337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Sayılı gün çabuk geçer derler hakikatende geldi çattı.Nişanlımı ailesi götürecek bende onlarla beraber gideceğim.Askeriye kapısından ayrılış anımı hayal edemiyorumAma onun yanında ağlamamak için epey sıkıcam kendimi tabi başarabilirsem.Pekde sulugözlüyüm nasıl yapıcam bilmiyorum.Bugece uykuda uyuyamam sanırım.Bu bizim ilk uzun ayrılığımız her haftasonu görüşürdük 5 sene boyunca offf

Kızlar bende bende sevgilimi yolcu ettim onun yanında ağlamamak istemiştim ama beceremedim aklı bende kalsın istemiyorum.Eve geldiğimden beri perişan haldeyim 5 ay nasıl geçecek kızlar

Son düzenleme:

canımm amin inşallahevet aynı durumdayız,ailemizde destek olmaya çalışıyo ama en iyi birbirimizin halinden biz anlarız

sizde bizim gibisinz canım bzde 5 yıldr beraberız ve ilk uzun ayrılıgımz en uzunu 1 haftayı geçmedi buzamana kadar hafta içi görüşmelerimizi saymıorum bilee ben gönderdm bugun çok zorr oluoo amaa yanında sakın aglama ben aglamadım ama gttıkten snraaa koptummmm snde sık kendını olurmu ltfeennn zaten sıkılıolar bide aklı snde kalmasın canımm

Kızlar bende bende sevgilimi yolcu ettim onun yanında ağlamamak istemiştim ama beceremedim aklı bende kalsın istemiyorum.Eve geldiğimden beri perişan haldeyim 5 ay nasıl geçecek kızlar

allah kavuştursun hoşgeldin canım,ee nereye yolcu ettin askerini?

İnş canım benimmmmmm

Yumicim ankaraya yolcu ettim
Tanrım hepimize dayanacak güç versin kızlar=( umarım sayılı gün çabuk geçer =(

Son düzenleme:
kzlar dnledğim şarkı artık bu agrı dagın eteğinde uçan güvercim olsammmm

Az önce telefonda konuştuk.Dayanamadımtabi belli etmemeye çalıştım ama anlamaması imkansız.Kısa dönem olması ve geldiğinde evlenecek olmamız biraz da olsa tesellim oluyor.Herkesin askerini Allah kavuştursun şimdiden arkadaşlar...

Sea o şarkı ne öyle allahım bu halimde bile güldürdün beni .

liv cim işanlım ağrı ya gtti ya benim askere ondan açtım dnledım ve ben bile güldümmm yanii ne yapim morelimi düzeltmeye çalışıorum kendımcee ) asker gidecek geri gelecekkkk

yolcu edenlere sabır diliyorum ve herkes gibi sayılı gün çabuk geçer diyorum. ben dün gördüm en son ama şuanda nette görüşüyoruz yarın sabah gidecek dediğiniz gibi usta birliğinde telefon falan olursa biraz daha kolay gecer ama başlarda çok zor olacak. hergun görüşenler varmış onlara daha çok koyacak kanımca
bizler zaten hergun göremiyordu yanında olamıyorduk ama nette bari görüyordum şimdi o da olmayacak çok zor

canım seslerini duymak bile yetiyo,benimde korkum az aramaları gerçi iyi olsunlarda dayanıcaz artık

sea cnm bende ağrıya gittiğinde o şarkıyı dinliyor kendi çapımda kendimi avutuyordum...

öyle tabi iyi olsunda o bile yeter.
az önce gördüm saçlarını kestirmiş o bile içimi acıttı

ayy sorma benimkide saçlarına üzülüp duruyodu yarın bakıcam nasıl olmuş çok uzun değil ama uğraşır durur saçlarıyla,bendede kaynak var saçlarım belimde ve hayatta toplamam şimdi yarın bende toplıcam aşkımınki kesilmiş bende bari topliyim rapunzel gibi dolanmanın alemi yok yanında off off güliyimmi ağliyimmi daha neler yapıcaz bu duygusallıkla allahım

bende yolcu ettim kızlar bugun bindi arabasına. arada giderim diyordum artvin gelince o düşüncemde yattı tabi.

ama içim rahat iyi şeyler duyduk hep artvinle ilgili ondan sanırım.
sağ salim gidip sağ salim dönsünler inşallah.

amin canım,heryer kar bütün askerlerimiz sağsalim teslim olsunlar inşallah

ben de eşimi gönderdim... çok zormuş... kızımı götüremedim çok soğuktu onunla evde vedalaştı babamız... oğlumu götürdüm onu bırakamadı bi türlü kucağından... ağladı en çok da o koydu...
sonra eve geldim kazağını çıkarmış yatağa koymuş odanın her köşesinde kokusu var...
heryerde bi anımız bi kavgamız var...
ben çocuklarla bi şekilde vakit geçireceğim de ona daha zor olacak iki bebeği arkasında bırakıp gitmek...
rabbim hepsinin yardımcısı olsun... inşallah iyiinsanlarla karşılarış iyi insanlarla yapar askerliğini...
hepimizi Allah kavuştursun kızlar...

canım bizede zor ama sana çok daha zor eminimaskerin sağ salim gelsin ve sağlıkla,bebeklerinizle bir ömür huzurlu bir hayat geçirin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…