üstü çabucak geçer diyor ama bana 1 gün ayrılık bile zor gelirken 5 ay kaç yıl gibi gelcek kimbilir.Eşimde tüm mehmetçiklerimizde Allaha emanet.Allah asker yolu bekleyen herkese sabır,güç versin.Ben şuan kendimi çok güçsüz,çaresiz hissediyorum.

su an aşkım aradı içeri giriyorum artık seni çok seviyorum allaha emanet olkendine çok dikkat et bebeğim dedi ayy içimden bi parça gitti sesi çok tuhaftı yaa offff Allahım dünyadada ahirettede beni onsuz bırakmasın biran önce gelsinler inşallahh:84:

barbim senin ağrı dağı şarkısına uyarlama yapmana gerek yok bebem...

sizinde şarkınız var hemen yazıyorum...

Hadi gel erzuruma gelllllllllllllllllllllllll
erzurumun yağışı güzelllllllllllllllllllllllllllllll

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr maraton başladı haydi 155 gün suuuuuuuuuuuuuu gibi geçsin hepinizin inşallahhhhhhhhhhh
bebekcim senin şafak tam kaç bilmiyorum ama 12 ay da hemen geçer canım seninki tam kral gibi askerlik yapıcak kıdemlı olucak enişte ....

bu arada benim aşkım bugün doğubeyazıt komutanlığına gitti çok kısa dönem asker varmış sea cım merak etme benimki komutanları çok iyi dedi askerlere çok iyi davranıyorlar dedi...

Bende dün gece saat 10'da gönderdim sevdiceğimi
Hep askerlik uzamadan gitse gelse diyordum
Ama dün çok dokundu bana ağladım o kadar tutmama rağmen
Sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin rabbim hepimize..

kızlar Allah kavuştursun hepinizi umarım sizler için olan bu sayılı gün çarçabuk geçer.biliyorum ilk günler çok acılı geçer sudan çıkmış balığa döner insan.yüreğine bir yumru sıkışır nefes almada zorlanırsınız.ama zaman bunlada başa çıkmayı öğretir size.ara ara bunalımlı günler kapınızı çalsada dayanırsınız biliyorsunuzki sevdiğiniz gelecektir.hepinize benden küçük bir yazı gelsin;

Hayatta en zor iki şeyin özlemek ve beklemek olduguna karar verdim bugün.
Önce araya mesafeler girer dakika dakika uzaklasır yüreğiniz bedeninizden sonra gittikçe daha da eksilirsiniz...
Çekilmezleşir nefes almak. Cayır cayır yanmak gibidir özlemek geçen her dakika daha da büyür içinizde ki ateşsevgiyi de katlar durur karanlıkları da...
Dayanılmaz olur kendini eksik hissetmek...
Özlersin...Özlersin...Özlersin... Gittikçe daha da daha da çok özlersin.... Ve sonra beklemektesindir artık...Vakit Hasreti aşmıştır dakika saymaya bekleyip durmaya kalmıstır...
Öyle Bir hal almıştır ki o andan sonra canın daha da çok yanmaya başlamıştır...Ateşin altı açılmıstır...Korkuların artmış ümitsizlik sesleri kulaklarını sarmıştır...
İşlemiyordur artık hiçbirşey bedenine ya da ruhuna...
tepkin Yoktur hiçbir uyarıcıya...
Belki de haberin yoktur ama ; beklemek bitirmiştir seni aslında...dayanamıyorsundur ki bu araya girmiş yollara...daglara...
Dört duvar arasında yapayalnız kalmıssındır
snjarılacagın kimsen kalmamıstır yüreğinin samimiyetinde...
kokusunu içine çekebileceğin o büyük yürek bir şarkı gibidir... çook uzaklardadır..
için yanar kan ağlarsın bütün yaşları içine içine akıtırsın hıçkırıkların bogazına dizilir kalır dısarı cıkartamazsn..
hep oldugu gibi özlerken de beklerken de yalnızsın...
Dayanamazsınn...
Zor birşey bu alışamazsın...
Zaten alışmak için de ugrasmazsınama hayata tutunmak zorundasın...
Özlemeyi ...tıpkı sevmeyi bildigin gibi
bilmek zorundasın...
severken oldugu gibi özlemin getirdiği acıya da katlanacaksın...
Ve sonra Özlemeye katlandıgın gün Beklemeye dayanacaksın...
Sabırlı olacaksın..
yüreğinin Döneceğine inanmak zorundasın...
Yüreğinin dönmesi için sabırlı olacaksın...

Sevdin....
Özledin...
ve Şimdi Bekleme Vakti...
Bunu da kaldıracaksın...
Yüreğin dönecektir inanacaksın
SEVGİYLE KALIN...

merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizi Allah kavuştursun.ben 7 aydır asker beklemekte ve 8 ay daha sizlerle birlikte asker bekleyecek olan bir asker sevdiceğiyim.öncelikle şunu unutmayın sakın "sabahı olmayan hiç bir gece yoktur" birgün güneş bizler için doğacak...

kızlar hepinizi allah kavuştursun,şimdi otogarı aradım tekirdağ arabası varmış çok şükür ama aşkım aramadı yetişmek için heralde off aklım hep onda uykusuzluktan ölüyorum uyuyamadım bile arar belki diye her an kulağım tel.debaşladı şafağımız kızlar

Bende dün gece saat 10'da gönderdim sevdiceğimi
Hep askerlik uzamadan gitse gelse diyordum
Ama dün çok dokundu bana ağladım o kadar tutmama rağmen
Sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin rabbim hepimize..

allah kavuştursun canım nereye çıktı senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…