337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Askerliğin en zor anı otogarda aşkının seni son kez öpüp otobüsüne binmesi ve senin otogarda öylece kalakalman gözyaşlarınla:14:Burayı okumamaya çalşıyorum şu ara çünkü yaşadıklarım geliyor aklıma:43:Gittikten sonraki 1 hafta hep ağlıcaksınız belki ama geçecek.Kulağınız telefonda olucak artık onun sesi size ilaç gibi gelicek :61:

Ayrılamadım :43: tekrar tekrar donup sarılmak sarılıp kalmak ıstedım öylece..okadar zorduki..uğurlamada olamıycam gece yanında..napıcaz nasıl gecıcek bu zaman.. aglamaktan yoruldum.. :43::43::43::43:

Ayrılamadım :43: tekrar tekrar donup sarılmak sarılıp kalmak ıstedım öylece..okadar zorduki..uğurlamada olamıycam gece yanında..napıcaz nasıl gecıcek bu zaman.. aglamaktan yoruldum.. :43::43::43::43:

Canım inan belkide otogara gitmemen daha iyi otogarda ayrılması çok zor.:59:Bu ilk haftanız zor geçicek,canınız yanacak devamlı ama geçicek.Her geçen gün ona yaklaşacaksın öyle düşün :34:Kalbin artık sevdiğin nerdeyse orada atacak offf offf benim ki 121 gündür çanakkalede atıyor:58:Bütün şafaklar bitmeye mahkumdur :72:

yawrum ya hepinizi tek tek öpüyorum aklıma benim ilk zamanlarki günlerim geldi aramızda yol msafesi olduğu için ben uğurlayamamıştım aşkımı askere sadece güzel bir tatile çıkmıştık ondan sonrada aşkımı askerlik aldı benden...
sadece sabredin herşey çok güzel olucak inanın buna bizler ağustosta gönderdik ocakta alıcaz allahın izni ile sizde aralıkta yolladınız mayısta alacaksınız aşklarınızı sadece sabredin 5.5 aycık bir arkadaşınıza 12 ay yedek subaylık çıkmış BEBEK nickiydi galiba onunkide eminim su gibi geçecek şafaklar bir ün bitmeye mahkumdur sakın ama sakın telefonda ağlamayın ellerinden bişey gelmeyeceği için adamcağızlar orda hiç bilmedikleri yerde birde akılları sizde kalmasın mümkün olduüunca 5.5 ay içinize atın sürekli telefonda neşeli olun destek olun...veeeeeeeeeee öyle böyle derken bakmışsınız şafağınız 30 larda inşallah o günleride göreceksiniz...HEPİNİZİ RABBİM TEZ VAKİTTE KAVUŞTURSUN...:72:

SEA cnm kaderdaşım benim aşkım karakolda askerlik yapıyor balım seşnkini hemen karakola vermezler balım doğubeyazıt ilçe jandarmadadır orda acemilik eğitimi alıp eğer jandarma ise sonra aşkımın yanına karakola geçebilir yada çevre illerdeki karakola geçebilir sen içini ferah tut tatlım terör yok allaha çoooook şükürrrrrrr atlatacaksın cnm benim eğerki aşkımın yanına verirlerse ben söylerim aşkıma erkek arkadaşına yardımcı olur sen üzülme olurmu canım...

canım tutim senınle aynı kaderdeyiz sevdiğimizi en uzaga biz gönderdık sanırım şuan 1.mekanize piyade komutanlıgına teslm olacak acemilikte yarın öglenden sonra teslm olacak bıtanem benim ama sonra nereye verirler blmıorum yemin töreni kaç gün sonra olacak acaba :((( şmdiden çok özledmmm yaaaa :43:

SEA canım senin askerinin kütüğü nerdeydi?hep diyorlarya batıya doğu çıkar falan acaba doğruluk payı varmı diye sordum hayatım?Allahım tez vakitte kavuştursun bu arada:71:

tatlım o kadar güzel yazmışsınki,resmen duygularıma tercüman olmuşsun,sabahtan beri çok kötüyüm,oda bugün çok gergin söyleyince hayır ben gergin değilim diyor,haklılar tabi düşünsene bizim yarın hiç bilmediğimiz,sevdiklerimizden uzak bir yere gittiğimizi:(yarın sabah 10da burdan gidecek tekirdağa,inan ağlamamak için nasıl tutarım kendimi bilmiyorum,off bir teslim olsunlar,alışsınlarda artık bizde azcık rahatlayalım,iyiki varsınız kızlar:58:[benimkide yarın gidiyo..evet çok ama çok zor..hele şu bir haftayı bir atlatalım yumicim sonrası daha kolay olur heralde..birlikte şafak sayıcaz dönmelerini beklicez sabırla..ve bir gün o gün de gelecek...sabır

Safaginiz atarsa 156 kizlar..
Buda gelir buda gecer, bir bakarsiniz plakalara gelmissiniz.. 81,80,79,..,70,..,55,..31,..,12,..06,..01Adana demissiniz ve bitmisss=)

