Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah hepimizinki bütün askerlerimiz sağ salim gelir...
her gün eve geldiğinde bahçe kapısını kapatışından bilirdim geldiğini hemen kapıya koşardım
sanki yine kapı açılacak da aşkım gelecek gibi...![]()
yok cnm alakası yokk wallaa benımkı kütük mardinn doguya doğu verdiler yanii anlıcaannn bzde ölee hesaplıoduk amaaa olmadııı kısmet deilmişş neyapalm sağ salim gelsndee başkaa bişi istemıorummm![]()
canımm allah sabır versin hepimize tez vakitte kavuşalım askerlerimizebu arada geçende yazdım barbieveken siz evliydiniz galba yanlışmı hatırlıyorum diye:)banada hep barbie diyolar annemin arkadaşları falan hiç adımı demez hep barbie der o yüzden bende senin nickini yazmıştım sistem kabul etmemişti o yüzden seni görünce aa demiştim:)Galba resminide gördüm ne giydiniz topiğinde doğrumudur?
Kızlar bende bende sevgilimi yolcu ettimonun yanında ağlamamak istemiştim ama beceremedim
aklı bende kalsın istemiyorum.Eve geldiğimden beri perişan haldeyim 5 ay nasıl geçecek kızlar
![]()
kzlar dnledğim şarkı artık bu agrı dagın eteğinde uçan güvercim olsammmm![]()
sea cnm bende ağrıya gittiğinde o şarkıyı dinliyor kendi çapımda kendimi avutuyordum...![]()
amin canım inşallah hepimizinki bütün askerlerimiz sağ salim gelir...
her gün eve geldiğinde bahçe kapısını kapatışından bilirdim geldiğini hemen kapıya koşardım
sanki yine kapı açılacak da aşkım gelecek gibi...![]()
kızlar şu anda geldim eve yolculadım askerimi,son ana kadar 1-2 damla yaş geldi tuttum ama bir gittiki daha susamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti,annesini aradım telefonda ikimizde ağladık durdukkurban olurum onun yeşil gözlerine ben dolu dolu oldu giderken allahım çok kötüyüm kızlar çoook
![]()
Livimmm sanada hayırlı tezkereler bitanemm
Canım benim birbirimize destek olup ,birlikte atlatacağız bugünlerini .kızlar şu anda geldim eve yolculadım askerimi,son ana kadar 1-2 damla yaş geldi tuttum ama bir gittiki daha susamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti,annesini aradım telefonda ikimizde ağladık durdukkurban olurum onun yeşil gözlerine ben dolu dolu oldu giderken allahım çok kötüyüm kızlar çoook
![]()
İzmir feci soğuk canım .Geçen senelerde böyle değildi resmen kar soğuğu var .İnmiş..İzmir'de şuan..ah askerim orası bile soğukmuş kurban olrum ya üşürsen orda..Senden haber almak ıcın kulagm telefonda..gozum yolda..tısortune sarılarak sabah ettım gozyasımın karıstıgı uykularla..geçsin bitsin bu 6 ay ..her saat bası artan sancılı bı hasrett..![]()
liv cim işanlım ağrı ya gtti ya benim askere ondan açtım dnledım ve ben bile güldümmm yanii ne yapim morelimi düzeltmeye çalışıorum kendımcee)
asker gidecek geri gelecekkkk
![]()
yumicim ya en zor günleriniz bu günler olacak bir haftaya kadar böyle sonra arama düzenine falan alışacaksın hangi saatte arayacaksa o saati bekleyeceksin sürekli böyllikle şafaklar atacak![]()
yumicim ya en zor günleriniz bu günler olacak bir haftaya kadar böyle sonra arama düzenine falan alışacaksın hangi saatte arayacaksa o saati bekleyeceksin sürekli böyllikle şafaklar atacak![]()
kızlarr hadi bakalımmm hepimize hayırlı teskereler diliorum bugun başlıo askerliğimiz şafaklarımızın atışını beraber sayıcazzz Allahım sen bize ve askerlerimze güç verr![]()