337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım benim olumsuz düşünme, belki de çok rahat geçecek?
ha rahat olmasa bile daha güçlü, kuvvetli, ayakları yere sağlam basacak halde gelecekler..
sporunu yapsın, daha fit olsun kaslı olsun gelsin..üstelik daha sağlıklı olacaktır..
böyle düşünmeye çalış..

çok teşekkr ederim öyle düşünüyorum ama hemen geri gene garip garip şeyler düşünüyorum..
atletini aldım üzerindn 10 gün çıkarttırmadım
yüzümdn ayırmıyorum.
hemen geçse şu 155 gün artık =(

Tabii evci çıkarabilrsin canım.. Ben geçen hafta askerimin yanındayım 1 gece kaldık beraber.... :16: Uyumicağınıza yemin edebilirim :60::60:

zaten ben de çalışıyorum haftaiçi.
haftasonu cumadan çıkarım pazar dönerim..
biz şimdi de uyumuyoruz zaten o zaman da uyumayız yani stresten:37:

kızlar inanmazsınız ama yazdıklarınızı okudukça gözyaşlarıma engel olamıyorum.bir taraftan okuyorum bir taraftan ağlıyorum.şunu unutmayın bu bir hayatta yaşadığımız sınav ve bu sınavı en iyi vermek için elimizden geleni yapacaz.ben hep böyle düşündüm ve eşimden ayrı günleri böyle geçirdim.rabbim öyle büyükki en bunaldığım anda bir fırsat çıkardı ve ben eşimin yanına gittim 2 gün kokusunu içime çeke çeke yattım yanında.düşünün 5 kere falan evci çıkardım.bakın gönderiyosunuz 15 gün geçmeden yemin törenine gidiyosunuz.ve o gün 2 gün berabersiniz.sonra bir fırsat çıkar yine gidersiniz.yani böyle böyle zaman okadar hızlı geçiyorki inanın bana..

çok teşekkr ederim öyle düşünüyorum ama hemen geri gene garip garip şeyler düşünüyorum..
yüzümdn ayırmıyorum.

canım yaa kıyamam, bu kadar zor hale getirme kendin için..
ama sabret bir haftaya kadar alışırsın-alışırız.
inan ki geçiyor sayılı günler.

ben istanbulda 8 ay yalnız yaşadım o zaman nişanlıydık..
arada geliyordu yanıma aşkım, gittiğinde 2 gün ağlıyordum.
çok zor oluyordu, geçsin artık şu zaman diyordum..
geçti zaman, evlendik, evleneli 5 ay bile oldu.. şimdi de asker edicem aşkımı..
sonra mayısta gelecek inş. çok çabucak geçecek zaman..

25 yaşında benm sözlümde
off çok morelim bozuldu benim kime söylesem manisa kırkağaç diye başka yer mi çıkmamış diyolar eğitimi en zor yermiş orası

Canım hiç bozma moralini... Bneim askerimde Doğuda çok çok zor şartlarda asskerlik yapıyor. Gerçekten çok sıkıntılı günler geçirdik ama biçok şeyde öğrendik.. Hepsi cebimizde tecrübe oldu. Bi defa ilişkimiz çok daha fazla sağlamlaştı, sabretmeyi, hayatın zorluklarını çok iyi öğrendik. Bundan sonra hiçbir şey yıkamaz bizi... İçini ferah tut. İnternette okuduklarına veya kulakatan dolma bilgilere çok fazla aldırma. Sonuçta ana kucağı değil asker ocağı, elbet olacak bi takım sıkıntılar ama yapacak tek şey destek olmak, moral vermek, ve biteceğinin bilincinde olmak... çok korkuyorum :43::43::43:
zaten morelim bozuktu artık hepten psikolojimde bozuk..
=(( ona destek için kendimi zor tutuyorum
sen spora alışkınsın çok yorulmazsın vs diyorum sürekli
içim acıyoooooo:84:

Bugece 12 de bende yarimi yolluyorum İzmir'e :43: dayanılmaz bişey ağlamamak için kendimi sıkıyorum zorluyorum ama nafile kirpklerimden düşüyo yaşlar tutamıyorumm..Allahım hepimize sabır versinn..hıcbısey yapmak gelmıyo ıcımden hersey anlamsızz.. :43::43::43::43:
ÇOK çok haklısın canım şu bikaç gün en zor günler. İnsan hayatında iz bırakacak cinsten... Allah sabır versin canım. Şunu unutmaki tek mutluluğu sen oluyorsun askerdeyken, senin sesin oluyor... Tut kendini canım benim... Dayanın bitecek hemenn.....
yüzümdn ayırmıyorum.

