Ayrılamadımtekrar tekrar donup sarılmak sarılıp kalmak ıstedım öylece..okadar zorduki..uğurlamada olamıycam gece yanında..napıcaz nasıl gecıcek bu zaman.. aglamaktan yoruldum..
yawrum ya hepinizi tek tek öpüyorum aklıma benim ilk zamanlarki günlerim geldi aramızda yol msafesi olduğu için ben uğurlayamamıştım aşkımı askere sadece güzel bir tatile çıkmıştık ondan sonrada aşkımı askerlik aldı benden...
sadece sabredin herşey çok güzel olucak inanın buna bizler ağustosta gönderdik ocakta alıcaz allahın izni ile sizde aralıkta yolladınız mayısta alacaksınız aşklarınızı sadece sabredin 5.5 aycık bir arkadaşınıza 12 ay yedek subaylık çıkmış BEBEK nickiydi galiba onunkide eminim su gibi geçecek şafaklar bir ün bitmeye mahkumdur sakın ama sakın telefonda ağlamayın ellerinden bişey gelmeyeceği için adamcağızlar orda hiç bilmedikleri yerde birde akılları sizde kalmasın mümkün olduüunca 5.5 ay içinize atın sürekli telefonda neşeli olun destek olun...veeeeeeeeeee öyle böyle derken bakmışsınız şafağınız 30 larda inşallah o günleride göreceksiniz...HEPİNİZİ RABBİM TEZ VAKİTTE KAVUŞTURSUN...
SEA cnm kaderdaşım benim aşkım karakolda askerlik yapıyor balım seşnkini hemen karakola vermezler balım doğubeyazıt ilçe jandarmadadır orda acemilik eğitimi alıp eğer jandarma ise sonra aşkımın yanına karakola geçebilir yada çevre illerdeki karakola geçebilir sen içini ferah tut tatlım terör yok allaha çoooook şükürrrrrrr atlatacaksın cnm benim eğerki aşkımın yanına verirlerse ben söylerim aşkıma erkek arkadaşına yardımcı olur sen üzülme olurmu canım...
tatlım o kadar güzel yazmışsınki,resmen duygularıma tercüman olmuşsun,sabahtan beri çok kötüyüm,oda bugün çok gergin söyleyince hayır ben gergin değilim diyor,haklılar tabi düşünsene bizim yarın hiç bilmediğimiz,sevdiklerimizden uzak bir yere gittiğimiziyarın sabah 10da burdan gidecek tekirdağa,inan ağlamamak için nasıl tutarım kendimi bilmiyorum,off bir teslim olsunlar,alışsınlarda artık bizde azcık rahatlayalım,iyiki varsınız kızlar [benimkide yarın gidiyo..evet çok ama çok zor..hele şu bir haftayı bir atlatalım yumicim sonrası daha kolay olur heralde..birlikte şafak sayıcaz dönmelerini beklicez sabırla..ve bir gün o gün de gelecek...sabır
Safaginiz atarsa 156 kizlar..
Buda gelir buda gecer, bir bakarsiniz plakalara gelmissiniz.. 81,80,79,..,70,..,55,..31,..,12,..06,..01Adana demissiniz ve bitmisss=)
canım tutim senınle aynı kaderdeyiz sevdiğimizi en uzaga biz gönderdık sanırım şuan 1.mekanize piyade komutanlıgına teslm olacak acemilikte yarın öglenden sonra teslm olacak bıtanem benim ama sonra nereye verirler blmıorum yemin töreni kaç gün sonra olacak acaba(( şmdiden çok özledmmm yaaaa
yumicim bizimkide hiç yemek seçmez..orda şaplı yemek veriyolar sanırım..ben de diyorumki her önüne geleni yeme iyi olmaz git kantinden falan bişeyler ye diye..kıyamam ben ona ya hiç yemek seçmez her şeyi yer..bende ona kötü şeyler yedirmek istemiyorum ki iyi şeyler yesin diye çabalıyorum..inş. hasta falan da olmazlarda
SEA canım senin askerinin kütüğü nerdeydi?hep diyorlarya batıya doğu çıkar falan acaba doğruluk payı varmı diye sordum hayatım?Allahım tez vakitte kavuştursun bu arada
kızlar herkese mustafa ceceliden bekle şarkısını armağan ediyorum..bir kez daha dinleyin sözleri ne kadar anlamlı ve bize uygun..karanlık aydınlığa kavuşur elbet..siz o gün bayramı kutlamayı görün...
SEA canım çok doğru söylüyorsun sağlıkla gelsinler önemli olan o,MAVİGÜL şimdi dediğin şarkıyı dinlicem ilk defa:13:
hiç dnleme canım aglamadan bitmedi o şarkı bnde bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?