- 18 Ağustos 2009
- 5.064
- 3.702
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar askerini gönderen herkese Allah sabırlar versin, biran önce kavuştursun.. bende bugün sevdiceğimi yolladım , Erzuruma gitti.. Çok ağladım, hala ağlıyorummm , moralimde çok bozuk.. herkes geçer geçer sayılı gün diyor, biliyorum geçerrr , biliyorum sayılı günn , ama ayrılık değilmi sonuçtaha bi 1 gün ha 155 ha 460 acısı aynıı
hepimize sabır diliyorummmm
şafak 156![]()
sulkor MARDİN
ezgihkn AKSEKİ ANTALYA
I3EI3EK ANKARA POLATLI
maibeyaz ÇANAKKALE
ıcan LULEBURGAZ KIRKLARELİ
mavigül86 KÜTAHYA HAVA KUVVETLERİ
yumi TEKİRDAĞ
electr ARTVİN
nilsot DENİZLİ
elfida ESKİŞEHİR
*sea* DOGUBEYAZIT AĞRI
cekhu ÇANAKKALE
![]()
yumıde kısmetse bende ankaraya gelın gdıcem bende bı ayagım ıstanbulda bı aygaım kayserıde okuldan dolayıı benım askımdaa ankardaa yasıoo ..bende onu yolcuu edemıcemm kafayı yıyorumm suan kayserıdeyımm ..allahtan kısa donem cıktı brz daha rahatımm :26:anladım canımbende istanbul ama aşkım ankarada yaşıyor bizde 2 haftada 1 görüşüyoduk kısmetse ankaraya gelin gidicem bende,neyseki kısa dönem çabucak geçicek inşallah canım:)
yumıde kısmetse bende ankaraya gelın gdıcem bende bı ayagım ıstanbulda bı aygaım kayserıde okuldan dolayıı benım askımdaa ankardaa yasıoo ..bende onu yolcuu edemıcemm kafayı yıyorumm suan kayserıdeyımm ..allahtan kısa donem cıktı brz daha rahatımm :26:
Akseki - Antalya Kısa dönemGüzel haberlerinizi bekliyorum kızlaarrr!
canım öncelikle allah yardımcınız olsun.benim eşimde şuan 335 kısa dönem olarak askerde jandarma olarak yapıyor.biz teslim edildiği günden sonra 2.cuma yemin törenini yaptık yani yaklaşık olarak 2 hafta falan sonra.benim eşim kırklareli vize de askerlik yapıyor varmı oraya düşen varsa her konuda yardımcı olabilirim..
kızlar askerini gönderen herkese Allah sabırlar versin, biran önce kavuştursun.. bende bugün sevdiceğimi yolladım , Erzuruma gitti.. Çok ağladım, hala ağlıyorummm , moralimde çok bozuk.. herkes geçer geçer sayılı gün diyor, biliyorum geçerrr , biliyorum sayılı günn , ama ayrılık değilmi sonuçtaha bi 1 gün ha 155 ha 460 acısı aynıı
hepimize sabır diliyorummmm
şafak 156![]()
cnm senin neyn askere gidior? benm de abmin askerliği aksekiye çıktı da..
kızlarrr aşkıımm aradııı çokk mutluyumm sesine kurban olurum ben onun yaaa bıtanem herşeyim benım yaaaa![]()
saol hayatımm allah hepımızı kavustursunnn ınss.ayyy ben cokk fenayım suan bıde bekleyıı actım offfffffffffff bhaarı selamlayıpp.............aa ne güzel evlenince komşu olucaz desene,allah kavuştursun canım![]()
kızlarrr aşkıımm aradııı çokk mutluyumm sesine kurban olurum ben onun yaaa bıtanem herşeyim benım yaaaa![]()
ayy çok duygulanmışsındır şimdiinşallah hep arayabilirler,bende normalde böyle sabah sabah onun sesini duyuyorum ses tellerine kurban olurum yerim seni diyorum ahh ahh kızlar hepimiz ne çok seviyoruz gördüğüm kadarıyla,çok şanslıyız allah hepimize sevmeyi ve sevilmeyi nasip etmiş çok şükür
![]()