Canım olumlu düşün lütfenn.. Aslanlar gibi erkek adama bişicik olmaz eğitimden soğuktan. Dayanaıklıdır onlar. Çok şey öğretecek askerlik sizlerede emin olun... Ay kıyamam sana artık bitsin diyor dur tatlım bi başlasın önce :60: nasılsa bitecekk.....

yüzümdn ayırmıyorum.

canım benim yaa kıyamam sana yaaa sayılı gün çabuk geçecek.böyle yapıpta hem kendini hemde onu üzme.şunu düşün gidip gelecek ve yepyeni bir hayat sizi bekliyor olacak.omuzlarınızdaki en büyük yük kalkmış olacak

gerçekten mi? valla bilmiyorduk..
o zaman tabi ki çıkarız.zaten o gidince ayrıntıları öğrenir.
içimi rahatlattın valla, çok özleyince atlar giderim:69:
artık uyur muyuz bilmem :27:

canım ben askerlik boyunca tam 3 defa çıkardım ayda bir izin veriyolar yakında tekrar gidebilirim cuma günü çıkarıyorum pazar günü teslim oluyor 2 gün birlikte ya askerim benim çok hassas nöbet ler falan bünyesi çok yorgun düşüyo ilk gün özellikle ölü gübü uyyor bende kıyamıorum ona ama 3 gün beraber oluyoz diğer günler bemim:39:

canım ben askerlik boyunca tam 3 defa çıkardım ayda bir izin veriyolar yakında tekrar gidebilirim cuma günü çıkarıyorum pazar günü teslim oluyor 2 gün birlikte ya askerim benim çok hassas nöbet ler falan bünyesi çok yorgun düşüyo ilk gün özellikle ölü gübü uyyor bende kıyamıorum ona ama 3 gün beraber oluyoz diğer günler bemim:39:

yazık senin yanında rahatça uyuyor demek ki..
artık ben de çıkarabildiğim kadar çıkarırım, hem onlara da değişiklik olur moral olur.

Tabii evci çıkarabilrsin canım.. Ben geçen hafta askerimin yanındayım 1 gece kaldık beraber.... :16: Uyumicağınıza yemin edebilirim :60::60: [/QUOTE]

çok alemsin,yüzümü güldürdün canım:60:

Bugece 12 de bende yarimi yolluyorum İzmir'e :43: dayanılmaz bişey ağlamamak için kendimi sıkıyorum zorluyorum ama nafile kirpklerimden düşüyo yaşlar tutamıyorumm..Allahım hepimize sabır versinn..hıcbısey yapmak gelmıyo ıcımden hersey anlamsızz.. :43::43::43::43:

bende öyleyim doğru düzgün yemek bile yemedim 2 gündür stres,heyecan çay-sigara:58:şimdi konuştum ömrüm hala yataktan çıkmadı sabahtan beridir kim bilir onlarda ne kadar stresli,ama bize belli etmiyorlar:43:

aşkım karsa ineli 1 saat oldu bile oraya tayini çıkan bi arkadaşı vardı onla buluştu aradı konuştum saçlarını kestrcekmş bugeceorda kalıcak yarın sabah ta yola çıkıcak ve agrı ya gidicek 3 yada 4 saat sürüomuş ordan agrı akşam 5te de teslm olacak birliğine ama ben hala onu burda zannedıorum sonra aklıma gelıo şuanda agrıda ben istanbuldayım vee çokk özledimmm boynunun kokusunu sıcaklıgınıı :43:eşi yarın gidecek olanlar bugun çok koklayın öpünnn çnkü ben hiçç doyamadımm ellermın arasndan uçup gitttiiiii :14::14::14:
buarada 10 gün öncede kardeşimi gönderdim uzun dönem onun üzüntüsü daha geçmeden sahıbım ı gönderdım üzüntm 2ye katlandı zamanın nasıl geçtiğini yanlarındayken anlamadgm 2 erkeğim 2 side şuan askerde benım için zaman durduu yaaaa : (((