Amin canım inşallah o günleride göreceğiz,inan ayrı kalmaktan daha çok,üşürmü?canı sıkılırmı?ne yer(bizimki acaip yemek seçer)gibi sorular beni üzen,iyiki burası var aynı duyguları yaşıyoruz rahatlıyor insan çok saolun:71:

MAVİGÜL;evet bende öyle düşünüyorum bu günler sıkıcı,ama hele onlar alışsın azcık bizde biraz rahatlarız,inşallah hep beraber şafakları bitireceğiz:71:

yumicim bizimkide hiç yemek seçmez..orda şaplı yemek veriyolar sanırım..ben de diyorumki her önüne geleni yeme iyi olmaz git kantinden falan bişeyler ye diye..kıyamam ben ona ya hiç yemek seçmez her şeyi yer..bende ona kötü şeyler yedirmek istemiyorum ki iyi şeyler yesin diye çabalıyorum..inş. hasta falan da olmazlarda

canım tutim senınle aynı kaderdeyiz sevdiğimizi en uzaga biz gönderdık sanırım şuan 1.mekanize piyade komutanlıgına teslm olacak acemilikte yarın öglenden sonra teslm olacak bıtanem benim ama sonra nereye verirler blmıorum yemin töreni kaç gün sonra olacak acaba :((( şmdiden çok özledmmm yaaaa :43:

aynen tatlım kaderde bu varmış bunada şükür tatlım benim aşkım acemiliği kastamonuda yaptı ilk gittiği gün tek tek odalara girmişler usta birliğine nereye gidiceklerini öğrenmişler benimkinden br önceki asker şırnak bir sonraki asker hakkari yksekovaya düşmüş benimki aralarında olduğu için ağrı-doğubeyazıta düştü bunada şükür yarabbim...o yüzden herşeyde hayır vardır tatlım...normalde 2 hafta sonra yemin töreni cnm merak etme doğubeyazıt çok güzelmiş turistik bir yer olduğu için çok turistler geliyormuş ıshak paşa sarayını görmeye hadi bakalım artık şafaklar düşmeye başlıcak yarından sonra :72:

bu arada bir arkadaş kütükle alakalımı diye sormuş hiç kütükle alakası yok cnm...bir arkadaşımın kütüğü antalyada samsunda askerlik yapıyor bir arkadaşımın kütüğü ankarada istanbulda skerlikyapıyor bir arkadaşımın kütüğü çorumda balıkesirde askerlik yapıyor sadece şans tatlım...

yumicim bizimkide hiç yemek seçmez..orda şaplı yemek veriyolar sanırım..ben de diyorumki her önüne geleni yeme iyi olmaz git kantinden falan bişeyler ye diye..kıyamam ben ona ya hiç yemek seçmez her şeyi yer..bende ona kötü şeyler yedirmek istemiyorum ki iyi şeyler yesin diye çabalıyorum..inş. hasta falan da olmazlarda

allah hepsini korusun canım,bende üşütüp hasta olmalarından korkuyorum,ne güzel yemek seçmiyomuş,arada bizde yapar kargoyla göndeririz börek falan ne güzel olur:69:

TUTİ bendim canım soran,hep öyle derlerya ne biliyim şimdi bizimkininde doğum yeri doğu,batı çıkınca acaba doğrumu dedim çok teşekkürler aydınlattığın için:71:

bizimkinin kütüğü antalya doğum istanbul falan ama çok şükür doğu çıkmadı.arkadaşı da aynı şekildeydi aydında falan yaptı askerliğini..

SEA canım senin askerinin kütüğü nerdeydi?hep diyorlarya batıya doğu çıkar falan acaba doğruluk payı varmı diye sordum hayatım?Allahım tez vakitte kavuştursun bu arada:71:

yok cnm alakası yokk wallaa benımkı kütük mardinn doguya doğu verdiler yanii anlıcaannn bzde ölee hesaplıoduk amaaa olmadııı kısmet deilmişş neyapalm sağ salim gelsndee başkaa bişi istemıorummm :43::43:

kızlar herkese mustafa ceceliden bekle şarkısını armağan ediyorum..bir kez daha dinleyin sözleri ne kadar anlamlı ve bize uygun..karanlık aydınlığa kavuşur elbet..siz o gün bayramı kutlamayı görün...

kızlar herkese mustafa ceceliden bekle şarkısını armağan ediyorum..bir kez daha dinleyin sözleri ne kadar anlamlı ve bize uygun..karanlık aydınlığa kavuşur elbet..siz o gün bayramı kutlamayı görün...

canım öglenden beri dnlıorum o şarkıyı yaaaa :43::43::14:

SEA canım çok doğru söylüyorsun sağlıkla gelsinler önemli olan o,MAVİGÜL şimdi dediğin şarkıyı dinlicem ilk defa:13:

Back