337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bekle dönüşü vardır zor sürgünlerinde..ya kızlar ağlamak iyidir bazen içinize atmayın bence..ya napıyım tam bizlik bu şarkı sizlerle paylaşmadan edemedim

kızlar askerini gönderen herkese Allah sabırlar versin, biran önce kavuştursun.. bende bugün sevdiceğimi yolladım , Erzuruma gitti.. Çok ağladım, hala ağlıyorummm , moralimde çok bozuk.. herkes geçer geçer sayılı gün diyor, biliyorum geçerrr , biliyorum sayılı günn , ama ayrılık değilmi sonuçta ha bi 1 gün ha 155 ha 460 acısı aynıı hepimize sabır diliyorummmm

şafak 156

şafakçı güzeller ben avatar fotomuda deiştrdim heryerde aşkımı görmek istıorummmmm iş yerıne masamada koyucam pc ekranımdada var zatennn

ŞAFAKK 156

benıde ekleyın buraya ya kırklareli

anladım canımbende istanbul ama aşkım ankarada yaşıyor bizde 2 haftada 1 görüşüyoduk kısmetse ankaraya gelin gidicem bende,neyseki kısa dönem çabucak geçicek inşallah canım:)
yumıde kısmetse bende ankaraya gelın gdıcem bende bı ayagım ıstanbulda bı aygaım kayserıde okuldan dolayıı benım askımdaa ankardaa yasıoo ..bende onu yolcuu edemıcemm kafayı yıyorumm suan kayserıdeyımm ..allahtan kısa donem cıktı brz daha rahatımm :26:

aa ne güzel evlenince komşu olucaz desene,allah kavuştursun canım

ududubcumm benım askerım kırklarelı luleburgaza dustu kısa donem acep aynı yermi??:97:

canımm allah sabır versin hepimize tez vakitte kavuşalım askerlerimizebu arada geçende yazdım barbieveken siz evliydiniz galba yanlışmı hatırlıyorum diye:)banada hep barbie diyolar annemin arkadaşları falan hiç adımı demez hep barbie der o yüzden bende senin nickini yazmıştım sistem kabul etmemişti o yüzden seni görünce aa demiştim:)Galba resminide gördüm ne giydiniz topiğinde doğrumudur?

kızlarrr aşkıımm aradııı çokk mutluyumm sesine kurban olurum ben onun yaaa bıtanem herşeyim benım yaaaa

Evet bende biraz önce ayrıldım sevdiğimden... Yarın sabaha karşı çıkacak yola bizde bütün gün birlikteydik şimdi bıraktı beni eve.. Çok zordu ayrılık anı.. Hergün olduğu gibi bir gün geçirip böyle ayrılmak çok zor oldu Çok ağladım yanında ama şimdi iyiyim.. Uzun bir süre müzik dinlemeyi düşünmüyorum, ona kitap alırken birsürü kitap belirledim kendime de sırayla onları okumayı düşünüyorum.. Zaten yoğun çalışıyorum bir de acemlikten sonra telefonu olursa daha hızlı geçer günler diye düşünüyorum. Kendimi böyle avutuyorum.. Allah hepimize sabır versin, zaman su gibi akıp gitsin biran önce kavuşalım inş :26:

cnm senin neyn askere gidior? benm de abmin askerliği aksekiye çıktı da..

Erkek arkadaşım gidiyor canım... Akseki rahat biryermiş diye duyduk inş öyle olur..

kızlarrr aşkıımm aradııı çokk mutluyumm sesine kurban olurum ben onun yaaa bıtanem herşeyim benım yaaaa

ayy çok duygulanmışsındır şimdiinşallah hep arayabilirler,bende normalde böyle sabah sabah onun sesini duyuyorum ses tellerine kurban olurum yerim seni diyorum ahh ahh kızlar hepimiz ne çok seviyoruz gördüğüm kadarıyla,çok şanslıyız allah hepimize sevmeyi ve sevilmeyi nasip etmiş çok şükür

Ezgiciğim iş yoğun olunca vakitte çabuk geçer,ben öğretmenim haftada 2 gün dersim var geri kalan günler hep evdeyim,ağlar ağlar susarım artık napalım

Erkek arkadaşım gidiyor canım... Akseki rahat biryermiş diye duyduk inş öyle olur..[/QUOTE]

şimdiki dönemde abimi uğurluorm yarn sabah bi dahaki döneme sevdiğimi :S umarım dediğin gibidr akseki iyidr de sevdiğim de oraya çıkar. ama öncelkle abim bi rahat etsn de :)

kızlaar bugün böyleyiz asıl yarın nasıl olucaz biz yaayarın sabah 1-2 saat görebilicem,ama yarın akşamı düşünemiyorum,hepimiz burda olalım off keşke yanyana olabilsek düşünsenize hepimiz bir evde komşular ağlama sesinden kapıya koyarlardı heralde bizi

çok şükür ki sevıo ve çok sevılıorum canım v gerçkten hepimzde ayn ıdurumdayızz Allahım herkese nasip etsinn bu duyguları aynen canım bnde öle dıorum hepp özellkle sabahları sesi kalın cıkıoyaa oyy yavrumm kurban olurum ben senın boru sesine dıodumm 5,5 ay diyemicem ama geldkten snraa evlenıcez kulagına fısıldıcam artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…