Son düzenleme:
aşkım karsa ineli 1 saat oldu bile oraya tayini çıkan bi arkadaşı vardı onla buluştu aradı konuştum saçlarını kestrcekmş bugeceorda kalıcak yarın sabah ta yola çıkıcak ve agrı ya gidicek 3 yada 4 saat sürüomuş ordan agrı akşam 5te de teslm olacak birliğine ama ben hala onu burda zannedıorum sonra aklıma gelıo şuanda agrıda ben istanbuldayım vee çokk özledimmm boynunun kokusunu sıcaklıgınıı :43:eşi yarın gidecek olanlar bugun çok koklayın öpünnn çnkü ben hiçç doyamadımm ellermın arasndan uçup gitttiiiii :14::14::14:
buarada 10 gün öncede kardeşimi gönderdim uzun dönem onun üzüntüsü daha geçmeden sahıbım ı gönderdım üzüntm 2ye katlandı zamanın nasıl geçtiğini yanlarındayken anlamadgm 2 erkeğim 2 side şuan askerde benım için zaman durduu yaaaa : (((

sea canım bak ne yap biliyormusun şu bir hafta ağla ağlayabildiğin kadar sonramı?kendi kendine söz ver bir daha ağlamak yok diye(tabi arada bir kaçamaklar olabilir)bak bir söz vardır allah korusun gidenin arkasından çok ağlanmaz kötü derler.bunu unutma senin eşin çok onurlu gururlu bir görev için orada.unutma sen asker eşisin.ağlamak hayatını zindan etmek yakışmaz.dik dur ve sakın üzgün olduğunu ona belli etme olurmu tatlım..

yawrum ya hepinizi tek tek öpüyorum aklıma benim ilk zamanlarki günlerim geldi aramızda yol msafesi olduğu için ben uğurlayamamıştım aşkımı askere sadece güzel bir tatile çıkmıştık ondan sonrada aşkımı askerlik aldı benden...
sadece sabredin herşey çok güzel olucak inanın buna bizler ağustosta gönderdik ocakta alıcaz allahın izni ile sizde aralıkta yolladınız mayısta alacaksınız aşklarınızı sadece sabredin 5.5 aycık bir arkadaşınıza 12 ay yedek subaylık çıkmış BEBEK nickiydi galiba onunkide eminim su gibi geçecek şafaklar bir ün bitmeye mahkumdur sakın ama sakın telefonda ağlamayın ellerinden bişey gelmeyeceği için adamcağızlar orda hiç bilmedikleri yerde birde akılları sizde kalmasın mümkün olduüunca 5.5 ay içinize atın sürekli telefonda neşeli olun destek olun...veeeeeeeeeee öyle böyle derken bakmışsınız şafağınız 30 larda inşallah o günleride göreceksiniz...HEPİNİZİ RABBİM TEZ VAKİTTE KAVUŞTURSUN...:72:

SEA cnm kaderdaşım benim aşkım karakolda askerlik yapıyor balım seşnkini hemen karakola vermezler balım doğubeyazıt ilçe jandarmadadır orda acemilik eğitimi alıp eğer jandarma ise sonra aşkımın yanına karakola geçebilir yada çevre illerdeki karakola geçebilir sen içini ferah tut tatlım terör yok allaha çoooook şükürrrrrrr atlatacaksın cnm benim eğerki aşkımın yanına verirlerse ben söylerim aşkıma erkek arkadaşına yardımcı olur sen üzülme olurmu canım...

