337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

amin canım inşallah hepimizinki bütün askerlerimiz sağ salim gelir...
her gün eve geldiğinde bahçe kapısını kapatışından bilirdim geldiğini hemen kapıya koşardım
sanki yine kapı açılacak da aşkım gelecek gibi...

ah canım yaa bende daha şu anda öğrendim cep tel.götürülmediğini ben götürülüyo kapalı tutuluyo müsait olunca arayabiliyo sanıyodum off iyice moralim bozuldu,allahım kavuştursun cümlemizi

evet içeri almak yasakmış... benim eşim götürdü orada bi arkadaşına emanet edecek artık... sonra gizli saklı sokabilirse sokacak...

bizdede aynu durum oldu.

yok cnm evli değiliz , henüz sevgiliyiz .. barbie yazdıysan çoktur kız ben barbieveken yazdım ben etkilememişimdir o yüzden evet bugün ne giydine resim ekliyorum, görmüş olabilirsin

Kızlar bende bende sevgilimi yolcu ettim onun yanında ağlamamak istemiştim ama beceremedim aklı bende kalsın istemiyorum.Eve geldiğimden beri perişan haldeyim 5 ay nasıl geçecek kızlar

Livimmm sanada hayırlı tezkereler bitanemm

kzlar dnledğim şarkı artık bu agrı dagın eteğinde uçan güvercim olsammmm

hehehe benimkiside palandökenin eteğinde bende kendim şarkı yazıyım. palandoken dağının eteğinde kayan bir turist olsammm

sea cnm bende ağrıya gittiğinde o şarkıyı dinliyor kendi çapımda kendimi avutuyordum...

oyy yerim senin kendini avutmalarını kendin yetmezmiş gibi birde beni avutuyorsun meleimm

kızlar ben de bugün gönderdim askerimi ben sizin gibi deilim 12 ay yapacak ama en azından rahat olacak bununla avunuyorum herkese sabır diliyorum

İnmiş..İzmir'de şuan..ah askerim orası bile soğukmuş kurban olrum ya üşürsen orda..Senden haber almak ıcın kulagm telefonda..gozum yolda..tısortune sarılarak sabah ettım gozyasımın karıstıgı uykularla..geçsin bitsin bu 6 ay ..her saat bası artan sancılı bı hasrett..

yazdıklarına içim bir buruldu içim bir acıdıki anlatamam..kzağını bırakıp gitti bahçe kapısından geldiğini anlardım her yerde onun hatırası var demişsin ya ne kadar zor bir durum Allah yardımcın olsun.benim sözlümde bugün gitti oda saçlarını kestirmiş öyle kötü oldomki..üşüyecek diye çok üzülüyorum.ben burda sıcak sıcak yatarken o orda üşüyecek..Allah herkesin yardımcısı olsun.bu günlr biraz zor geçecek..

kızlar şu anda geldim eve yolculadım askerimi,son ana kadar 1-2 damla yaş geldi tuttum ama bir gittiki daha susamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti,annesini aradım telefonda ikimizde ağladık durdukkurban olurum onun yeşil gözlerine ben dolu dolu oldu giderken allahım çok kötüyüm kızlar çoook

yumicim ya en zor günleriniz bu günler olacak bir haftaya kadar böyle sonra arama düzenine falan alışacaksın hangi saatte arayacaksa o saati bekleyeceksin sürekli böyllikle şafaklar atacak

Livimmm sanada hayırlı tezkereler bitanemm

Sanada bitanem .

Canım benim birbirimize destek olup ,birlikte atlatacağız bugünlerini .
İzmir feci soğuk canım .Geçen senelerde böyle değildi resmen kar soğuğu var .
liv cim işanlım ağrı ya gtti ya benim askere ondan açtım dnledım ve ben bile güldümmm yanii ne yapim morelimi düzeltmeye çalışıorum kendımcee ) asker gidecek geri gelecekkkk

Oyyy canım benimmm en iyisini yapıyorsun

Kızlar İzmir-Ankara kara hattı kapanmış .Benimkisi yolda kaldı galiba:26: telefonuda kapalı kafayı yiyeceğim Vaktinde içeri giremezse ,geç kalırsa ne olur ki ?

Son düzenleme:
dün gece 12de otobüse bindi manisaya saat öğlen 1 oldu anca gelebildi.
afyonda kalmış otobüs =(
hiç uyuyamadım ağla ağla mahfoldum
annesine babasına cansu size emanet demiş
iice fena oldumm
bugün teslim olcak inşallh..
rabbim tüm askerlerimizi korusun..
evlerine yuvalarına gelmelerini nasip etsin inşallh.
sabhtan beri dua ediyorum.
en güzeli o kızlar
Elemneşrah süresini okuyorum yasin okuyorum.
sizede tavsiyem okuyun. inancımızı kaybetmeyelim...
bütün askerlerimize dua edelim... onların bitek duaya ihtiyaçları var...

yumicim ya en zor günleriniz bu günler olacak bir haftaya kadar böyle sonra arama düzenine falan alışacaksın hangi saatte arayacaksa o saati bekleyeceksin sürekli böyllikle şafaklar atacak

inşallah canım ya inan bugün kavradım tam gittiğini bir bakışı vardıallahım tez vakitte geçsin bu şafaklar kavuşalım sevdiklerimize,desteğiniz için çook saolun kızlar

inşallah canım ya inan bugün kavradım tam gittiğini bir bakışı vardıallahım tez vakitte geçsin bu şafaklar kavuşalım sevdiklerimize,desteğiniz için çook saolun kızlar

LİV canım çok saol,evet hep birbirimizin yanında olalım inşallah hep birlikte biticek bu günler,allah kavuştursun canım

Son düzenleme:
Cansu hayırlı tezkereler canım .Manisanın eğitimlerinin çok çok zor olduğunu biliyorum .Tanrım tüm askerlerimizi korusun

kızlaarrrr şuan evdeyım ve evdede kmse yokkk annem babam dışarıda nasıl aglıorummm anlatamamm ilk defa pazar günü aşkım yanımda olamıo ve canım çookk yanıoo halaa pijamalarımlayım hiç bişey yapasım yokkkk çok berbat durumdayımmm biraz sonra teslim olacakk yada oldu blmıorumm sabah aradı en son daha da aramadııı

kızlarr hadi bakalımmm hepimize hayırlı teskereler diliorum bugun başlıo askerliğimiz şafaklarımızın atışını beraber sayıcazzz Allahım sen bize ve askerlerimze güç verr

kızlarr hadi bakalımmm hepimize hayırlı teskereler diliorum bugun başlıo askerliğimiz şafaklarımızın atışını beraber sayıcazzz Allahım sen bize ve askerlerimze güç verr

canımm bende sabah otogar servisine yolculadım şimdi otogardan aradı sesini duyunca acaip kötü oldum ya sarıldım sarıldım doyamadım kurban olurum kokusuna allahım şimdiden nasıl özledimmbirlikte atlatıcaz bitanem evet bugün başlıyoruz geri sayıma

ya ne yapsam vakıt gecmıo halbuki bebeğimle yanyanayken akşamın nasıl oldugnu anlamıoduk pazar gunleri bize gelirdi eşofmanları var bzde gıyip benım yatagıma girerdi bu yatak çok rahat derdi bana bnde derdımdki hiç rahat deil çünkü tek yatıorum ama şmdi yatagıma bakıorum boşş aşkım bana bakmıo yorganı kaldırıp koluna yatmamı istemıo az kaldı bebeğim 2 temmuzdan sonra hergun benımle yatıcan hattaa benden bıkıcan demio ( çokk özledim çookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…