canım benim olumsuz düşünme, belki de çok rahat geçecek?
ha rahat olmasa bile daha güçlü, kuvvetli, ayakları yere sağlam basacak halde gelecekler..
sporunu yapsın, daha fit olsun kaslı olsun gelsin..üstelik daha sağlıklı olacaktır..
böyle düşünmeye çalış..
Tabii evci çıkarabilrsin canım.. Ben geçen hafta askerimin yanındayım 1 gece kaldık beraber....Uyumicağınıza yemin edebilirim
çok teşekkr ederim öyle düşünüyorum ama hemen geri gene garip garip şeyler düşünüyorum..
atletini aldım üzerindn 10 gün çıkarttırmadım
yüzümdn ayırmıyorum.
hemen geçse şu 155 gün artık =(
25 yaşında benm sözlümde
off çok morelim bozuldu benim kime söylesem manisa kırkağaç diye başka yer mi çıkmamış diyolar eğitimi en zor yermiş orası
Canım hiç bozma moralini... Bneim askerimde Doğuda çok çok zor şartlarda asskerlik yapıyor. Gerçekten çok sıkıntılı günler geçirdik ama biçok şeyde öğrendik.. Hepsi cebimizde tecrübe oldu. Bi defa ilişkimiz çok daha fazla sağlamlaştı, sabretmeyi, hayatın zorluklarını çok iyi öğrendik. Bundan sonra hiçbir şey yıkamaz bizi... İçini ferah tut. İnternette okuduklarına veya kulakatan dolma bilgilere çok fazla aldırma. Sonuçta ana kucağı değil asker ocağı, elbet olacak bi takım sıkıntılar ama yapacak tek şey destek olmak, moral vermek, ve biteceğinin bilincinde olmak... çok korkuyorum
zaten morelim bozuktu artık hepten psikolojimde bozuk..
=(( ona destek için kendimi zor tutuyorum
sen spora alışkınsın çok yorulmazsın vs diyorum sürekli
içim acıyoooooo:84:
ÇOK çok haklısın canım şu bikaç gün en zor günler. İnsan hayatında iz bırakacak cinsten... Allah sabır versin canım. Şunu unutmaki tek mutluluğu sen oluyorsun askerdeyken, senin sesin oluyor... Tut kendini canım benim... Dayanın bitecek hemenn.....Bugece 12 de bende yarimi yolluyorum İzmir'edayanılmaz bişey ağlamamak için kendimi sıkıyorum zorluyorum ama nafile kirpklerimden düşüyo yaşlar tutamıyorumm..Allahım hepimize sabır versinn..hıcbısey yapmak gelmıyo ıcımden hersey anlamsızz..
çok teşekkr ederim öyle düşünüyorum ama hemen geri gene garip garip şeyler düşünüyorum..
yüzümdn ayırmıyorum.
yüzümdn ayırmıyorum.
gerçekten mi? valla bilmiyorduk..
o zaman tabi ki çıkarız.zaten o gidince ayrıntıları öğrenir.
içimi rahatlattın valla, çok özleyince atlar giderim
artık uyur muyuz bilmem
canım ben askerlik boyunca tam 3 defa çıkardım ayda bir izin veriyolar yakında tekrar gidebilirim cuma günü çıkarıyorum pazar günü teslim oluyor 2 gün birlikte ya askerim benim çok hassas nöbet ler falan bünyesi çok yorgun düşüyo ilk gün özellikle ölü gübü uyyor bende kıyamıorum ona ama 3 gün beraber oluyoz diğer günler bemim
Bugece 12 de bende yarimi yolluyorum İzmir'edayanılmaz bişey ağlamamak için kendimi sıkıyorum zorluyorum ama nafile kirpklerimden düşüyo yaşlar tutamıyorumm..Allahım hepimize sabır versinn..hıcbısey yapmak gelmıyo ıcımden hersey anlamsızz..
aşkım karsa ineli 1 saat oldu bile oraya tayini çıkan bi arkadaşı vardı onla buluştu aradı konuştum saçlarını kestrcekmş bugeceorda kalıcak yarın sabah ta yola çıkıcak ve agrı ya gidicek 3 yada 4 saat sürüomuş ordan agrı akşam 5te de teslm olacak birliğine ama ben hala onu burda zannedıorum sonra aklıma gelıo şuanda agrıda ben istanbuldayım vee çokk özledimmm boynunun kokusunu sıcaklıgınııeşi yarın gidecek olanlar bugun çok koklayın öpünnn çnkü ben hiçç doyamadımm ellermın arasndan uçup gitttiiiii
buarada 10 gün öncede kardeşimi gönderdim uzun dönem onun üzüntüsü daha geçmeden sahıbım ı gönderdım üzüntm 2ye katlandı zamanın nasıl geçtiğini yanlarındayken anlamadgm 2 erkeğim 2 side şuan askerde benım için zaman durduu yaaaa : (((
bu arada ne kadar doğru bilmiyorum ama tekirdağ jandarmaya çıkanları aynı gün f tipi cezaevine gönderiyorlarmış,orasıda rahatmış ama nöbeti var yine böyle birşey kudum,hayırlısı olsun
canım yarın ilk olarak merkez komutanlığına gidicekler benim aşkımda orda ondan sonra acemi eğitimi için diğer yerlere göndericekelr sonra acemilikten sonra asıl görevine gelicek aklında bulunsun 2 gündür soğumağa başladı tekirdağda kar var geceleri nöbette çok üşüyolar en iyisindne kışlık al sevdiğine bence eldiven ve berede muhakkak olsun
aslında gideceği yerden dolayı içim rahat olsada içimde bir sızı var çok acıyor kalbim..nasıl dayanıcam bilmiyorum.kavgalarımızı bile çok özlicem..en bunaldığım anda en sıkıntılı anımda yanımda olamıcak..o beni merak edicek ben onu..gitme şarkısını çok dinleyeceğim açmıcanı bile bile telini arıcam mesaj çekicem.ama dönmicek biliyorum..bu ayrılık bana çok koyucak biliyorum.kıy*****i de daha çok anlıcam onu da biliyorum..onu yolcu edemesem de boğazımda düğümler yine oluşucak..bir el bile sallayamıcam ona ama belki de en iyisi böyle olması olucak..her gün onsuz güneşler doğacak o sesiyle güne merhaba dediğim sesi de olmicakartık..gece çok bunalıp da arayamıcam..nette oyunda oynayamıcaz iddiaya da giremicez..biliyorum gitmek zorunda ve ben hayatımı bu zorundalıklarla yaşamak zorundayım..birlikte uyanacağımız o günlere kadar sabretmek zorundayım..malesefki yine zorundayım..zorundayım..zorundayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?