bu arada ne kadar doğru bilmiyorum ama tekirdağ jandarmaya çıkanları aynı gün f tipi cezaevine gönderiyorlarmış,orasıda rahatmış ama nöbeti var yine böyle birşey kudum,hayırlısı olsun:58:

canım yarın ilk olarak merkez komutanlığına gidicekler benim aşkımda orda ondan sonra acemi eğitimi için diğer yerlere göndericekelr sonra acemilikten sonra asıl görevine gelicek aklında bulunsun 2 gündür soğumağa başladı tekirdağda kar var geceleri nöbette çok üşüyolar en iyisindne kışlık al sevdiğine bence eldiven ve berede muhakkak olsun

canım yarın ilk olarak merkez komutanlığına gidicekler benim aşkımda orda ondan sonra acemi eğitimi için diğer yerlere göndericekelr sonra acemilikten sonra asıl görevine gelicek aklında bulunsun 2 gündür soğumağa başladı tekirdağda kar var geceleri nöbette çok üşüyolar en iyisindne kışlık al sevdiğine bence eldiven ve berede muhakkak olsun

canım nerede askerin?tekirdağ jandarmadamıı?evet hava iyice soğudu aklım hep onda olucak:(çok saol desteğin için,allahım kavuştursun cümlemizi:71:

aslında gideceği yerden dolayı içim rahat olsada içimde bir sızı var çok acıyor kalbim..nasıl dayanıcam bilmiyorum.kavgalarımızı bile çok özlicem..en bunaldığım anda en sıkıntılı anımda yanımda olamıcak..o beni merak edicek ben onu..gitme şarkısını çok dinleyeceğim açmıcanı bile bile telini arıcam mesaj çekicem.ama dönmicek biliyorum..bu ayrılık bana çok koyucak biliyorum.kıy*****i de daha çok anlıcam onu da biliyorum..onu yolcu edemesem de boğazımda düğümler yine oluşucak..bir el bile sallayamıcam ona ama belki de en iyisi böyle olması olucak..her gün onsuz güneşler doğacak o sesiyle güne merhaba dediğim sesi de olmicakartık..gece çok bunalıp da arayamıcam..nette oyunda oynayamıcaz iddiaya da giremicez..biliyorum gitmek zorunda ve ben hayatımı bu zorundalıklarla yaşamak zorundayım..birlikte uyanacağımız o günlere kadar sabretmek zorundayım..malesefki yine zorundayım..zorundayım..zorundayım..

aslında gideceği yerden dolayı içim rahat olsada içimde bir sızı var çok acıyor kalbim..nasıl dayanıcam bilmiyorum.kavgalarımızı bile çok özlicem..en bunaldığım anda en sıkıntılı anımda yanımda olamıcak..o beni merak edicek ben onu..gitme şarkısını çok dinleyeceğim açmıcanı bile bile telini arıcam mesaj çekicem.ama dönmicek biliyorum..bu ayrılık bana çok koyucak biliyorum.kıy*****i de daha çok anlıcam onu da biliyorum..onu yolcu edemesem de boğazımda düğümler yine oluşucak..bir el bile sallayamıcam ona ama belki de en iyisi böyle olması olucak..her gün onsuz güneşler doğacak o sesiyle güne merhaba dediğim sesi de olmicakartık..gece çok bunalıp da arayamıcam..nette oyunda oynayamıcaz iddiaya da giremicez..biliyorum gitmek zorunda ve ben hayatımı bu zorundalıklarla yaşamak zorundayım..birlikte uyanacağımız o günlere kadar sabretmek zorundayım..malesefki yine zorundayım..zorundayım..zorundayım..

tatlım o kadar güzel yazmışsınki,resmen duygularıma tercüman olmuşsun,sabahtan beri çok kötüyüm,oda bugün çok gergin söyleyince hayır ben gergin değilim diyor,haklılar tabi düşünsene bizim yarın hiç bilmediğimiz,sevdiklerimizden uzak bir yere gittiğimizi:(yarın sabah 10da burdan gidecek tekirdağa,inan ağlamamak için nasıl tutarım kendimi bilmiyorum,off bir teslim olsunlar,alışsınlarda artık bizde azcık rahatlayalım,iyiki varsınız kızlar:58:

Safaginiz atarsa 156 kizlar..
Buda gelir buda gecer, bir bakarsiniz plakalara gelmissiniz.. 81,80,79,..,70,..,55,..31,..,12,..06,..01Adana demissiniz ve bitmisss=)

Back